Magazin > Horoskop in Numerologija
9826 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. aprila 2021

astrologija, horoskopi
Vodnarji, posvetite se družini.

OVEN
Splošno:

Imeli boste poseben pogled na stvari, iz katerega bodo izhajale določene spremembe. Vendar pa boste vse dobro premislili, preden boste karkoli preizkušali v praksi. Zato bo današnji dan v veliki meri potekal tako, kot ste vajeni, kar vam bo zelo ustrezalo.

Ljubezen:
Vezani vstopate v ugodno obdobje za ljubezen. Končno se vam bo zdelo, da vse poteka tako, kot mora. S partnerjem bosta našla tudi skupni jezik glede nekaterih načrtov, o katerih že dolgo razglabljata, a do sedaj nista prišla do ustrezne rešitve. Samski boste znali uživati v možnostih, ki so vam na voljo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


BIK
Splošno:

Obveznosti danes nikar ne opravljajte z levo roko, saj bi se vam to lahko kaj hitro maščevalo. Le prizadevnost je tisto, kar šteje. Na finančnem področju se boste morali soočiti z nekimi ovirami, ki pa jih boste tudi uspešno rešili. 

Ljubezen:
Samski, danes bodo vaša čustva v ozadju, saj boste preveč obremenjeni z ostalimi stvarmi. Zvečer si vzemite čas zase, saj ne boste imeli energije, da bi se lotili še česa drugega. Vezani pa boste morali partnerju dati nekaj več prostora. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno:

Doma vas bodo bližnji danes hvalili, nadvse zadovoljni so namreč zaradi vašega preteklega uspeha. Vaša na novo pridobljena samozavest vam bo izboljšala razpoloženje in vlila optimizem. Kaže, da se bodo vaši viri prihodkov razširili. 

Ljubezen:
Vezani nikakor ne boste našli rešitve na neko vprašanje, ki vas muči že nekaj dni. Pogovor s partnerjem vam bo pomagal, skupaj bosta zagotovo našla odgovor. Samski pa boste danes ocenjevali odnose okoli vas, kar vas bo navdalo z upanjem za vaše ljubezensko življenje. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Ukvarjali se boste s prijetnimi, umetniškimi zadevami, kot so glasba, pisanje ali filmska produkcija. Umetnost vas bo izjemno privlačila, zelo boste ustvarjalni. Zjutraj se odpravite do knjižne police in si izberite dober pustolovski roman ali napeto akcijo. Branje na vrtu ali terasi vas bo sprostilo in napolnilo z dobro voljo ter veselim razpoloženjem.

Ljubezen:
Razganjalo vas bo od energije in strasti, vsako prosto minuto svojega časa boste želeli preživeti s svojim izbrancem ali izbranko. Samski morda kmalu ne boste več samski. Vezani pa imate danes zelo ugoden dan, da utrdite in izboljšate zvezo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


LEV
Splošno:

Nesporazumi z okolico se bodo kar vrstili. Doma že dolgo niste zadovoljni s stanjem in veliko stvari je, ki vas bodo danes še posebno motile. Če se boste odločili, da boste izboljšali finančni položaj, boste morali nekaj spremeniti in se nečemu odpovedati. 

Ljubezen:
Vezani imejte v mislih, da vsi delamo napake in tudi vi jih. Ne morete vedno sprejeti najboljše odločitve. Samski pa se boste danes zapletli v pogovor preko spleta. Več kot boste delili z neko osebo, več boste izvedeli. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3


DEVICA
Splošno:

Dobro poskrbite zase. Tako telo kot tudi um in čustva bodo potrebovala kvalitetno hrano, da boste lahko danes imeli kar največ od dneva. Radovednost oziroma želja po znanju vas bo pripeljala na sled ideje, iz katere boste lahko sčasoma razvili dodaten vir prihodka.

Ljubezen:
Posvečali se boste malenkostim v odnosu. Razveselila vas bo topla partnerjeva beseda, uživali boste v skupnih trenutkih, objemih, poljubih in dotikih. Samski boste čustveno bolj dostopni kot običajno, zato danes lahko pričakujete zbližanje s simpatijo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste edini, ki bo našel pot iz zagate. Zato vas bo marsikdo laskal, a bodite previdni. Vse kaže, da se v ozadju nekaj kuha in da ta hip ne morete zaupati vsakomur. Denarno stanje se danes ne bo spremenilo, prilivov, ki jih pričakujete, še ne bo. 

Ljubezen:
Samskim bo danes veliko bolj kot duhovna plat pomembna materialna, zato se ne boste kaj preveč posvečali ljudem okoli sebe. Vezani pa boste bolj skrbeli zase in za svoje dobro počutje. Partnerju dajte vedeti, da včasih potrebujete nekaj časa samo zase.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4


ŠKORPIJON
Splošno:

Pospravljanje doma vam ne bo najbolj dišalo, vam bo pa nadvse dobro delo, ko bo enkrat naloga opravljena. Skoraj za vse, česar se boste danes lotili velja, da boste začeli brez pravega navdušenja, nato pa vas bodo opravila kar nekako potegnila vase. Zato nikar ne posedajte ves dan na kavču.

Ljubezen:
Pri vezanih bo danes veljalo pravilo, da gre ljubezen skozi želodec, zato se potrudite in partnerju pripravite kaj okusnega. Tudi samski boste razmišljali o tem, kaj vse, kar počnete, bi bilo bolj smiselno in prijetno početi v dvoje.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno:

Bodite pozorni, da vam nezdrave navade ne pokvarijo spanca. Danes je dober dan za preučevanje življenjskega sloga in načrtovanje sprememb. Tudi če se niste pripravljeni ukvarjati s tem, vas bo telo samo opozorilo na to. Drugo področje, ki bo zahtevalo prilagajanje, pa so  finance. Tudi tam potrebujete boljši načrt.

Ljubezen:
Samski se utegnete zaljubiti in veliko sanjariti o osebi, ki je še ne poznate prav dobro. Svojim željam boste dali prednost pred dejstvi. Tudi vezani ne boste najbolj objektivni, partnerja boste videli v najboljši možni luči. Pred vami je lep dan za ljubezen.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Danes boste odkrili formulo, kako izboljšati svoje razpoloženje in si priskrbeti več energije. Posvetite se tudi finančnemu področju, ki je le videti dobro. Zaradi spremenjenega, bolj zdravega načina življenja boste danes začutili, da ste polni elana.

Ljubezen:
Vezani boste za nasvet prosili starejše sorodnike. Zelo zanimivo vam bo, ko bodo razlagali, kako je bilo v njihovih časih, vendar se vam bo zdel nasvet neuresničljiv. Samski pa boste polni energije, ki jo boste uporabili za navezovanje novih stikov.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6


VODNAR
Splošno:

Pokličite družinske člane, s katerimi že nekaj časa niste bili v stikih in prijetno pokramljajte. Dolgo ste bili obremenjeni s svojimi skrbmi, pa tudi s finančnimi obveznostmi. Danes pa le izkoristite bolj sproščeno vzdušje in več optimizma, ki vam ga obeta vaš horoskop.

Ljubezen:
Z ljubosumjem in nenehnim prigovarjanjem partnerju vezani zagotovo ne boste dokazali lepote svojih ljubezenskih čustev. Rajši se občasno ugriznite v jezik ali pa kaj preslišite. Samski boste preveč občutljivi, zelo težko vam bo dati kompliment. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


RIBI
Splošno:

Posvetite se starim izzivom, na obzorju se namreč kažejo precejšnje težave, ki jih boste lahko rešili le z odprtimi očmi. Danes boste na intelektualnem področju cveteli, saj boste zbrani in boste imeli dovolj časa za tehten razmislek. 

Ljubezen:
Danes boste delali na tem, da bi uresničili pričakovanja ljudi okoli vas. Vezani boste zato pozabili, da je vse, kar je pomembno, mnenje vaših bližnjih, še posebej vašega partnerja. Samski pa boste želeli narediti vtis predvsem na nekoga, ki vam je všeč. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.