Magazin > Horoskop in Numerologija
7385 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. julija

horoskop, astrologija Profimedia
Ovire ter močne omejitve se umikajo iz obzorja, nadomestili jih bodo predvsem strastni podvigi.

Vse, kar vas bremeni, boste želeli raziskati, poiskali boste izčrpne odgovore na svoja vprašanja in si le tako lažje ustvarili pravo sliko. Nekatera soočenja bodo sicer provokativna in boleča, vendar jih bo kljub temu potrebno izpeljati. Rešitve bodo zelo poučne lekcija za prihodnost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Določene ideje se bodo zaradi notranje napetosti, ki jo nosi s sabo vpliv lune v škorpijonu razpršile. Potrudite se, da vas ena izmed njih ostane v vaši bližini. Udejanjite jo!

BIK
Zakaj bi samo čakali, če se bo kdo slučajno spomnil na vas. Odločite se in tokrat vi naredite pomemben korak. Zadovoljni boste z odzivom, ki bo sicer kratek, vendar zelo simpatičen.

DVOJČKA
Poigrajte se s tistimi mislimi, ki vključujejo čustveno zaznavo. Spoznali boste, da je za zdravo in lepo zvezo ključno, da imata dva podobne cilje. Naredite kakšen korak in lažje vam bo.

RAK
Poglobili se boste v pomemben del svojega doživljanja. Luna v znamenju škorpijona, ki izraža močne vibracije vam bo pomagala, da se pomaknete k lepšim mislim in svoji zasluženi sreči. 

LEV
Zamislili se boste nad nekom, ki se vztrajno trudi, da se vam približa vendar ne z iskrenimi nameni. Morda je čas, da spremenite svojo taktiko in se bolj približate svojim željam.
 

DEVICA
Razširite danes, ko vas bo objela energija lune v škorpijonu svoja razmišljanja o strasti tudi na tista področja, s katerimi ne boste zadovoljili le svojega telesa, ampak tudi svojo dušo.

TEHTNICA
Spraševali se boste, ali je sploh še kdo v vaši bližini iskren, saj ste v zadnjem času doživeli nekaj grenkih razočaranj, ki so vas na psihičnem področju potegnila navzdol.
 

ŠKORPIJON
Ljubezen bo zelo pomembno področje, ki se mu boste težko izognili. Iskali boste rešitve, skušali osebnostno napredovati, vendar vse skupaj tokrat ne bo najbolj enostavno.
 

STRELEC
Skoraj nemogoče je, da bi se vam zadeve rešile same od sebe. Potrebno bo razmisliti, upoštevati vsa dejstva in se prilagoditi razmeram, ki bodo od vas zahtevale da priznate resnico.
 

KOZOROG
Razširili se bodo vaši interesi, ki danes ne bodo najbolj učinkoviti. Ves dan boste bezljali v levo in desno brez pravega smisla, ki bi vas prepričal da je vse vredu. Glavo pokonci.
 

VODNAR
Razburili se boste saj se nekaj ne bo rešilo tako kot ste si zamislili. Vztrajajte pri pomembnih vibracijah, ki jih bo luna v škorpijonu še dodatno okrepila. Ne vdajte se negativizmu.
 

RIBI
Preveč naporno se vam bo danes zdelo nekaj, kar je tesno povezano z družino. Nikar ne nasedate tistim besedam, ki vam že na prvi trenutek niso najbolj naklonjene. Zaupajte vase! 

 
Komentarjev 1
  • Alyssa_Floyd 10:05 18.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦