Magazin > Horoskop in Numerologija
8878 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 19. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Zasanjani in polni čustvene prtljage se boste težje osredotočili iz zbrali.

Želeli si boste biti ljubljeni in pohvaljeni, vendar ne boste imeli dovolj poguma in energije, da bi naredili kakšen konkreten korak. Medsebojni odnosi tokrat ne bodo najbolj stabilni, zato se kakšnemu večjemu razčiščevanju ali poglabljanju v kočljive teme raje izognite. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Potrebujete pavzo, da bi se odločili glede najpomembnejšega vprašanja, posebno če je na določen način povezano tudi z ljubljeno osebo. Zaman ste žalostni, saj vas za vogalom čaka sreča.

BIK
V preteklih dneh ste ustvarili sijajen vtis o svojih namenih. Zato se zdaj ne razburjajte preveč glede malenkosti in popazite v družbi domačih na svoje besede. Ne dovolite, da bi vas premagala trma.

DVOJČKA
Zaradi lune v ribah prihaja občutek, da se s prijatelji oddaljujete, a nehote ste sami zrušili most, ki je bil še pred kratkim trdem. Mogoče boste odkrili svoje napake in jih začeli popravljati.

RAK
Določene skrbi vas zaradi lune v ribah obremenjujejo veliko bolj kot po navadi. Ne delajte ničesar nepremišljeno. To ni v vaši naravi in prej ali slej bi se izkazalo, da ste storili napako.

LEV
Z domačimi se boste zaradi vpliva lune v občutljivih ribah sprli čisto po nepotrebnem. Ko boste razmišljali, kaj se je pravzaprav zgodilo, boste spoznali, da ste pravzaprav krivi tudi sami.

DEVICA
V kočljivih situacijah običajno pokažete, da ste izredno močni. Ljubezen je prav tako blizu, saj bo luna v ribah močno prebudila čustva in vas popeljala k lepim energijam naproti.

TEHTNICA 
Pretehtajte vse možnosti, preden se nečesa lotite. Škoda bi bilo izgubljati čas za misijo nemogoče, saj ga lahko porabite na več pametnejših načinov. Zaupajte nekomu, ki se je že izkazal.

ŠKORPIJON
Trenutno vam z vplivom lune v ribah sanje pomenijo več kot realnost. V domačem okolju boste dali vse od sebe in tako lahko naredite nekaj koristnega za svoje telo in dušo. 

STRELEC
Lažje kot običajno se boste z luno v ribah prepustili toku dogajanja in radovedno pričakovali, kaj vam bo vse skupaj prineslo. Slabih možnosti ta hip pravzaprav ni na vidiku.

KOZOROG 
Znašli se boste v središču intenzivnega dogajanja, pri katerem vam marsikaj ne bo jasno. Ne izgubljajte časa z analizami, hitro naredite zaključek in pojdite čim prej dalje.
 

VODNAR
Spomnili se boste nečesa, kar bi vas lahko potolažilo in notranje pomirilo. Ne razmišljajte predolgo, tudi srčna priložnost je tako rekoč na dlani, zato jo skušajte ujeti.

RIBI
Nekaj vam bo uspelo, tudi zato, ker ste končno obrnili novi list in se odločili za taktiko, ki je povsem drugačna od poznane. Lepo vam bo tudi, če ste pred kratim začeli z ljubezenskim razmerjem.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.