Magazin > Horoskop in Numerologija
7864 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 2. avgusta 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Ovni, zelo boste očarljivi.

OVEN
Splošno:

Zahvaljujoč vašemu šarmu in pripravljenosti na sodelovanje se boste v družabnem krogu izjemno dobro gibali. Uspeh boste gradili s pomočjo prijateljskih uslug in lastnih modrih presoj. Ob koncu dneva boste malce upočasnili, predvsem zaradi številnih obveznosti in želje, da bi vse storili tako, kot je treba. Nove zamisli pa le še obdržite zase.

Ljubezen:
Izrazito boste tolerantni in pripravljeni pomagati partnerju. Z njim boste delili družinske in gospodinjske obveznosti. Večji del dneva boste nemirni in negotovi. Ne boste se mogli dolgo zadrževati na enem mestu. Najbolje se boste imeli, če bo z vami v družbi duhovita in vedra oseba, ki vas bo zabavala in nasmejala. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Veliko uslugo si boste naredili, če boste k dogajanju pristopili mirno, modro, z objektivno razdaljo in brez dramatičnosti. V nasprotnem primeru se boste počutili, kot da ste se znašli v zanki. Potrudite se, da boste posle ohranili stabilne, še posebej svoje finančno stanje. Pokažite malo več pozornosti in umirjenosti in uspelo vam bo ustvariti želene prihodke. 

Ljubezen:
Nove čustvene zveze se bodo znašle na preizkušnji. Storite vse, kar bo v vaši moči, da jo boste uspešno prestali. Kemija in zaljubljenost sta zelo pomembni sestavini dobrega odnosa, toda razmerje raje poglobite z raznimi drugimi dodatki, kot so skupne teme, interesi in pogovori. Razmislite malo o tem.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Zelo boste samozavestni, zadovoljni s seboj, neobremenjeni s težavami in imeli boste občutek, da se vam življenje odvija v želeno smer. Uspešno boste rešili manjše nesporazume. Vaši načrti morajo biti gotovi in brez možnosti spremembe v zadnjem trenutku, zato boste tudi svoje bližnje pripravili k pozornejšemu načrtovanju. 

Ljubezen:
Pri pogovorih s partnerjem boste izpostavljali bolj resne teme in ga spraševali o stvareh, o katerih običajno ne govorita. Težko se boste sprostili, a konkretnih razlogov za slabo razpoloženje ne boste imeli. Po krajšem prepiru se boste poskušali opravičiti za pomanjkanje pozornosti in nežnosti. Romantična večerja v dvoje bo tako zgladila vse nesporazume.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Ne boste se zmotili, če boste dan izkoristili za prenovo in opremljanje svojega doma, čeprav se bo to zelo zavleklo. S tem boste zelo razjezili bližnjega, ki vam bo zameril vašo odtujenost, saj ne boste posvečali pozornosti nobeni drugi stvari v okolici. Nezmernost pri hrani in pijači pa bo zelo negativno vplivala na vaše zdravje.

Ljubezen:
Čustveno življenje ne bo brez težav, toda zaradi obveznosti ne boste imeli časa, da bi se mu bolje posvetili. Vezani, partner bo do vas zelo velikodušen, toleranten, vi pa mu v zameno za to naklonite vsaj nekaj pogledov ter nasmeh. Samski boste odločni in vztrajni v nameri, da boste osvojili ljubljeno osebo. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Danes se vaši načrti ne bodo najbolje izhajali. Vendar pa boste to presenetljivo dobro prenesli. pripravljeni boste izkoristiti nepričakovane priložnosti in prav nič vas ne bo motilo, če se bo nenehno nekaj spreminjalo. Morda boste celo začutili tisto strast, ki ste jo že tako dolgo pogrešali, ali pa se odločili za kakšno presenetljivo spremembo vsakdanje rutine.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje obogatite s pogostejšim druženjem s partnerjem in prijatelji. Samskim bodo ravno prijatelji pomagali pri spoznavanju zanimive osebe. Čeprav razvoj dogodkov ne bo potekal po vaših pričakovanjih in željah, ostanite potrpežljivi in videli boste, da se vam bo splačalo. Vezanim ne bo odgovarjalo, da bodo morali pristati na določeni kompromis.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Izhod iz dvomov boste poiskali na seminarju ali neke vrste izobraževalnem druženju. Morda se boste odpravili na seminar joge, meditacije ali tečaj zdravega prehranjevanja. Druženje z osebami, ki vas bodo razumele in vas bodo spodbudile k osebnem razvoju, bo za vas zelo koristno. Obnovili boste svojo notranjo moč in tako boste bolje pripravljeni za nove življenjske izzive.

Ljubezen:
Vaša čustvena evforija se bo počasi umirila, razumsko boste začeli razmišljati o vseh težavah, s katerimi se morate soočiti v odnosu s partnerjem. Spoznali boste, da niste pripravljeni plačati visoke cene za nekaj vzburljivih trenutkov. Vse bolj boste tudi razmišljali o nezvestobi. Poskušali boste obvladati strast in vedli se boste zelo zadržano.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Primanjkovalo vam bo energije in borbenosti. Ne boste imeli niti moči niti volje soočiti se z izzivom, toda nepričakovano boste dobili zaveznika, ki vam bo priskočil na pomoč. Prijetno boste presenečeni, ko boste spoznali, da obstajajo ljudje, na katere se lahko še vedno brez težav zanesete. Kasneje boste imeli več zamisli, odločnosti in zaupanja vase.

Ljubezen
V vas se bosta prebudila poželenje in strast. Glede na to boste imeli zelo majhne možnosti za ljubezenski sklad in razumevanje, kajti zaradi povečanih čustev se bosta s partnerjem prej sprla kot pa dogovorila. Popustili boste v situacijah, kjer bo treba pokazati odločnost in strogost. Nezadovoljstvo boste dolgo kopičili v sebi in se trudili, da ga ne bi pokazali. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Denar in zaslužek bosta na prvem mestu. Načrtovali boste začetek novega poslovnega projekta, medtem ko boste brezposelni iskali službo preko vez ali na podlagi izkušenj nekoga, ki se mu je nedavno nasmehnila sreča. Tisti, ki boste željni kapitala, boste iskali sponzorje. Bodite previdni, da zaradi silne želje ne boste pristali na finančne posle z osebami, ki vam drugače ne odgovarjajo. 

Ljubezen:
Pripravite se na prepire in spore, še posebej če bosta oba zelo trmasto vztrajala pri svojih stališčih in željah. Ne boste želeli popustiti, vaš partner pa tudi ne. Veliko stvari bo ostalo nedorečenih, toda poskrbite, da vaše neodgovorno razpolaganje z denarjem ne bo postalo glavni razlog spora. Proti večeru lahko pričakujete manjše izboljšanje.


Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Nezadovoljstvo s finančnimi prihodki boste izkazovali zelo neposredno in s tem si ne boste pridobili naklonjenosti. Če načrtujete poslovne projekte, ki naj bi vam prinesli dober zaslužek, potem poskrbite, da boste imeli vse dogovore na papirju. Ne zanašajte se na obljube, še posebej če načrtujete dolgoročno in ne veste, kakšne okoliščine vse vas še čakajo.

Ljubezen:
Našli boste ravnotežje v odnosu s partnerjem in spretno se boste izogibali temam, ki bi vama lahko škodile. Vajina zveza bo tako ponovno oživela, vi pa boste prilagodili svoje čustvene želje in partnerju odkrito dali vedeti, kaj od njega želite in pričakujete. Pokažite svojo strast, kajti edino tako boste zmanjšali nepotrebno napetost, ki vlada v vajinem razmerju.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Pred vami je precej nestabilen dan. Precej boste kritično razpoloženi, razburjali se boste zaradi malenkosti in trmasto branili svoje stališče, tudi če ne boste imeli prav. S takšnim vedenjem boste zelo ogrožali različne odnose. Prepire in nesoglasja boste danes težko razrešili, zato dobro premislite, preden boste sploh odprli usta.

Ljubezen:
V seksualnem smislu boste strastni in aktivni, medtem ko boste v čustvenem malo manj. Vezani in poročeni se boste veliko prepirali s partnerjem. Samski pa boste s svojim agresivnim pristopom odgnali tiste, ki jim boste všeč. Ljubljeno osebo boste morda nenamerno prizadeli in če se ji ne boste takoj opravičili, bo vajin odnos še dolgo ostal na majavih tleh.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR    
Splošno:

Olajšajte se pritiska in stvari rešujte eno za drugo. Tako se boste tudi lažje kosali z morebitnimi težavami in nepričakovanimi stroški. Če vam denar ne predstavlja nikakršne težave, potem tudi ne boste imeli velikih razlogov za skrb. Pri vlaganjih pa se nujno posvetujte s strokovno osebo, ki ima o tem ustrezno znanje.

Ljubezen:
Bodite pozorni na svojo prekomerno posesivnost in ljubosumje. Najmanjši dvom vam bo spodbudil domišljijo in vas pripeljal do tega, da boste zaključevali na podlagi svojih čustev in ne dejstev. Velikokrat te predpostavke ne bodo imele nikakršne zveze z resničnostjo. Zaradi tega se izogibajte burnim razpravam in prepirom, še posebej na javnih mestih.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Naleteli boste na velike ovire v vsakdanjem življenju, zaradi katerih boste precej utrujeni in žalostni. Tolažbo boste iskali v načrtovanju dopusta ali sanjarjenju o krajih, ki jih še želite obiskati. Čeprav boste želeli biti konstruktivni in boste odnose z okolico želeli izboljšati, raje potrpežljivo počakajte, da bodo slabe okoliščine izgubile na moči.

Ljubezen:
Dan bo prinesel veliko ljubezenskega navdušenja, močnih čustev in strastnih trenutkov. Načrtovanje skupnega potovanja bo odlična začimba za vse tiste, ki ste že dolgo v zvezi ali zakonu. Osvobojeni vsakdanjih pritiskov se boste z lahkoto prepustili uživanju, partnerju in skupnim trenutkom.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.