Magazin > Horoskop in Numerologija
14716 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. septembra

horoskop, astrologija Profimedia
Brez upravičenega razloga se lahko razburite ali razžalostite.

Težje kot običajno boste nadzorovali svoja močna čustva. Pazite, saj lahko v vznemirjenem stanju ravnate nekoliko  nerazumno. Če se ne morete notranje umiriti, poskusite svojo energijo porabiti za nekaj kar vam je resnično všeč. Ne pozabite, da je smiselno o svojih občutkih govoriti in včasih celo pisati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
V preteklih dneh niste imeli časa za razmišljanje o tem kaj si nekdo misli, zato se lahko sedaj vse skupaj obrne v napačno smer. Pričakujte nekaj novosti, ki pa bodo bolj zaprte narave.

BIK 
Tudi če boste storili vse, kar je v vaših močeh, se določen odnos za enkrat še ne bo spremenil. V domačem okolju vas nekdo vztrajno drži nazaj. Morda morate pustiti času čas.

DVOJČKA 
Oseba, ki vam je blizu in do nje niste bili najbolj dosledni, vam bo zaradi poudarjenega sočutja podarila še eno, zlato priložnost. Sklenili boste nekaj pomembnega ter dolgoročnega.

RAK 
Zakaj si ne bi enkrat za spremembo dovolili čutiti v vseh razsežnostih. Luna v vašem znamenju počasi prebuja tista čustva, ki ste jih postavili nekoliko na stran, boljše se boste počutili.

LEV 
Že nekaj časa preveč omahujete in ne delate pomembnih stvari pravočasno. Tudi v ljubezni zamujate z odgovorom, ki je ključnega pomena. Nekaj se vam bo tokrat posrečilo.

DEVICA 
Z energijo lune, ki prehaja v raka prihajate do spoznanja, da ima vsaka zadeva več odtenkov. Zato ne obtožujte drugih za nekaj, kar bi pravzaprav morali storiti ali spremeniti sami. 

TEHTNICA 
V ljubezni postajate preveč izbirčni. Ne boste se držali tiste rešitve, ki je najbolj razumna. Nekoga pogrešate bolj, kot si želite priznati. Posebno zato, ker razmišljata podobno.

ŠKORPIJON 
Spremljali boste nekaj, kar vas najprej ne bo navdušilo. Pazite v odnosih s sorodniki, zaradi vpliva lune v znamenju raka enostavno ne boste našli skupne besede ter rešitve.

STRELEC 
Na področju čustev pričakujte drobne težave, ki napovedujejo nekaj slabe volje. Hitro ukrenite nekaj, da potem vsega skupaj  ne boste obžalovali. Pazite tudi na to, da niste preveč zmedeni.

KOZOROG 
V mislih imate še nekaj nerešenega, kar vam greni počutje. Najbrž po nepotrebnem, zato se pravočasno prebudite in speljite pogovor v svojo smer. Najlažje bo če boste direktni.

VODNAR 
V ljubezni se bo zaradi lune, ki prehaja v raka zgodil neprijeten zastoj. Morda ste preobremenjeni in utrujeni, kar se odraža tudi na napačnih odločitvah glede družinskih zadev.

RIBI 
Kljub temu da boste notranje zadovoljni pričakujte nekaj bojev, ki bodo povezani z ljubosumjem in netaktnimi odločitvami nekoga, ki je trmast. Nikar preveč ne vztrajajte pri svojih prepričanjih.

Komentarjev 1
  • Marlene_Summers 13:42 18.september 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrrov. Za prvi mesec sem od Amazona prejel 27.416 € plače. V prostem času delam 3 ure na dan. ček za več podrobnosti...........>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑶𝒓𝒅𝑪𝒂𝒔𝒉.𝐶𝐨𝐦