Magazin > Horoskop in Numerologija
3208 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 16. septembra

horoskop
Komu bodo zvezde naklonjene?

OVEN
Splošno:

Danes odmislite delo in obveznosti. Prepustite se prostim trenutkom. Prav je, da premišljujete o tem, koliko kreativnosti vam je dopuščene, toda ne delajte iz muhe slona! Čas raje namenite osebam, ki so vam blizu in pogovorom, za katere si drugače ne morete vzeti dovolj časa. Pokličite prijatelja, saj vas ta potrebujete! Zdravje: odlično!

Ljubezen:
Samski boste premišljevali o osebi, ki je še niste preboleli. Če ste nedavno nazaj končali odnos in če si o njem še vedno zastavljate določena vprašanja, je čas, da jih razjasnite. Le tako bo mogoča svetlejša prihodnost. Premislite! Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, danes pričakujte ogromno predanosti in topline. Že misel na partnerja vas bo povsem raznežila.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Dan boste namenili družinskemu druženju. Klepet ob kavi bo omogočil, da boste z družinskimi člani ponovno vzpostavili stik. Zgodbe minulega tedna so lahko zanimive, mar ne? Občutite to povezavo in dobro voljo. Splošno počutje bo odlično, pazite le na možnost prehlada. Odmislite delo in težave, ki jih imate na delovnem mestu. Naj vas obdaja pomirjajoč občutek.

Ljubezen:
Samski, ki ste v fazi okrevanja, boste danes fizično zelo aktivni. Kmalu boste zaživeli na novo, zato se veselite prihodnosti. Vezani boste danes čutili, kako v vajino razmerje vstopajo prijetni trenutki. Ne iščite težav tam, kjer jih ni. Predstavniki moškega spola, ki ste vezani, boste na prvo mesto postavili druženje in prijatelje, kar bo lahko zmotilo vašo drago. Spoštujte tudi njeno mnenje.  

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Težava, za katero ste mislili, da ni rešljiva, se bo končno razrešila, kar vam bo pričaralo nasmeh na obraz. Delovne težave se bodo zdele preteklost, zato se veselite novih izzivov. Veselo novico zaupajte svojim najbližjim. Pazite na finance in na zapravljanje denarja. Razmislite, katere stvari so zares pomembne in katere ne. Počutje: odlično!

Ljubezen:
Vezani boste čutili, da se vaše razmerje izboljšuje. S partnerjem bosta dosegla stabilno raven razumevanja. Komunikacija je v razmerju temeljna, zato je prav, da izražate svoje skrbi in pomisleke. Predstavniki moškega spola boste zares zagreti za svojo boljšo polovico. Samski pričakujte veliko nežnih trenutkov, predvsem v večernih urah.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Danes si privoščite počitek. Presenetili boste sami sebe, saj niste vedeli, da ste lahko mojstri lenarjenja. Naberite si nove zaloge energije, saj bo že jutrišnji dan zelo naporen. V ospredje bo stopil razum, kar vas bo lahko tudi zelo utrudilo. Naj bo ta dan poln prijetnih trenutkov! Še vedno pa pazite tudi na finance.

Ljubezen:
Danes se boste vezani trudili obnoviti odnos, v katerem ste. Res je, da mnogi sedaj razmišljate o smiselnosti razmerja, ki ga imate. Premislite dobro, saj se trenutno mogoče ne zavedate, kaj imate. Čustveno boste na tleh. Danes si vzemite čas za premislek. Samski nikar ne prehitevajte dogodkov!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Tudi danes boste zamišljeni. Ideja, ki se vam bo porodila v mislih, bo seveda uresničljiva, vprašanje pa je, ali ste dovolj drzni, da jo boste tudi izpeljali. Danes lahko pričakujete obisk prijatelja ali znanca, ki vas bo navdušil s prijetno novico. Posvetite svoj čas družini in skupnim pogovorom, saj kadar imate veliko dela enostavno ne utegnete. Počutje: pazite na prebavila.

Ljubezen:
Samski boste danes težili k nežnosti in trenutkom sreče. Želja po zaljubljenosti naj ne bo premočna, saj bi se lahko zapletli z napačno osebo. Brzdajte se. Nežnejši spol bo še vedno razdvojen med dvema osebama. Čas je, da se odločite, saj vsega enostavno ne morete imeti. Predstavniki moškega spola boste polni skeptičnosti in dvomov. Lotite se razumskega pogleda na situacijo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Danes boste svet videli bolj pasivno. Kljub temu, da boste v domačem krogu, bodo vaše misli daleč proč. Res je, da pri delu ni vse tako, kot bi moralo biti, toda najbolje bi bilo, da bi ohranili upanje in optimizem. Današnji dan izkoristite za sprostitev, odpravite se v naravo in ponovno odkrijte vaš notranji jaz. Fizična aktivnost vam bo dobra dela. Poiščite pot nazaj k sebi.

Ljubezen:
Danes se boste dobro razumeli s partnerjem. Če ste se še včeraj počutili oddaljeni od njega, bosta danes že dopoldan čutila iskrice ljubezni in radoživ odnos. Konflikti niso vidni. Če imate skrbi, se pogovorite s partnerjem. Samski boste danes omejili ljubosumje. Ne belite si glave s težavami, ki jih v resnici ni.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Še vedno boste razmišljali o težavi na delovnem mestu. Ne odlašajte več dolgo. Danes dobro premislite o težavi in se z njo soočite. Ko boste našli alternativno odločitev, se vam bo odvalil kamen od srca. V večernih urah lahko pričakujete obilo prijetnih trenutkov. Večer bo namenjen druženju z bližnjimi. Prisluhnite jim, saj jih do sedaj niste dovolj pozorno poslušali.

Ljubezen:
Samski boste prejeli prijetno sporočilo. Končno boste deležni pozornosti, na katero ste že dolgo čakali. Spoznali boste, da nas življenje lahko preseneti na vsakem koraku. Vezani boste v popoldanskih urah partnerju nudili vse. Izpolnili boste njegova pričakovanja, zato pričakujte, da vas bo ta zasipal z ljubeznijo in pozornostjo. Na obrazu vam bo pisalo, kako zaljubljeni ste v resnici.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Razočaranje na osebnostnem področju vam bo kratilo spanec. Čas je, da sprejmete, da na svetu ne obstajajo le dobri in iskreni ljudje. Prenehajte sanjariti. Poiščite način, s katerim se boste odzvali. Bodite velikodušni, saj boste tako presenetili nasprotnike. Tudi danes bodite previdni, ko bo šlo za denarne zadeve. Namenite čas družini!

Ljubezen:
Samski boste prišli do novih spoznanj, ki bodo povezana z vašo preteklostjo. Res je, da si želite ljubezni, toda prav tako se zavedate, da ta ni dosegljiva za vsako ceno. Trenutno si želite več osebne svobode, zato namenite čas sami sebi. Vezani ste uspešno prišli iz konfliktnega obdobja, a vseeno bodite previdni. Stopite iz ozadja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Dan bo minil bolj ali manj ravnodušno, vzdušje pa bo pesimistično. Pričakujte težave v družini. Bližnjih danes ne pustite na cedilu, saj bodo potrebovali vaš nasvet. Težave skušajte odpraviti čimprej. Začnite s pogovorom. Zapleti bodo negativno vplivali na vaše počutje. Zaupajte svoje občutke najbližjemu. Zdravje: čutili boste pomanjkanje delovnega elana.

Ljubezen:
Tudi danes bodo v ospredju vaša čustva. Predvsem predstavniki moškega spola boste lahko zmedeni in sumničavi do partnerke. Če ne boste zaupali sebi, potem tudi drugim ne boste mogli. Ljubosumje vas ne bo pripeljalo daleč, na prvo mesto zato postavite razum. Nežnejši spol bo v razmerju zadovoljen. Samski boste ugotovili, česa si pravzaprav želite.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno:

Danes lahko pričakujete umirjen pričetek dneva. V dopoldanskih urah si boste odpočili, nato si privoščite fizično aktivnost in sproščanje adrenalina. Vaše počutje bo boljše, saj mu boste namenili več pozornosti. Bližnja oseba vas bo presenetila s povabilom, ki bo popestril vaš nedeljski večer. Sprejmite ga! Ne pozabite na to, da je potrebno proste dni izkoristiti do potankosti.

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste danes prišli do posebnega spoznanja. Če ste razmišljali o tem, zakaj vas razmerje utesnjuje, boste danes odkrili odgovor. Naj vas ne skrbi, saj lahko pričakujete zbližanje in čustveno zadovoljstvo. Ženske predstavnice pričakujte romantičen in pomirjujoč večer. Med vama s partnerjem bo vladal harmoničen odnos. Samski boste še naprej iskali primernega partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes boste premišljevali o svojem delu, saj s poslovnim področjem niste najbolj zadovoljni. Ne boste se predajali pesimizmu, saj vas bo gnala sla po izboljšanju trenutne situacije. Premislite in jutri ravnajte taktično. Zaupajte svoje predloge nadrejenemu. Četudi vam bo spodletelo, vsaj ne boste obžalovali ničesar. Domači bodo čutili vašo zmedenost, zato jim zaupajte svoje skrbi in težave.

Ljubezen:
Vezani boste še vedno dvomili v razmerje. Danes se usedite, globoko vdihnite in premislite o vsem skupaj. Če čutite, da nima pomena, potem ne rinite z glavo skozi zid. Na svetu obstajajo ljudje, s katerimi se ujamemo, in ljudje, s katerimi se ne. Samski boste nagnjeni k iskanju partnerja. Pred vami so velike spremembe. Veselite se jih!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Razmišljali boste o novem delovnem podvigu, ki bi vam omogočil boljšo prihodnost. Jasnosti v željah in pričakovanjih ne bo. Pripravite se na temeljit razmislek. Za mnenje povprašajte člane družine ali prijatelje. Prosite za nasvet, saj vam bo pogled druge osebe pomagal spremeniti mnenje, ki ste ga sami oblikovali že pred časom. Finance: pazljivost ne bo odveč!

Ljubezen:
Samski boste tudi danes ravnodušnega razpoloženja. Prav bi bilo, da bi namenili več pozornosti svojim čustvom, saj na tem mestu prevladuje ogromno zmedenosti. Razmislite. Vezani boste zmedeni in zadržani. Čutili boste, kako vam notranji glas govori ne. Prisluhnite mu! Pazite na ljubezenske izpovedi, s katerimi lahko delujete vsiljivo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.