Magazin > Horoskop in Numerologija
7351 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 17. julija 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Poneslo vas bo v svet domišljije, ki vam bo godil, vendar se ga nikar preveč ne oklepajte.

Želeli boste urediti odnose, tudi tiste, ki so že nekaj časa močno skrhani. Drobne misli boste posvetili tudi čustvenemu doživljanju, ki bo zelo intenzivno. Če nečesa ne razumete, ne ugibajte, raje postavite konkretno vprašanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pričakujte odprt pogled na življenje, kar vas bo potegnilo iz cone negativnega razmišljanja. Znali boste poskrbeti za pomembne stvari, ki bodo prebudile globoka čustva.

BIK 
Prilagajanje bo zaradi lune v znamenju rib neogibno. Nekdo od domačih bo doprinesel nekaj trme, ki pa ji nikar ne polagajte posebne pozornosti. Ostanite zvesti svojim prepričanjem.

DVOJČKA 
Z veseljem se boste zadrževali doma, saj vam bo ustrezala mehka energija, ki jo prinaša energija rib. Posvetili se boste tistim, ki si znajo za vas vzeti čas in se vam posvetiti.

RAK 
Biti morate pozorni na vse, kar se nahaja v ozadju, čeprav bo to malce naporno. Prihaja nekaj skrivnih namigov, ki vas bodo počasi popeljali k novim zaključkom naproti. 

LEV 
Tako zasebno, kot tudi na področju ljubezni se počasi pomikate v nove dimenzije. Pomikali se boste v pozitivno ter negativno smer, ki bo vsebovala nekaj notranjih napetosti.

DEVICA 
Končno boste veliko bolj odločni in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju sprememb v domačem okolju. Luna v ribah vam bo v pomoč, ko boste želeli poiskati stik s sabo.

TEHTNICA 
Edina možnost bo da čim prej zaključite nekaj, kar ste začeli pred kratkim, saj ne marate, da se stvari vlečejo. Prav je da postavljate vprašanja, saj lahko pričakujete odgovore.

ŠKORPIJON 
Kljub luni v ribah si boste zaželeli, da bi storili nekaj, kar vključuje tveganje. Polni boste raznih domislic, ki vas bodo odvrnile od tega, da bi se ukvarjali žalostnimi zgodbami.

STRELEC 
Z raziskovanjem boste prišli do zaključka, katera priložnost nosi to, kar v resnici potrebujete da bi se lahko usmerili k sreči. V pomoč vam bo optimistična naravnanost.

KOZOROG 
Veliko bolj boste izpostavljeni psihičnim obremenitvam v domačem okolju, saj si ne želite priznati, da delate v določenih situacijah napake, ki jih nekdo od domačih ne spregledal.

VODNAR 
V ljubezni boste želeli napredovati. Želja po spremembah bo tako zelo močna, da se ji tudi nasprotna stran ne bo znala upreti. Spomnite se na tiste stvari, ki so vas v preteklosti že osrečile.

RIBI 
Zaradi lune v vašem znamenju bo dan primeren za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb na področje čustev. Občutljivost se počasi umika, prihaja povečana samozavest.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.