Magazin > Horoskop in Numerologija
10111 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 17. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Resnično vam bo mar, kako vas drugi dojemajo in z veseljem boste v določeni situaciji spremenili svoje vedenje, da bi ugajali drugim.

Nikar pa zaradi energije prvega krajca ne izpostavljate preveč svojih občutkov in misli, saj lahko iskrenost kdo spretno izkoristi. Ves čas se boste izogibali napetim stanjem in si prizadevali za mir in spokojnost. Všeč vam bodo vsi koraki, ki bodo vključevali sočutne prijeme. (vir: Horoskop.si)

OVEN

Zahteve drugih bodo usmerjale vašo nemirno osebnost, zato se boste težko zbrali. Če se že dalj časa niste nič ukvarjali sami s seboj, boste določeno lekcijo zelo težko sprejemali.

BIK

Nekaj vas bo upravičeno razjezilo, zato se boste odločno izpostavili ter želeli vse skupaj razčistiti. O vseh stvareh zadnje čase preveč razmišljate in se obremenjujete po nepotrebnem.

DVOJČKA

Ne podrite z neprestanim nerganjem vseh priložnosti, tudi če trenutno niste pri volji, da bi se dobro izkazali. Sproščeno se zazrite v ta trenutek, sedaj, ter delajte tisto, kar vas sprošča.

RAK

Spodbude z energijo prvega krajca ne bo manjkalo, a vseeno naj vas ne zanese v pretirano dokazovanje. Bodite bolj tolerantni do tistih, ki si želijo čim več časa preživeti v vaši družbi. 

LEV 

V dobro voljo vas bo spravila situacija, ki že nekaj časa nestrpno čakate nanjo in se je veselite. Samski levi in levinje se lahko razveselite novice, da je slabo obdobje že za vami. 

DEVICA

Neugodno izhodišče, ki ste ga bili deležni pred kratkim, bo razlog, da vam bo vedno bolj jasno, da čas trenutno ni vaš zaveznik. Več kot običajno se boste zadrževali v domačem okolju.

TEHTNICA

Kljub temu da je nedelja, boste imeli z energijo prvega krajca ogromno opravkov. Vdihnite in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite k ljudem in s tem ustvarite pot do osebne sreče.

ŠKORPIJON

Ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav, najprej zahtevajte konkretne podatke, preden se karkoli odločite. Strpno počakajte na odgovor, povezan s čustvenim področjem.

STRELEC

Smisel za podrobnosti bo z energijo lune, ki prehaja v znamenje raka, odličen in vsako pomembno situacijo boste znali razvozlati. Čas je, da se na področju ljubezni premaknete naprej. 

KOZOROG 

Energija prvega krajca vam bo pomagala ponovno poiskati izgubljeni smisel in zadovoljstvo. Storite več glede izboljšanja kondicije, saj vas bo zajela panika, da bodo topli dnevi kmalu tukaj.

VODNAR

Skušajte s prehodom lune v znamenje raka odpreti oči in se prepričati, kaj vam govori vaša intuicija. Spodbuda tistih, ki vas obkrožajo vam bo podarila krila, da boste dokončali nekaj pomembnega. 

RIBI 

Nagnjeni boste h kompliciranju, prepričani, da vas nihče ne razume. Nekatere stvari bodo zelo nerealno predstavljene, zato vzemite vse kar boste slišali v zakup, dokler ne boste sami prepričani.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.