Magazin > Horoskop in Numerologija
3518 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 17. marca 2019

astrologija, horoskop
Kaj vas čaka v nedeljo?

OVEN
Splošno:

Spremenili se boste in začeli boste ceniti življenjske izkušnje ter stališča starejših oseb. Tokrat bodo tudi vaši odnosi zakorakali v pozitivno smer. Toda občutek nezaupanja bi vas lahko ponovno vrnil nazaj v preteklost. Poskušajte razumeti tudi drugo stran. Ne bodite trmasti in ne vztrajajte pri neodgovornemu vedenju.

Ljubezen:
Vi ali vaš partner bosta imela težave z iskrenostjo. Ne lažite sami sebi, kajti če boste neiskreni, boste zelo trpeli. Zavedati se morate začeti, da če v odnosu ne bo vzajemnega spoštovanja in zaupanja, bo tudi vsak trud za uravnovešenim odnosom že vnaprej obsojen na neuspeh.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Tam, kjer vsi vidijo težave, boste vi videli priložnost. Vaš pogled na stvari se bo razlikoval od pogleda večine. Poleg ustvarjalnosti in poguma bo to vaša največja prednost. Uspešne izide svojega dela boste čutili v obliki priznanj, boljšega poslovnega položaja in večjih prihodkov. Oprite se nase in na svoje zmožnosti.

Ljubezen:
Ponovno boste zadovoljni s svojim načinom življenja. Z veseljem boste prijatelje vabili v svoj dom ter sproščeno uživali v stvareh, ki so vam do nedavnega bile prepovedane. Odnos s partnerjem se bo ravno zaradi vaše sproščenosti in umirjenosti spremenil. Stvari, pri katerih sta oba vztrajala, bodo sedaj postale manj pomembne.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Dobili boste priložnost zablesteti in pokazati vse svoje spretnosti ter znanje. Živeli boste intenzivno, veliko boste delali, a boste ustvarjali tudi pomembne uspehe. Številne stvari se bodo odvijale povsem nepredvidljivo, kar vas bo napeljalo tudi k tveganim, a izvirnim in uspešnim potezam.

Ljubezen:
Pričakujete lahko sveže zamisli in razburljive dogodke. Določen prijatelj bo lahko postal vaša ljubezen. Nekateri med vami pa se boste znašli v zvezi z osebami, ki ne bodo čustveno dostopne. Morda boste izbirali že vezane partnerje. Zaradi tega bo v ljubezni samo iskrenost pravi ključ za uspeh.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Največ časa boste posvetili denarju in lastnini. Vso svojo moč in sredstva boste vložili v nakup ali širitev lastnine, urejanje življenjskega prostora in ustvarjanje novih pogojev za zaslužek. Vaš dom bo ogledalo vaše osebnosti. Občasno boste izgubljali energijo in živce za nepotrebne naloge, a vloženi trud se vam bo vseeno izplačal.

Ljubezen:
S partnerjem se bosta prenehala prepirati okrog malenkosti. Te malenkosti, ki so ustvarjale napetost, bodo pozabljene, saj bosta imela nove teme, ki vaju bodo zbližale. Povečala se bo vzajemna toleranca. Želja po prijetnih skupnih trenutkih pa vas bo spodbudila k načrtovanju prostega časa, potovanj in izletov.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Finančna situacija bo več kot dobra. Ponudilo se vam bo novo delo ali pa boste na podlagi preteklih dejanj dobili večjo denarno nagrado. Že danes se pripravite! Nekateri med vami boste uživali v družinskem nasledstvu. Kakorkoli že, ne pustite se ujeti nakupovalni mrzlici in vlaganju v tvegane projekte. Bodite bolj varčni.

Ljubezen:
V ljubezni se bodo pojavile težave zaradi trme. Nihče ne bo želel pristati na pogoje, ki jih zahteva življenje v dvoje. Leno življenje vama bo pomagalo odkriti določene skrite strasti, ki se ne bodo dale uskladiti. Toda dobili boste priložnost nadoknaditi izgubljeno in izboljšati posledice takšnega vedenja.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Veliko se bo dogajalo. Nekateri dogodki bodo zahtevali več požrtvovalnosti, dela in truda. Pričakujete lahko tudi številne olajševalne okoliščine in dobrobiti na področju financ, nasledstva, partnerskih odnosov, povečane kreditne zmogljivosti. Torej več stabilnosti in občutek gotovosti. Krize boste ne glede na občutek nemoči uspešno premagali.

Ljubezen:
Trudili se boste obogatiti svoje družabno življenje in več se boste družili s prijatelji. V novih zvezah boste zelo previdni in zadržani. Imeli boste nadzor nad sabo, zato ne boste podlegli domišljiji in nerealnim pričakovanjem. V odnosih boste taktizirali. Za iskrenost in popolno predanost pa boste potrebovali več časa.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste malce tehtali med materialnimi in duhovnimi zadevami, željami za spremembami in potovanji ter potrebi po čustveni in družinski varnosti. Energični boste, ambiciozni, polni moči in želje po napredku. Z vami bo težko tekmovati. Predvsem športniki lahko pričakujete vrhunske dosežke in pomemben uspeh.

Ljubezen:
Iz prijateljstva se bo lahko razvila ljubezen. Zelo se boste zbližali z osebo, ki jo že dalj časa poznate. Težko boste zadržali svoje strastne nagone. Ne boste se mogli upreti klicu avanture in novostim, vaša avra pa bo v vaše življenje privlekla zelo različne osebe. Vezani se boste trudili okrog partnerja in mu na vse načine poskušali ugoditi.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Na svoji poti k uspehu in poslovnemu vzponu boste lahko računali na pomembno pomoč in podporo prijateljev. Posvetite se tudi delu pomembnega splošnega in družabnega značaja. Prostovoljno pomagajte ustanovam za brezdomce, zlorabljene osebe in zapuščene otroke. To vas bo veselilo in napolnilo z občutkom duhovnega zadovoljstva.

Ljubezen:
Pokazali se bosta vaša komunikativnost in družabnost ter ležeren odnos do obveznosti. Ravno ta ležernost pa vam bo lahko povzročala težave, pa tudi spogledovanje in obljube, ki jih boste dajali v trenutkih slabosti in napačne presoje. Zapletli se boste v zapletene in nejasne odnose, ki vas bodo na koncu samo izčrpali.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Podjetnost boste kazali predvsem v borbi za boljše vsakdanje rešitve. Trudili se boste za dobre medosebne odnose in ne bo vam manjkalo izvirnih idej. Ne boste veliko spremenili, a si boste pridobili spoštovanje svojih bližnjih in prijateljev. Učvrstili boste svoj položaj in delali v stabilnih in dobrih pogojih. Danes pa se predvsem spočijte.

Ljubezen:
Prepustite se zanimivim doživljanjem in uživajte v pozornosti, ki jo boste izzivali. Poigrajte se z ljudmi, ki se vašemu šarmu in zgovornosti ne bodo mogli upreti. Dan ne bo ugoden za zakonsko življenje in resno zvezo, temveč bolj za spogledovanje in svobodno ljubezen. Samski boste danes prišli na svoj račun.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Sodelovali in delali boste s prijatelji ali večjo skupino ljudi. Dosegli boste izjemne izide in se tudi mnogo boljše počutili v svojem okolju. Na uspeh ne računajte čez noč. Zelo boste ambiciozni, a tudi varčni in racionalni. Svojo materialno prihodnost načrtujte na realnih osnovah in napornemu delu.

Ljubezen:
Nezadovoljni z razvojem dogodkov in partnerjevim vedenjem boste razmišljali o prekinitvi zveze. Nekateri boste rajši ohranjali fiktivni zakon, namesto da bi se ločili. Samski boste doživeli nepozabne trenutke, polne strasti in poželenja. Toda avantura se bo lahko na koncu pokazala kot grenka izkušnja, zaradi katere boste lahko kasneje trpeli.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Prihodki vam bodo zelo pomembni, zato se boste odločili poiskati novo službo. Ko se bodo okoliščine umirile, boste spoznali, da ste v karieri naredili korak naprej in imate res možnost večjega zaslužka. Začeli boste tudi varčevati, kar vam bo omogočilo, da boste lahko svoje materialne želje uresničili brez odrekanja, skrbi in strahu.

Ljubezen:
Poudarjene bodo vse prepreke, ki že dalj časa ovirajo stabilnost vašega zakona. Soočiti se boste morali s težavami, ki jih niste mogli niti slutiti. Ne bodo vam všeč dogovori, na katere boste morali pristati, če boste zvezo želeli ohraniti. Toda vse to boste nekako prebrodili ali se vsaj prilagodili.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Vaša situacija se pomika v pozitivno smer, kariera pa samo še navzgor. Dobro boste začeli, poleg talenta in sposobnosti lahko računate še na dodatni faktor sreče. V pomembnih situacijah se boste dobesedno znašli ob pravem času na pravem mestu. Dovolj boste zreli in odgovorni, da boste brez težav opravljali vse svoje obveznosti.

Ljubezen:
Ne zapletajte svojega ljubezenskega življenja. Lahko da boste pristali na odnos, ki vam bo prinesel vse drugo, razen miru in skladja. Bodite previdni in pametni, toda ne preresni, saj bi tako zaradi lastne zadržanosti zamudili določene dobre priložnosti. Odprite se jim in jih povabite v svoje življenje.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.