Magazin > Horoskop in Numerologija
13772 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. februarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Znali se boste soočati, priskočiti na pomoč ter razumeti tudi najbolj komplicirane zgodbe, ki se bodo prepletale.

Zadovoljni boste s potekom dejanj, samozavestni in prepričani, da vam lahko uspe vse, kar ste si zastavili. Pri hišnih opravilih in ostalih nalogah se boste znašli, v njih boste tokrat celo uživali ter se po končanem delu z veseljem zazrli v lep rezultat. Spodbujeno bo tudi izražanje talentov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Odlična izbira bodo zaradi lune v dvojčkih, ki ne mara osamljenosti razna druženja. Na ljubezenskem področju lahko bolj odločno izpostavite svoje skrite namene in okusite zanimiv premik.

BIK
Doma se potrudite, da boste postorili vse, kar od vas pričakujejo, saj bo ravno to področje tisto, ki vas lahko, če boste obveznosti ignorirali, pripelje do kakšne napete situacije.

DVOJČKA
Pričakujte manjše spremembe na čustvenem področju, še posebej tisti, ki ste zaradi želje po miru in usklajenosti v zadnjem času dovolili, da malce pometajo z vami. Sedaj bo vse skupaj drugače.

RAK
Ne bojte se v družinskem krogu nekomu povedati, kar si v resnici mislite, saj vam ne bo nihče nasprotoval. Zaželeli si boste več svobode in samostojnosti pri tistih stvareh, ki vas dopolnjujejo.

LEV
Težkim miselnim preskokom, v katere boste ujeti drugi, ne bodo sposobni slediti, zato se niti ne trudite razlagati stvari, ki so prezahtevne. Z energijo lune v dvojčkih bo poudarek na enostavni komunikaciji.

DEVICA
V ljubezni bo prisotna tišina, zato si boste globoke občutke razlagali po svoje. Zadrega, v kateri ste se pred kratkim znašli, se bo brez večjega napora umaknila v smeri notranjega miru.

TEHTNICA
Ob prijetnem pogovoru boste spoznali, da ste nekoga narobe ocenili. Nikar ne bodite neučakani, saj se nikakor ne bo dobro končalo. Potrebujete več miru, da zaslišite svoje misli.

ŠKORPIJON
Jezni boste, ker bo nekaj, kar ste si pred kratkim zamislili zaradi drugačnih okoliščin nemogoče. Čas bo, da pridete z besedo na dan in se lotite pogovora z osebo, ki je za marsikaj odgovorna. 

STRELEC
Družinski pogovor bo potekal veliko bolj učinkovito, kot ste predvidevali. Ne odločajte se na ljubezenskem področju na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno odločitev.

KOZOROG
Ne dovolite, da vas nemirna energija lune v dvojčkih usmeri v prepire. Vsemu, kar vas utruja in vznemirja, se raje nasmehnite, le tako boste tudi tistim, ki vas obkrožajo, zelo polepšali dan. 

VODNAR
Ves dan se boste radovedno spraševali, kakšen naj bo vaš naslednji korak, da bi uredili področje ljubezni. Spoznali boste, da najbolj srečni, ko sledite sebi in notranjim občutkom.

RIBI
Ker stopa z luno v dvojčkih v ospredje dejstvo, da besed, ki jih izgovorite, ne morete vzeti nazaj, raje dvakrat premislite, preden izrečete nekaj, kar bi lahko nekoga močno prizadelo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.