Magazin > Horoskop in Numerologija
4222 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 19. januarja

astrologija
To vas čaka v nedeljo.

OVEN
Splošno: 

Danes boste zelo razposajeni. Zdelo se vam bo, da prekipevate od energije. Toda previdno. Paziti morate na svoje dobro počutje, saj se vam bo vsaka nezmernost maščevala. Prav je, da si privoščite fizično aktivnost, toda ne pretiravajte. Tudi dobra družba bo prispevala k temu, da boste prekipevali od zabavnih domislic.

Ljubezen
Današnji dan vam bo pisan na kožo. Mnogim se bo zdelo, da se je vaše razmerje povsem prenovilo. Vezani boste predani partnerju kot še nikoli, zato bo vajin odnos zares dober. Samski boste malce razočarani, saj boste čutili, da se še vedno ne morete otresti misli na preteklo zvezo. Predvsem predstavniki moškega spola se zavedajte, da je čas, da greste naprej.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 

Danes boste predani svojim prijateljem in najbližjim. Delo boste povsem odmislili, zato naj vas ne skrbi. Privoščite si lahko zabaven večer. K sebi povabite prijatelje in si oglejte dober film. Prijetna družba vas bo razvedrila in razkadila vaše skrbi. Sprostitev potrebujete, zato ne oklevajte več dolgo! Počutje: že dopoldan si privoščite daljši sprehod. Vzpostavite stik z naravo.

Ljubezen
V ljubezni boste predstavniki moškega spola spoznali, da morate spremeniti ogromno stvari. Vaše vedenje ni bilo najboljše, zato je skrajni čas, da se opravičite svoji partnerki in jo že danes povabite na romantično kosilo ali pa ga za spremembo skuhajte vi. Predstavnice nežnejšega spola boste danes čutile v zraku ogromno romantike in prijetnih občutkov. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes vas bodo spet srbele pete. Želeli si boste družbe in smejanja, zato se boste mnogi odpravili na družinsko srečanje ali srečanje s prijatelji. Dobro voljo boste širili na ljudi, ki so vam blizu. Pričakujte ogromno smeha in pozitivne energije, ki vam jo je v zadnjih dneh primanjkovalo. Vaše počutje bo odlično. Bravo! 

Ljubezen
Samski boste razmišljali o svoji simpatiji. Zdelo se vam bo, da se podi po vaši glavi vsak dan in da se ne morete otresti teh misli. Res je, da ste že nestrpni, toda predvsem predstavnice ženskega spola počakajte. Ne prenaglite se in ohranite trezno glavo. Ne pozabite, da so moški lovci in da se morate prepustili čarom zapeljevanja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Bodite previdni. Danes se bo lahko pred vašimi vrati pojavila oseba, ki vas bo želela izkoristiti. Morda bo šlo za oddaljenega sorodnika, ki vas bo prosil, da mu posodite denar. Bodite previdni, saj mu zagotovo ne smete slepo zaupati. Prav je, da ohranite razum in skeptičnost ne glede na to, kako prepričljiva se vam ta oseba zdi. Pazite na finance!

Ljubezen
Danes boste občutili, kako zasanjani ste v resnici. Nekateri že dolgo časa čakate na spremembe, toda do teh še ne bo prišlo kmalu. Spoznali boste, da vas razmerje, v katerem ste, ne bo pripeljalo daleč in da ne uživate več v njem. Čas je, da premislite, ali je sploh vredno imeti tako razmerje. Izogibajte se zapletom z moškimi, ki imajo družinske obveznosti. 

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Danes boste z mislimi že dan ali dva v prihodnosti. Res je, da ste pod stresom, toda izkoristite proste ure do potankosti in ne mislite le na obveznosti, ki jih morate opraviti. Vsekakor se sprostite, lahko bi se odpravili celo na krajši izlet. Premislite! Poskrbite za dobro počutje in si privoščite malce sprostitve ali fizične aktivnosti. 

Ljubezen
Samski boste danes čutili, da vam v resnici primanjkuje ljubezni. Sami pri sebi premislite, kaj bi lahko naredili za to, da se bo vaše ljubezensko stanje spremenilo. Danes si vzemite čas za premislek. Vezani boste občutili pomanjkanje čustev in bližine. Naredite korak naprej in si to zagotovite. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Danes se boste posvečali predvsem sebi. Zdelo se vam bo, da ne potrebujete nikogar okoli sebe in da potrebujete le čas zase. Privoščite si oddih, pa čeprav boste želeli le poležavati v postelji. Ne ozirajte se na nikogar, saj vas bodo tisti, ki vas imajo radi, zagotovo razumeli. Pazite le na prehrano, saj bi vam lahko prinesla odvečne kilograme. 

Ljubezen
V ljubezni boste vezani malce oddaljeni od svojega partnerja. Zdelo se vam bo, da potrebujete čas le zase in da vas njegova bližina spravlja ob živce. Nič za to. Bodite iskreni in neposredni. Ker vas ljubi, bo razumel. Samski boste razmišljali o osebi, ki ste jo spoznali nedavno nazaj. Zdelo se vam bo, da vas njeni čari resnično lahko prevzamejo. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste predani sebi. Mnogi vam bodo lahko očitali, da bi si morali vzeti malce več časa zanje, toda vsekakor prisluhnite svojim potrebam. Podali se boste novim dogodivščinam naproti. Mnogi se boste danes preizkusili v novem športu ali hobiju. Zagotovo boste počeli to, kar vas najbolj osrečuje. Prepustite se.

Ljubezen
Predstavniki moškega spola boste danes zelo srečni. Zdelo se vam bo, da ste zadeli na loteriji, ko ste spoznali svojo partnerko. Prav je, da se prepustite občutkom sreče in ljubezni ter pustite dvome ob strani. Gradite na odnosu, ki ga imate in pazite, saj vas prevečkrat zavede prav lastno ljubosumje. Nežnejši spol bo zaljubljen kot še nikoli.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste zavarovani pred vsemi možnimi motnjami. Prijateljem se ne boste javljali na telefon, prav tako pa si ne boste želeli pogovorov z bližnjimi. Zdelo se vam bo, da imate veliko opravkov, ki jim ne morete reči ne, ker čakajo samo na vas. Ne čudite se, če se boste zalotili pri domačih opravilih. Danes zagotovo ne boste odstopili od svojega sistema. 

Ljubezen
Današnji dan vezanim zagotovo ne bo naklonjen, oddaljevali se boste od partnerja. Zdelo se vam bo, da imate premalo energije in da je ne morete deliti z njim. Vsekakor lahko pričakujete spore, saj vas partner ne bo razumel popolnoma. Samski boste preobremenjeni sami s seboj, zato na ljubezen in čustva ne boste niti pomislili. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Tudi na današnji dan boste energični. Počutili se boste odlično, prav tako pa vam bo zares pisano na kožo dejstvo, da nimate kakšnih posebno zahtevnih načrtov. Mnogi se boste danes odpravili na izlet ali na prijetno druženje, da se boste sprostili. Po druženju in fizični aktivnosti boste presenečeni nad dejstvom, da ste izkoristili dan na najboljši možen način. 

Ljubezen
Samski boste danes uživali v dobri družbi. Zazdelo se vam bo, da tudi nek prijatelj želi od vas več kot prijateljstvo, a bodite previdni in ne širite lažnih signalov. S svojim vedenjem včasih oddajate posebno energijo, ki v nasprotnem spolu sproži mnogo vprašanj. Vezani boste navdušeni nad partnerjevo družbo, toda bodite previdni, saj bo proti večeru lahko prišlo do nesoglasij.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Danes boste zamišljeni. Tudi domači bodo opazili, da vas nekaj zelo muči. Najverjetneje boste premišljevali o finančni situaciji, ki v zadnjem času ni ravno najbolj bleščeča. Danes premislite o tem, kako boste ukrepali in se enkrat za vselej zavežite k varčnosti. Tudi dolgoročno bi bila to dobra odločitev za vas.

Ljubezen
Vezani boste danes presenečeni zaradi partnerjevih dejanj. Zdelo se vam bo, da vam želi izkazati vso svojo ljubezen in vso svojo naklonjenost. Prepustite se njegovim čarom, naj vas zapelje. Samski boste občutili, kako osamljeni ste lahko. Zabavajte se in spoznavajte nove ljudi, saj se boste le tako lahko zamotili. Poskusite! 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Danes boste predani svoji družini. Mnogo od vas bo čutilo željo po zbližanju z družinskimi člani in ožjimi sorodniki. V svojem domu lahko pričakujete ogromno smeha in prijetnih pogovorov. Zdelo se vam bo, da prihaja v vaš dom sreča. V popoldanskih urah se boste odpravili novim aktivnostim naproti.

Ljubezen
Vezani boste danes povsem zmedeni na ljubezenskem področju. Zdelo se vam bo, da je skrajni čas, da se odločite, kako naprej. Mnogi ste razdvojeni med dvema osebama, zato pazite, da se ne boste zapletli v ljubezenski trikotnik. Za samske bo dan zelo ugoden. Pričakujte razveseljujoč klic in celo povabilo. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Danes boste navdušeni nad življenjem. Mnogi se boste odpravili na obisk k sorodnikom, na sprehod ali na druženje v naravo. Ne čudite se dejstvu, da bo dan zagotovo pester, vse do takrat, ko se boste odpravili v posteljo. Mnogi se lahko v večernih urah odpravite v gledališče ali kino.

Ljubezen
V ljubezenskih okvirih boste vezani danes malce ravnodušni. Čutili boste, da ste vstali z napačno nogo in da vam partner para živce. Vajin odnos se bo zagotovo stabiliziral do popoldneva, zato ne skrbite, saj bo druga polovica dneva lepša. Samski boste v večernih urah uživali v dobri družbi. Spoznali boste osebo, ki vam bo popestrila večer.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 1
  • bausualke 10:16 19.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks