Magazin > Horoskop in Numerologija
3776 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. avgusta

astrologija, horoskop, vedeževanje
Koga čaka lep dan?

OVEN
Splošno:

Odnosov danes ne boste mogli urediti in zaradi tega boste precej obremenjeni in osamljeni. Razčistite sami pri sebi, popolnosti ni in tudi popolnega prilagajanja ne! Finančno stanje boste po zaslugi vašega truda in nekaj ugodnih premikov končno lahko popravili. Na področju zdravja bo še naprej vse v najboljšem redu..

Ljubezen:
Samski se zavedate, da je ljubezen pomembna, vendar pa bo danes prijatelj na prvem mestu, saj vas bo potreboval. Ko boste to dolžnost opravili, se boste počutili veliko bolje. Vezani pa boste danes precej zasanjani. Postavili si boste neke visoke cilje, ki jih ne boste mogli uresničiti. A sanje so dovoljene, kajne?

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Danes boste dobili odlično priložnost, saj se boste začasno lahko malce oddaljili od vseh težav. Sprejmite jo in poskrbite za svoje telo in duha. Poskrbite za svoje zdravje in se razvajajte. Vzemite si čas in razmislite tudi o možnih finančnih rešitvah. Danes pozabite na gospodinjska opravila.

Ljubezen:
Danes bodo na dan prišla stara čustva, zato boste še bolj občutljivi. Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, se o tem pogovorite s partnerjem. Videli boste, da bo razumel vaše občutke. Samski pa boste te stvari raje obdržali zase. Ni dobro, da zatirate svoje občutke, saj se ti le kopičijo v vas, kar pa slabo vpliva na vaše počutje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Obveznosti danes nikar ne opravljajte z levo roko, saj bi se vam to lahko kaj hitro maščevalo. Le prizadevnost je tisto, kar šteje. Na finančnem področju se boste morali soočiti z nekimi ovirami, ki pa jih boste tudi uspešno rešili. Poskusite se izogniti težki in mastni hrani, saj se bodo sicer vaše želodčne težave še povečale.

Ljubezen:
Samski, danes bodo vaša čustva v ozadju, saj boste preveč obremenjeni z ostalimi stvarmi. Zvečer si vzemite čas zase, saj ne boste imeli energije, da bi se lotili še česa drugega. Vezani pa boste morali partnerju dati nekaj prostora. Ne vzemite tega osebno, vaš partner bo imel danes slab dan.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Zablesteli boste in marsikatero težavo, ki vam je v prejšnjih dneh kratila spanec, boste občutili kot kratkotrajno oviro in jo boste vzeli kot izziv. Pokažite nekaj občutljivosti pri vaših finančnih transakcijah. Zaradi mnogih obremenitev vam bo danes lahko ponagajalo tudi vaše zdravje. Zavarujte se s počitkom v večernih urah.

Ljubezen:
Vezani danes pazite na besede, zna vam namreč uiti kakšna nesramna beseda. Preden boste kaj izrekli, raje dvakrat globoko vdihnite in premislite. Enako velja za tiste, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice. Vaše govorne sposobnosti danes ne bodo na vrhuncu, bolje se boste izražali s pisano besedo.
 
Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Počakajte še nekaj tednov, preden boste pred nadrejenim položili karte na mizo, saj vaših zahtev zdaj namreč ne bi sprejel. Pri finančnih zadevah se boste danes zelo dobro odrezali. Če ste imeli v preteklih dneh kakršnekoli težave, se vam bo danes zdravje zagotovo izboljšalo.

Ljubezen:
Samski se danes posvetite neki nedokončani nalogi iz preteklosti. Boste videli, kako dobro se boste počutili, ko boste končno zaprli to poglavje. Vezane pa bo mučila neka govorica, ki bo krožila naokoli. Nikar ne iščite razlage le v svojih mislih, pojdite raje do vira in se pozanimajte o njej.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Nesporazumi z vašo okolico se bodo kar vrstili. Doma že dolgo niste zadovoljni s stanjem, v službi pa ste obtičali na mestu. Če se boste odločili, da boste izboljšali finančni položaj, boste morali nekaj spremeniti in se nečemu odpovedati. Dobro se naspite. Ker je bil vaš spanec v zadnjih nočeh nemiren, ste nemirni in razdražljivi.

Ljubezen:
Vezani imejte v mislih, da vsi delamo napake in tudi vi jih. Ne morete vedno sprejeti najboljše odločitve. Vaš partner bo skušal biti glede tega razumevajoč, vendar bo med vama vseeno nekaj napetosti. Samski pa se boste danes zapletli v pogovor preko spleta. Več kot boste delili z neko osebo, več boste izvedeli.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste edini, ki boste našli pravilno rešitev. Zato vas bodo navidezno slavili, a bodite previdni, nekaj prijateljev je že po naravi precej ljubosumnih. Zavidajo vam vaš uspeh in vas obrekujejo. Denarno stanje se danes ne bo spremenilo, prilivov, ki jih pričakujete, še ne bo. Zdravstveno stanje se bo poslabšalo.

Ljubezen:
Samskim bo danes veliko bolj kot duhovna plat pomembna materialna, zato se ne boste kaj preveč posvečali ljudem okoli vas. Vezani pa boste danes bolj skrbeli zase in za svoje dobro počutje. Partnerju dajte vedeti le, da včasih potrebujete nekaj časa samo zase, da ne bo preveč užaljen.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Doma vas bodo bližnji danes hvalili, nadvse zadovoljni so namreč zaradi vašega preteklega uspeha. Vaša na novo pridobljena samozavest pa ne bo všeč vašemu življenjskemu sopotniku, raje ima nadzor in vpliv nad vami! Danes se bodo vaši viri prihodkov razširili. Vaša dobra volja in veselje se bosta odrazila tako na vašem počutju kot zdravju samem.

Ljubezen:
Vezani se danes zatecite po pomoč k prijatelju. Nikakor ne boste našli rešitve na neko vprašanje, ki vas muči že nekaj dni. Prijatelj vam bo pomagal, skupaj bosta zagotovo našla odgovor. Samski pa boste danes ocenjevali odnose okoli vas, kar vas bo navdalo z upanjem za vaše ljubezensko življenje. Poskusite srečo pri nekomu, ki vam je všeč.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Posvetite se starim izzivom, na obzorju se namreč kažejo precejšnje težave, ki jih boste lahko rešili le z odprtimi očmi. Danes boste na intelektualnem področju cveteli, saj boste zbrani in boste imeli dovolj časa za tehten razmislek. Če bolečine, s katerimi se spopadate v zadnjih dneh, tudi danes ne bodo minile, se čim prej odpravite k zdravniku.

Ljubezen:
Danes boste delali na tem, da bi uresničili pričakovanja ljudi okoli vas. Vezani boste zato pozabili, da je vse, kar je pomembno, mnenje vaših bližnjih, še posebej vašega partnerja. Samski pa boste želeli narediti vtis predvsem na nekoga, ki vam je všeč. Ni potrebno, da že danes pokažete vse svoje pozitivne lastnosti. Kaj lahko prihranite tudi za prihodnjič.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Danes boste odkrili formulo, kako posvečati ogromno časa in pozornosti službi ter obenem biti v prostem času aktivni, se družiti z družino, bližnjimi, sorodniki in prijatelji. Posvetite se tudi finančnemu področju, ki je le videti dobro. Zaradi spremenjenega, bolj zdravega načina življenja boste danes začutili, da ste polni elana.

Ljubezen:
Vezani boste za nasvet prosili starejše sorodnike. Zelo zanimivo vam bo, ko bodo razlagali, kako je bilo v njihovih časih, vendar se vam bo zdel nasvet neuresničljiv. Zavedajte se, da nosijo veliko modrosti. Samski pa boste polni energije, ki jo boste uporabili za spogledovanje z vsemi okoli vas. Pazite, da ne bo kdo vaših pogledov razumel napačno. Vse ima svoje meje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Danes se boste strastno postavili za svoj prav, kar bo zelo pozitivno, če pri tem ne boste pretiravali. Dobili boste priložnosti za uveljavitev svojega mnenja, izkoristite jo. Ne tvegajte pa tam, kjer veste, da vas ne cenijo. Popoldan pojdite na dolg, sproščujoč sprehod in globoko dihajte, da boste pregnali stres.

Ljubezen:
Vezani danes poskusite nekaj novega. S partnerjem sprejmita izziv, ki vaju bo zbližal, pa naj bo to le obisk nove restavracije ali kaj pomembnejšega. Samski pa danes lahko pričakujete nek preobrat na področju ljubezni. Morda bo pristopil simpatični neznanec in vas povabil ven. Razmislite o možnostih, ki se vam odpirajo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Želeli boste spremeniti svoj položaj, a boste ugotovili, da premalo veste. Umirite se, saj nihče ne pričakuje od vas, da boste rešili svet, dovolj bo že, če boste dobro opravili vsakodnevne obveznosti. Denarno področje bo zadovoljivo, le pretiranemu zapravljanju se izognite. Zdravje bo odlično.

Ljubezen:
Danes se boste precej ukvarjali z nekom, ki vam je blizu, vendar pa vam ne bo zaupal, kaj se dogaja z njim. Vezanim bo to odvrnilo misli od partnerja in ta bo na račun tega malce užaljen. Samski pa se boste danes razdajali naokoli, sebe pa boste postavili na stranski tir. To se vam bo obrestovalo v prihodnjih dneh.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.