Magazin > Horoskop in Numerologija
4166 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. novembra 2018

astrologija
Koga čaka lepa nedelja?

OVEN 
Splošno:

Dan pred vami bo minil mirno. Včeraj ste si nabrali nove zaloge energije z rekreacijo, zato boste danes nagnjeni k poležavanju. Vsekakor se boste želeli posvetiti domačim, zato pričakujte obilo druženja in veselja znotraj doma. Danes lahko pričakujte obisk, ki vas bo razveselil. Veselite se ljubezni in pozornosti, ki ste jo deležni. Zavedajte se, kako srečni ste lahko v resnici. 

Ljubezen:
Zadovoljstvo v ljubezni se bo danes kazalo predvsem znotraj vašega doma. Danes boste čustva izkazovali vsem domačim. Oddajali boste zelo dobro energijo, polno ljubezni. Samski lahko dokaj kmalu pričakujete zaplet oziroma romanco. Bodite previdni in v primeru, da te osebe ne poznate, premislite. Ne bodite brezglavi. Sprva spoznajte to osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Razmišljali boste o svojih skritih željah. Bližnji vas bodo spraševali, kaj vse vam roji po glavi, toda ne počutite se krive. Četudi jim danes ne boste zaupali, se zavedajte, da so določene stvari lahko le vaše in da vi sami vladate svojim mislim. Danes boste zaprti vase. Čutili boste potrebo po premisleku in umiku v svoj prostor. Privoščite si sprehod in stik z naravo.

Ljubezen:
Vezani boste danes čutili oddaljenost med vama s partnerjem. Vajin intimni prostor se bo zagotovo ožil, saj bo med vama zavladal molk. Zaprli se boste vase in premišljevali boste o sebi, pri čemer boste povsem pozabili na partnerja. S takim načinom so obeti za razmerje lahko slabi, zato premislite o svojem vedenju. Zaupajte mu, kar vam roji po glavi. Samski zaupajte bližnjim.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Pred vami je veliko stabilnosti tako na področju čustev kot na področju vsesplošnega razumevanja z bližnjimi. Današnji dan bo poseben, saj boste odmislili delo in se posvetili ljudem okoli vas. Zdelo se vam bo, da to naredite premalokrat. Prav je, da postavite v središče tudi svoje telo in zdravje. Splošno počutje bo dobro, toda vzemite si čas za fizično aktivnost. 

Ljubezen:
Dan pred vami bo poseben in nepozaben. S partnerjem bosta razjasnila poglede na določene situacije. Prav je, da analizirata vajin odnos in da skupaj odkrivata tako pozitivne kot negativne strani razmerja. Le tako bo med vama mogoče napredovanje. Pogovor vama bo koristil. V večernih urah pričakujte ogromno romantičnih in iskrivih trenutkov.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Dan bo zelo aktiven. Če ste si včeraj vzeli dan za premislek in ste se umaknili, bo današnji dan namenjen druženju in zabavi. Vsekakor bo vaš dom poln veselja in prijetnih trenutkov. Pričakujete lahko veliko obiskov in zanimivih klepetov. V večernih urah se boste predali počitku. Nekateri se boste znašli pred televizijskim zaslonom, spet drugi pa se boste odločili za dobro knjigo. 

Ljubezen:
Vezani boste danes v svoje okolje in intimni prostor vključili partnerja. Spustili ga boste blizu, saj ste si včeraj vzeli dovolj časa za razmislek. Vsekakor vam bo partner danes dokazoval, kako zaljubljen je v vas. Postavil vas bo v središče njegovih misli, kar vam bo pisano na kožo. Tudi vi mu izkažite posebno pozornost. Samski se boste zabavali s prijatelji, toda vseeno malo poglejte okoli sebe, saj vas bo nekdo opazoval.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Danes boste povsem odmislili delo, saj si boste želeli nabrati dodatnih moči, ki jih boste potrebovali za nove izzive. Pričakujte ogromno poležavanja, branje dobre knjige ali pa se boste znašli celo pred televizijskim ekranom. Vsekakor bo dan manj aktiven, saj boste dan namenili počitku. Ne pozabite na bližnje. Pokličite jih. Veliko jim bo pomenilo. 

Ljubezen:
Zdelo se vam bo, da ste se danes malce oddaljili od bližnje osebe. Zagotovo potrebujete več časa zase. Današnji dan si boste naredili prav takšen, kot vam bo najbolj ustrezal. Prav je, da si vzamete čas zase, zato se ne ozirajte na druge. Samski boste danes zelo zasanjani. Določena oseba bo v vaših mislih, burila bo vašo domišljijo. Ste morda zaljubljeni?

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Dan bo minil zelo aktivno in hitro. Pričakujte aktivno preživljanje prostega časa s prijatelji in družino. Med tednom nikoli nimate dovolj časa za druženje in pogovore, zato boste to storili prav danes. Ozrli se boste okoli sebe in spoznali, koliko dobrih ljudi imate v bližini. Hvaležni boste za ta dar. Zdravje: končno boste globoko v sebi pomirjeni.

Ljubezen:
Vaš dan bo poln čustev. Ponovno se boste raznežili. Samski boste uživali v prostem času s prijatelji. Zdelo se vam bo, da ne potrebujete partnerja, saj imate vse okoli sebe veliko ljubezni. Vezani se boste danes pogovorili o razmerju, ki ga imate. Občutki predanosti bodo ponovno v ospredju.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:
Danes boste ugotovili, da je v vaši bližini oseba, ki ji lahko zaupate prav vse. Pogovori z njo vas bodo danes vodili do novega spoznanja, saj vas bo le ta navdušila s svojimi idejami in predlogi. Ponovno boste vzpostavili drugačen pogled na življenje. Začutili boste polnost in srečo. Večer bo minil zelo mirno, toda tako vam bo povsem ugajalo. 

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani uvideli, kako strpen je pravzaprav vaš partner, saj podpira vse vaše muhe, ne glede na to, kolikokrat na dan jih imate. Izkažite mu hvaležnost, saj bo danes pravi dan za to. Popeljite ga na neznano mesto. Odpravita se na krajši izlet, morda peš ali z vlakom. Čutila bosta, kako se med vaju vrača posebna energija – prava ljubezen, ki sta jo že pogrešala. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:
Tudi danes boste pozabili na delo. Zdelo se vam bo, da potrebujete miselno sprostitev in čas zase. Prav je, da prisluhnite sebi in svojemu notranjemu glasu. Razmišljajte o sebi in o željah, ki jih imate. Dan bo minil mirno, čeprav boste v večernih urah začutili željo po druženju. Pričakujte preživljanje prostega časa s prijatelji. Pogovori vam bodo pisani na kožo. 

Ljubezen:
Samskim bodo na pot zagotovo stopile nove priložnosti za ljubezen. Danes boste zelo zasanjani, saj boste razmišljali o znancu ali simpatiji minulega večera. Vezani boste danes začutili, da so zvezde na vaši strani. V razmerju boste veseli in izpopolnjeni. Večer bo družaben in zabaven.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes se boste posvetili bližnjim, saj tega med tednom enostavno ne utegnete. Poklicali boste prijatelje in družino. Vsekakor pričakujte veselo preživljanje skupnega časa. Izvedeli boste veliko novega. Odkrili boste, da je čar prijateljstva v tem, da vas lahko vedno znova pozitivno preseneti. Večer bo minil mirno in brez posebnih pretresov.

Ljubezen:
Vaše razmerje bo danes ponovno zacvetelo. Komunikacija, ki jo boste imeli s svojim partnerjem, bo na zelo visokem nivoju. Pazite le na to, da jo boste vzdrževali tudi v prihodnje. Predvsem predstavnice nežnejšega spola boste danes nagnjene k čustveni bližini. Ne zahtevajte od partnerja pozornosti, ki je predvsem same ne morete izkazovati.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Čutili boste, da z vašim počutjem ni vse tako, kot bi moralo biti. Zagotovo boste pripravljeni na nove podvige, toda zdravje vam tega ne bo omogočalo. Prehlad in glavoboli se bodo lahko pojavili že v zgodnjem dopoldnevu. Privoščite si ogromno počitka in pazite na to, da boste zaužili zadostne količine tekočine in vitaminov. 

Ljubezen:
Za vas so zagotovo mogoči občutki sreče in predanosti, toda danes boste čutili, da vas je partner ukanil. Zdelo se vam bo, da ni bil iskren do vas, pa čeprav ne boste imeli nikakršnih dokazov. Premislite, preden se boste zapletli v spor z njim. Razmislite, ali imate dejansko razlog za to. Pogovor bo lahko ta nesporazum razrešil. Samski se boste pričeli izogibati razmerju.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 1

VODNAR
Splošno:

Ocenite nastalo situacijo iz pozitivnega vidika. Prav je, da se zavedate, da morate v vsem slabem prepoznati tudi nekaj dobrega. Danes si lahko privoščite oddih. Namenite pozornost svojim najbližjim, saj ste bili v zadnjem času nejevoljni in zadržani. Domači se že sprašujejo, zakaj prihaja toliko jeze in zamere z vaše strani. Zaupajte jim, kaj vas tare!

Ljubezen:
Približajte se ostalim ljudem. Prav je, da izkažete ljubezen do vseh, ne le do osebe, ki jo ljubite. Pomislite na družino in prijatelje, ki se sprašujejo, kaj vse se dogaja z vami, da ste tako zadržani. Danes jih lahko pokličete in jim nakažete, da na njih niste pozabili. Naj vas ta misel spremlja skozi dan. Vezani boste danes izkazovali ljubezen svojemu partnerju. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Današnji dan bo poseben, saj ne boste niti enkrat pomislili na delo. Tisti, ki že imate družino, boste zato navdušeni nad idejo izleta. Odpravite se na ogled muzeja ali pa si privoščite športni dan. Vsekakor lahko pričakujte zelo pester in družaben dan, v katerem boste ponovno začutili srečo in veselje. Vaše počutje bo danes izvrstno. S fizično aktivnostjo si boste nabrali novih moči. 

Ljubezen:
Prekipevali boste od energije, kar se bo lahko preneslo na vaš partnerski odnos. Vsekakor boste v družbi svojega partnerja zelo uživali. Njegov smisel za humor vas bo znova nasmejal. Danes boste začutili, kako hvaležni ste lahko v resnici, da ga imate. Tudi tisti, ki nimate ustaljenega razmerja, boste dan preživeli v družbi najbližjih, zato bo tudi za vas današnji dan poln ljubezni. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.