Magazin > Horoskop in Numerologija
5691 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 2. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ne boste dovolili, da vam malenkosti odvzamejo fokus in vas obremenijo.

Polni energije, boste neprestano iskali nekaj zanimivega ter nekoga, s katerim bi delili argumente. Prihaja ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali marsikatero zapleteno situacijo. Pripravljeni boste tvegati ali igrati na srečo, z upanjem, da vam bo naklonjena. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati, ne da bi entuziazem zaradi tega trpel. Zaupajte predvsem sebi, ne bojte se čutiti.

BIK
Z energijo lune v strelcu boste na vseh področjih zelo pogumni in prepričani, da ste na pravi poti. Družabno življenje boste želeli popestriti, da bi zadovoljili svojo potrebo po dogajanju. 

DVOJČKA
Nova poznanstva bodo osvežitev, ki prinaša v vaše življenje več razigranosti. Zaljubljenost bo trajala, kar vas bo razveseljevalo, še posebej tisti, ki ste pred kratkim stopili v ljubezensko razmerje.

RAK
Nikar ne dovolite, da bi na počutje vplivale določene zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste premaknili nikamor. Izkoristite energijo strelca, ki lahko razširi obzorje.

LEV 
Z veseljem si boste vzeli čas za vse, kar vas zanima. Izkazali se boste kot sposoben solist. V ljubezni boste trmasto vztrajali pri svojem, kljub temu da to ne bo najboljša izbira.

DEVICA
Zmotile vas bodo vibracije na čustvenem področju, ljubljena oseba bo ves čas v svojem svetu, kar vas bo jezilo. Samski se boste preveč zadrževali pred tem, da bi naredili kakšen korak.

TEHTNICA
Priznali si boste, da ste v zadnjih dneh veliko zamudili, s tem, ko ste se umikali in se zapirali vase. Nadaljevati boste morali z bolj odkritim in predvsem samozavestnim odnosom.

ŠKORPIJON
V domačem okolju boste kljub razpršeni energiji lune v strelcu vztrajni in pridni kot mravljica. Največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase, za svoje počutje in za prijatelje. 

STRELEC
Ljubezensko preizkušnjo boste rešili s pogumom in številnimi podvprašanji. Končno se z luno v svojem znamenju prebujate, želite si več, tako v družinskem okolju kot tudi na čustvenem področju.

KOZOROG
Ničesar ne poskušajte spreminjati, saj bi lahko s površnim pristopom naredili napačen korak, ki bi ga kasneje obžalovali. Na vsako vprašanje boste znali ustrezno odgovoriti.

VODNAR
Do nekoga boste nezaupljivi. Skušajte odpustiti in čim prej pojdite dalje, saj zamere nikoli ne vplivajo dobro. Naj vam ne bo nerodno razložiti, kaj bi radi spremenili in kaj vas najbolj moti.

RIBI
Zakaj bi se venomer samo prilagajali, ko pa se lahko postavite za tisto, kar vam je všeč. Nikomur ne boste dovolili, da bi vas danes spravil v slabo voljo ali vznemiril s svojimi problemi. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.