Magazin > Horoskop in Numerologija
12153 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 17. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Situacije, ki se odvijajo, vas ne bodo prepričale, da bi sprejeli kakšno večjo odločitev na področju čustev.

Odnosi se lahko obrnejo v čudno smer, kljub temu vas to ne bo preveč vznemirilo, saj boste sami sebi dovolj. Najbolj pomembne bodo vezi, ki so povezane s starši, brati in sestrami. Lahko se tudi nekoliko zbližate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V družinskem okolju boste deležni zanimivih preobratov.  V ljubezni tokrat potrebujete več pravega dialoga in direktnosti, v nasprotnem primeru se boste kmalu zopet znašli v slepi ulici.

BIK
Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste notranje nemirni. V odnosih boste preveč obremenjeni ali raztreseni, oddahnili si boste šele proti večeru. Storite več glede izboljšanja kondicije.

DVOJČKA
Sopihali boste proti vrhu, prepričani, da je prvo mesto tisto, ki ga morate osvojiti. Morda vas več sreče čaka nekje drugje, samo oči bi morali odpreti in se prepričati, kaj vam govori vaša intuicija.

RAK
Spodbuda vaših bližnjih in energija lune v ribah vam podarjata krila, da boste dokončali nekaj zahtevnega. Res bi bilo škoda, da obupate tik pred ciljem in ne pokažete vsega, kar znate.

LEV 
Nagnjeni boste k idealiziranju stvarnosti ter kompliciranju, prepričani, da vas nihče ne razume. Tako se lahko hitro opečete, čeprav se sami sebi zdite neranljivi in seveda tudi nepremagljiv.

DEVICA
Pozorni boste do svojih najbližjih, dan jim boste polepšali s prijaznostjo, ki jo prebuja vpliv lune v znamenju rib. Presenečeni boste, kako malo je včasih potrebno, da vse teče tako zelo gladko.

TEHTNICA
Nekatere stvari bodo zelo nerealno predstavljene, zato takšne govorice vzemite v zakup, dokler ne boste sami stoodstotno prepričani, kaj je resnica. V večernih urah boste veliko lenarili.

ŠKORPIJON
Izčrpani boste od tega, kar od vas pričakujejo v domačem okolju. Nehajte reševati tuje težave, ampak se bolj intenzivno posvetite sebi. Urejanje denarnih zadev lahko malce  počaka.

STRELEC
Zaradi vpliva lune v ribah se boste lahko pohvalili z zelo močno razvito intuicijo, čustva s strani ljubljene osebe pa boste zaznali, še preden vam jih bo uspela zaupati. Bodite predvsem prilagodljivi.

KOZOROG 
Kljub temu da vas bo nekdo ves čas vztrajno provociral skušajte ostati prijazni in naklonjeni svojim bližnjim. Ne igrajte se s tem, da ste neiskreni, saj bi se vam lahko kaj hitro vse skupaj maščevalo.

VODNAR
Niste se sposobni sprijazniti s tujimi odločitvami, posebno če imate občutek, da vas pravzaprav nekdo ne razume. Ničesar ne morete rešiti na hitro, zato najprej o vsem skupaj razmislite.

RIBI 
Odvečne napetosti, ki jo prinaša vpliv lune v vašem znamenju se otresite ob športnih dejavnostih. Ko se boste začeli odzivati, se bo obnašanje nekoga popolnoma spremenilo v pozitivno smer.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.