Magazin > Horoskop in Numerologija
11268 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 19. marca 2023

astrologija, napoved Profimedia
Ljubezen bo še kako pomembno področje, ki ga boste z veseljem negovali.

Nežne misli, povezane s čustvi in vsem, kar se vam je v zadnjem času zgodilo, bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej. Lažje, kot običajno se boste soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini in vam želijo dobro. Prisluhnite tišini in tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z nekom, ki vas venomer prepričuje, kaj bi morali storiti, se ne boste ravno strinjali. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, morda celo globlje razmislite, ali ima ta oseba prav.

BIK
Vsaka stvar, ki se vam bo zgodila, bo imela določen pomen. Srečanje, ki se vam obeta, bo prijetno, strastno in vznemirljivo. Tudi ko boste šli proti domu, boste še vedno čutili metuljčke v želodcu.

DVOJČKA
Z nekom se boste zaradi trmastega pristopa zapletli, kar ne pomeni, da mora priti do večjega konflikta. Dobro razmislite in poskusite postati nekoliko bolj odločni ter bolj samozavestni.

RAK
Dan, v katerem luna prehaja v znamenje ribi preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili. Čas je, da se odprete bližnjim.

LEV
Vaša nihanja gredo nekomu na živce, kljub temu se še ne boste sposobni odločiti, ali bi se podali v levo ali v desno. Potrudite se, da bo večer ostal v lepem spominu.

DEVICA
Pretekle izkušnje so vas pripeljale do tega, da ljudem okoli sebe preprosto ne morete več zaupati. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo kritiziral, saj boste precej trmasti.

TEHTNICA
Povedali boste, da vam ustreza povabilo v zadnjem trenutku, saj za odločitev in priprave potrebujete več časa. Marsikaj bo odvisno od vašega pristopa, zato pokažite več navdušenja.

ŠKORPIJON
Pozitivna čustva prenesite še na vse druge, ki jih imate radi. Osredotočite se na bistvo in naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč, kar je bolj priporočljivo, kot da bi po nepotrebnem tavali.

STRELEC
Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravkih, saj se zaradi stresa in notranjih napetosti odpornost zmanjšuje. Nečesa ste že močno naveličani, zato je čas, da naredite kakšno spremembo. 

KOZOROG
Slišali boste nekaj, kar vas bo globoko pomirilo. Spoznali boste, da vam nekdo, ki mu še pred kratkim niste najbolj zaupali, želi dobro. Pozorni bodite pri odnosu s starši in starejšimi. 

VODNAR
Čeprav se bodo vsi, ki vas obkrožajo, poskušali vtikati v vaše življenje in razmišljanje, se boste znali odločno postaviti zase. Radi bi v miru premislili in zadeve končali povsem po svoje.

RIBI
Pokažite čustva, igrajte se z besedami, vse se lahko konča na najboljši mogoči način.
Ponudila se vam bo priložnost za razrešitev osebne zadeve. Čeprav znate misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali nasvet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.