Magazin > Horoskop in Numerologija
4911 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 17. junija

astrologija, horoskopi
Kdo mora biti pozoren danes?

OVEN

Splošno: 

Današnji dan boste občutili kot nekoliko kritičen čas, ki bo onemogočal sproščenost v čustveno obarvanih odnosih. Na partnerskem področju bo lahko prišlo do zapletov, ki jih sam pogovor ne bo rešil. S tem bi na dan prišla le še bolj neprijetna dejstva. Počakajte raje na jutri.

Ljubezen: 
Vezani ne prenesite slabe volje na partnerja in ostale družinske člane. Ohranite mirno kri in se soočite z nastalo situacijo, ko boste bolj zbrani. Samski boste z ugodnimi vibracijami nocoj neustavljivi! Nasprotni spol boste privlačili z magnetno silo in bilo bi smešno, če bi po današnjem večeru še vedno vztrajali, da vam samsko življenje odgovarja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Realnost ni takšna, kot so vam rekli, zato stvari vzemite v svoje roke in sami presodite situacijo. Podrobno analizirajte vse dejavnike, da boste lahko ustvarili kar se da resnično sliko o dogajanju. Pri svojih željah pa bodite zmerni, saj trenutno čas ne bo pravi za njihovo uresničevanje.

Ljubezen: 
Vezani boste morda dobili občutek, da je vaše življenje prazno. Zavedati se morate, da se stvari spreminjajo, zato se ne trudite ohranjati stanja takšnega, kot je. Samski pripadniki tega znamenja pa boste že zjutraj zmedeni, saj vas bo presenetil nekdo, ki ga že dolgo niste videli. Od vas bo zahteval popolno pozornost in zbranost.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Današnji dan bo nadvse ugoden za resno in zbrano umsko delo, zato se posvetite učenju ali drugemu izobraževanju. Primeren bo tudi za dolgoročno načrtovanje in organizacijo. Če sami ne boste zmogli, vključite še svojega partnerja, ki vam bo z veseljem pomagal.

Ljubezen: 
Samski poskusite najti več spodbudnih in lepih besed. Nasmehnite se, podarite komu kompliment in ga tudi sprejmite. Vezani pa boste v ospredje postavili svoje najbližje. Ob druženju s partnerjem boste ugotovili, da ste pri izbiri svojega življenjskega sopotnika zadeli v polno. Mnogi vam zavidajo!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK

Splošno: 

Ljubezen vam nikakor ne da miru. Metuljčki bodo tudi danes prisotni v trebuhu cel dan, vi pa še kar ne boste vedeli, kako bi se približali ljubljeni osebi. Vezani boste utrdili odnos s partnerjem, v katerem je v zadnjem času prišlo do kar nekaj trenj. Priznajte svoj del krivde.

Ljubezen: 
Tisti, ki niste v razmerju, ne skrivajte več želje po novi ljubezni. Odločite se in naredite korak naprej brez predsodkov. Vezani pa boste danes veliko razmišljali o tem, kako je vaše življenje postalo ena sama idila, a ste se vseeno začeli dolgočasiti v njem. Če si želite popestritve, si s partnerjem nocoj privoščita masažo, lahko tudi erotično.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 

Danes boste pošteno utrujeni od zadnjih dni, saj ste bili deležni nadvse burnega dogajanja. Kljub temu pa bodo v okoliščine od vas zahtevale zbranost in preudarne odločitve, zato nikar ne razočarajte. Če bo potrebno, spijte kakšno kavo več. Zvečer se bosta s partnerjem lotila pomembne teme.

Ljubezen: 
Samske bo danes privlačilo vse, kar bo drugačno, zato se boste prav nocoj lahko zapletli v kakšno nezavidljivo situacijo. A ker ste iznajdljivi, se boste iz tega tudi spretno izvlekli. Vezani pa boste v medsebojnih odnosih naleteli na več razumevanja in topline. Še najbolj se boste posvetili tistim, ki jih imate radi, torej družini in partnerju. Hvaležni vam bodo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:

Nov dan boste začeli s polnim zagonom in nato tudi ohranili visok in aktiven tempo. Še dobro, da ste si nabrali ogromno energije, ki jo boste lahko sedaj s pridom izkoristili. V družbi bodo neki odnosi precej napeti, zato se kar izmuznite, če se boste lahko. Te težave niso vaša skrb, zato ne izgubljajte časa z njimi.

Ljubezen: 
Vezani boste danes spoznali, kakšno moč imajo čustva. Na vsakem koraku boste čutili večjo zagretost in strasti bodo obudile tudi lepe spomine. Čaka vas nadvse prijeten večer. Samski pa boste nocoj spoznali osebo, ki ji boste všeč prav takšni, kakršni ste. Če pa ste že v procesu spoznavanja nekoga, se ne sramujte ničesar, saj smo pod kožo vsi krvavi.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

 
TEHTNICA

Splošno: 

Omejili ste svoje finančne izdatke, kar je nadvse pohvalno, saj ste nevarno polzeli proti robu. Skrbi bodo odšle, saj boste odslej z denarjem delali mnogo bolj premišljeno. Danes bo precej vaše pozornosti zahtevalo partnersko področje. Nastale bodo težave, ki jih čim prej odpravite. Le v tem primeru ne bo hujših posledic.

Ljubezen: 
Tisti, ki ste v razmerju, boste tokrat vso pozornost naklonili zvezi. Začutili boste potrebo po zbližanju in to boste še najlažje dosegli z rednim sporazumevanjem s partnerjem. Samske pa bo zajela melanholija, ki vas bo čez dan še bolj potisnila v obup. Zaradi tega nikar ne spremenite načrtov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno: 

Danes boste popolnoma razneženi. Partner bo sprva nad tem navdušen, proti večeru pa vas zna obtožiti brezdelja in nekoristnega sanjarjenja. Za vse boste imeli dovolj časa, zato danes počnite, kar boste želeli. Naj vas nihče ne spelje na drugo pot. Vse pa naj bo v mejah normale.

Ljubezen: 
Vezani boste nekoliko bolj nagnjeni k dramatiziranju, zato bosta s partnerjem težko našla skupen jezik. Če boste pokazali vsaj malo zanimanja zanj, se bodo proti večeru težave razjasnile. Samski boste začutili željo po spremembi, všeč vam bo vse tisto, kar bo povezano z odkrivanjem novega in neznanega.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:
 
Na ljubezenskem področju ne bo vse potekalo po načrtih. Še kar ne razumete, da je ljubezen svobodna in se ne pusti nadzorovati. Prav tako ne morete nadzorovati čustev vašega partnerja. Pustite ga in sam se vam bo odprl. Svojo naklonjenost vam bo pokazal na svoj  način. Saj veste, da se tudi on trudi po svojih najboljših močeh.

Ljubezen: 
Vezani bodite pozorni, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano, burno razpravo s partnerjem, ki bi jo kasneje lahko obžalovali. Samski pa imate pred seboj prav nenavaden dan. Zdelo se vam bo, da vas nekdo ves čas opazuje. Ko boste naposled le ugotovili, kdo, tej osebi vrnite skrivnosten in zapeljiv pogled.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6
 
KOZOROG

Splošno: 

Danes boste polni navdiha, kar boste lahko izkoristili tako na zasebnem kot tudi na službenem področju. Upoštevajte pa tudi intuicijo. Sočutni boste do drugih ljudi, kar bo pripomoglo k boljšemu medsebojnemu razumevanju. Stres in nemir se bosta lahko pojavila v drugi polovici dneva, zato bodite takrat bolj previdni!

Ljubezen: 
Vezani poskusite danes poslušati svoj notranji glas in upoštevajte svoje srce, predvsem pa pazite, da ne boste storili kakšne napačne poteze. Samski pa boste določenim ljudem končno postavili meje. S tem se boste osvobodili bremen, vdihnili boste zrak svobode. Nekdo bo očaran nad vašimi pogumnimi dejanji.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
 
Danes boste izredno skrbni, odlikovalo vas bo sočutje. Po drugi strani pa vam bosta grozili preobčutljivost in muhavost, ki bi lahko v vas vzbudili kup negativnih čustev. Brzdajte se in svojo pozornost namenite pozitivnim platem življenja. Dobro bi bilo, da bi se malo spočili.

Ljubezen:
Pri samskih bo negativna energija prejšnjih dni danes povzročila precej nelagodno počutje. Privoščite si masažo in se poskusite sprostiti! Vezani pa si privoščite nekaj novega, saj se zadnje čase gibljete po enih in istih starih vzorcih! Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na čustvenem področju spravila v slabo voljo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 

Lahko da se boste odločali med dvema osebama, kar vas bo dodobra izmozgalo. Šli ste že predaleč, zato se čim prej oddaljite od vseh vpletenih, saj se iz tega ne more razviti nič več dobrega. Neko srce je že bilo prizadeto in ne dovolite, da bi bilo žrtev še več. Predvsem pa bi se lahko med njimi znašli tudi sami.

Ljubezen: 
Samski boste želeli za vsako ceno začeti zvezo z neko osebo, vendar vam bo pri tem zmanjkovalo moči. Možno je tudi to, da nekoga preveč idealizirate. Premislite! Tisti, ki ste že v razmerju, pa bodite pozorni na ljubezenske iskrice, ki preskakujejo na delovnem mestu in premislite, kaj s tem tvegate! Konec koncev imate krasnega partnerja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.