Magazin > Horoskop in Numerologija
4840 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 2. aprila 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Nikar se po nepotrebnem ne pritožujte, saj ste sami odgovorni za nastale napake, ki se v zadnjem času pojavljajo v vaši bližini.

Iz razigranih misli prehajate v zaskrbljenost. Poudarjali boste čutne zaznave in skušali osebnostno ujeti napredek. Ljubezenske zadeve vas bodo po tihem skrbele, vendar ne delajte zagnano prehitrih korakov, ki bi lahko povzročili samo še večjo zmedo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub temu da je nedelja, boste intenzivno razmišljali o finančnem področju. Pozitivna naravnanost in optimizem vas vodita v smer, kjer ni prostora za to, da bi se znašli v vlogi žrtve.

BIK 
Zaželeli si boste prebuditi domišljijo, kar vas bo napolnilo s pozitivno energijo. V ljubezni prihajajo odlične priložnosti, kljub temu da ste še pred kratkim želeli obupati.

DVOJČKA 
V mislih se boste želeli ali ne srečevali s starimi težavami, ki vas lahko obremenijo in prisilijo v to, da se z nekom končno odkrito pogovorite o vsem, kar vas muči v zadnjem obdobju.

RAK 
Izogibajte se konfliktom, saj lahko močno škodujejo psihičnemu stanju. Na glas povejte, da želite mir in čas zase. Končno bo rešeno nekaj, kar vaju je z nekom obremenjevalo.

LEV 
Kaj če bi se nehali zatekati v iste navade, ki niso najboljše. Diplomatsko se boste znali izogniti rutini. Prijetno vam bo le v družbi mlajših, ki bodo prebudili razigrano plat osebnosti. 

DEVICA 
Pričakovali ste nekaj, dobili pa boste nekaj povsem drugega, kar vam ne bo najbolj všeč. Stvari se spreminjajo in prilagajanje bo zaradi prehoda lune v vaše znamenje neizogibno. 

TEHTNICA 
Bodite, kljub temu da je nedelja, odprti za priložnosti in jim odprite vrata svojega življenja. Odnašalo vas bo v pretiravanje, vendar vas bodo opomnili, da je čas, da se umirite.

ŠKORPIJON 
Nekaj boste sprejeli s težkim srcem. Verjetno pa je to edina možnost, ker se stvari vlečejo. Vsekakor se lahko pogovorite in posvetujete, da ne boste prehitro odreagirali v napačni smeri.

STRELEC 
Zamislite se, koliko vam nekdo od prijateljev, ki mu zadnje čase ne zaupate najbolj, daje in koliko prejema. Ker ga ne želite izgubiti, se potrudite, da z iskrenim pogovorom nadgradite odnos.

KOZOROG 
Doživeli boste presenečenje, prav tako bodite v zvezi z družinskimi člani pripravljeni na vse, čeprav bo vse skupaj vedno bolj naporno za vaš okus. Izogibajte se skrivnih namigov. 

VODNAR 
Bolj odprt pogled na življenje vas vodi k novim odločitvam. Družina bo predstavljala vaš zaklad, zato nikar ne zavlačujte več glede zadeve, ki vas vse skupaj bremeni. 

RIBI 
Ugoden čas za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb v življenje. Občutili boste, da bi lahko uspeli z neverjetnimi idejami. Veliko bolj pa boste izpostavljeni fizičnim ali psihičnim obremenitvam.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.