Magazin > Horoskop in Numerologija
7822 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 17. maja 2020

astrologija, horoskop Profimedia
To o nedelji pravijo zvezde.

OVEN 
Splošno: 

Ostanite mirni in ne dopustite, da bi vas stres zavedel. Ustavite se za minuto in zadihajte, saj se boste tako izognili živčnosti. Danes bo za vas drugače idealen dan, zato si v prostem času privoščite oddih. Pomanjkanje notranjega miru vam samo škoduje, popravite to. Tudi odnosi doma se bodo tako izboljšali.

Ljubezen
Ne bodite obsedeni z ideali. So stvari, ki jih ne boste dobili tako zlahka. Vaša zahtevnost je sicer del vašega značaja in dokaj hitro ste pripravljeni tudi odpustiti. Tokrat pa še posebno vezani pazite, da se ne boste preveč zapletli. V ljubezni se vam bo zgodilo nekaj, kar bo pustilo globok pečat, potem se boste lahko umirili in počakali na nadaljevanje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Danes boste prejeli dobre novice. Morda se bo pojavila nova priložnost, ki je nikar ne izpustite iz rok. Bodite pozorni. Pazite pa tudi na počutje, saj ste v izredno občutljivem obdobju, zato poskrbite za pravilno prehrano in dovolj dodatnih vitaminov. Tudi malce več gibanja vam ne bi škodilo.

Ljubezen
Vezani boste danes hrepeneli po novih in vznemirljivih dogodkih. Morda si boste želeli le trenutka, v katerem bi doživeli nekaj novega, zunaj vsakdanjega. Takšno željo vam lahko izpolni posebna oseba v vašem življenju. Samski ne pričakujte preveč od nekdanjega partnerja ali prijatelja, saj je že na začetku kazalo, da si nista usojena.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste radovedni in z zanimanjem boste opazovali svoje prijatelje. Zdelo se vam bo, kot da vam nekdo nekaj prikriva. Toda danes bo prav poseben dan, saj lahko pričakujete zelo pozitivne novice. Z lahkoto boste opravili najtežje naloge, za katere se vam bo sprva zdelo, da niso izvedljive.

Ljubezen
Vezani boste danes morda morali dati pobudo za poglobitev razmerja z vašim partnerjem, potrudite se. Obojestransko zaupanje je temelj vsakega razmerja in pogoj za to, da se lahko razpravlja o večjih težavah. Pravzaprav to zaupanje med vama že obstaja, toda lahko ga še nadgradite. Samski pa boste veliko premišljevali o preteklih zvezah in razlogih za razpad le teh.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

Z iznajdljivostjo in odkritostjo bodo vsi cilji dosegljivi. Svetoval vam bo nekdo, ki je starejši, bolj inteligenten in bolj razgledan. Prisluhnite mu, saj vam bo njegov nasvet zelo koristil. Drugače pa boste danes blesteli, pazite le na počutje, ki vam utegne danes povzročati težave. Posebej pozorni bodite na znake, da se na finančnem področju pripravljajo spremembe. 

Ljubezen
Samski si boste danes najbolj želeli srečanja s tisto osebo nasprotnega spola, ki vam je pred dnevi prekrižala pot. Ta oseba bo prišla ob pravem trenutku in v tej novo nastali situaciji boste zelo uživali. Vezani pa se boste s partnerjem dobro počutili. Skupaj se bosta lotila nečesa v zvezi z domom, tako bosta združila prijetno s koristnim.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Dan bo uspešen v vseh pogledih. Vaša pričakovanja so na realnih tleh tako na službenem področju, kot na področju ljubezni in počutja. Današnji dan vam bo naklonjen, saj se bodo izpolnile vse vaše sanje. Vi morate poskrbeti le za to, da boste strah pustili danes doma. Zaupajte si in uspelo vam bo!

Ljubezen
Partner vam bo stal ob strani, ko boste potrebovali pomoč in podporo. Zelo dobro se bosta ujela, saj boste kljub naglici precej časa namenili tudi njemu. Ponudil vam bo tudi kakšen nasvet ali dobro idejo. Poslušajte ga, saj ima v rokah ključ do uspeha. Poskrbite za skupen razvoj.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Čakajo vas spremembe. Te bodo vidne na vseh področjih v vašem življenju. Danes jih boste sprejeli z odprtimi rokami, zato boste v prihodnosti še zelo uspešni. Ne bojte se novega. Večer bo naklonjen predvsem vezanim, saj bo komunikacija s partnerjem na zelo visokem nivoju.

Ljubezen
Na ljubezenskem področju se vam bo še največ dogajalo v večernih urah. Nadvse boste privlačni in zaželeli si boste novih avantur. Današnji dan bo na splošno zanimiv in z veliko možnosti za novo ljubezensko zvezo ali celo za osvežitev stare. Zelo verjetno se bo marsikdo prav danes spomnil na ljubezen iz preteklosti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje; 6


TEHTNICA
Splošno: 

Danes pričakujte zanimive ponudbe, čeprav jih boste sprejemali vse prej kot hlastno. O vsem boste želeli dobro premisliti, kar je v takšni situaciji tudi najpametneje. Tekom dneva boste prejeli novice, na podlagi katerih boste lahko uresničili svoje sanje. Čas bo popoln za uspeh, izkoristite priložnost.

Ljubezen
V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom. Ti pa bodo lahko tudi nekakšen preizkus zvestobe, saj boste pri iskanju užitka pripravljeni storiti marsikaj. Medtem ko se bo pri samskih lahko ponovila ljubezenska zgodba iz preteklosti, boste vezani občutili potrebo po svobodi. Tega pa vaš partner ne bo razumel, zato lahko pričakujete nekaj slabe volje.

Ljubezen: 4
Služba; 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste izjemno potrpežljivi, kar vam bo posebej prav prišlo pri reševanju težav. Morda se boste lotili tudi nekaterih starih zadev. Reševali boste namreč tudi napake, ki so jih v preteklosti storili bližnji. Ker pa boste pod stresom, posebno pozornost namenite počutju, da vas v večernih urah ne bo pustilo na cedilu.

Ljubezen
Danes boste veseli in živahni, kljub temu pa boste navzven delovali umirjeno, če ne kar hladno. Nekaj skrivnostnih in romantičnih pogledov lahko pričakujte tja do poldneva. Vezani se boste posvečali iskanju strasti, harmonije in romance. Proti večeru boste že manj potrpežljivi, zato boste lahko sem ter tja doživeli celo izbruh jeze in nezadovoljstva.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno: 

Čaka vas precej naporen dan, saj bodo zahteve bližnjih danes skorajda neuresničljive. Pričakujete lahko prepire do poznega večera, saj ne boste mogli opraviti vsega, kar se bo od vas zahtevalo. Bodite poslušni in ne preveč trmasti, saj se boste le tako lahko izognili dodatnim zapletom.

Ljubezen
Danes se boste lahko ponovno preveč zapletali in kot vedno vam bo tudi tokrat žal. A časa ne boste mogli zavrteti nazaj. Tako vezani kot samski boste danes bolj kot ne nestrpni, nič se ne bo odvijalo po vaših željah, zato pričakujte, da boste v sporu z ljudmi v bližini. Oddajali boste negativne vibracije in odganjali ljudi stran od sebe.

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 2


KOZOROG
Splošno: 
Čaka vas poseben dan, saj boste v sebi začutili nov zagon in energijo. Tako boste zelo uspešni in pokazali boste strast ter ambicioznost. Vaša prizadevanja bodo opazili vsi v okolici, zato se boste tudi tako dobro razumeli. Naj vas ne bo strah, dajte vse od sebe in videli boste, kako zadovoljni boste s končnim izidom.

Ljubezen
Uspeh na ljubezenskem področju in bleščeče zakonsko življenje bosta temeljila na miru in harmoniji. Naredite nekaj sprememb le pri vašem obnašanju in načinu komuniciranja. Pri vaših podvigih boste pričakovali podporo vašega partnerja in ostalih družinskih članov. Seveda vam bodo stali ob strani!

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Naj vas nezaupanje nikar ne zavede. Ne spuščajte se v prepire z bližnjimi družinskimi člani in prijatelji zaradi vaše nezaupljivosti. Danes boste imeli sicer nekaj težav s koncentracijo, zato previdno, da ne bo prihajalo do večjih napak. Malo bolj se boste morali zbrati, pa bo vse potekalo gladko.

Ljubezen
Želeli boste urediti stvari na zasebnem področju, med prijatelji ali v partnerskem odnosu. Ljubezen bo tista, ki vam bo povzročala težave, saj boste neprestano nihali med nezaupanjem in negotovostjo ter navali strasti, v katerih boste za ljubo osebo pripravljeni iti na konec sveta. Prepustite se lepim občutkom, strasti in erotiki.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Danes ravnajte zelo preudarno, saj bi vas nepremišljenost lahko zavedla. Ne zaupajte kar na slepo. Previdnost danes ne bo odveč tudi na finančnem področju, zato se izogibajte nepremišljenemu potrošništvu. Vzemite si več časa za rekreacijo, saj boste tako izboljšali vaše počutje.

Ljubezen
Pred vami je prijeten, ljubezensko obarvan dan. V sebi boste sprostili vse zavore, ki so vašim čustvom tako dolgo preprečevale prosto pot. Zdaj se jim boste končno prepustili in začeli v njih tudi uživati. Če ste samski, boste ohranili določeno mero previdnosti, ampak vseeno vam bo lepo. Vezane pa čaka prijetno presenečenje v večernih urah.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 1
  • Avatar Palliliska
    Palliliska 01:11 17.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa –– B­r­ed­h­ot­.­C­om