Magazin > Horoskop in Numerologija
7047 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 2. oktobra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Zresnili se boste, se organizirali in si skušali sestaviti plan, kako v prihodnje delovati še bolj odgovorno.

Prazne besede in komplimenti, ki ne dišijo po iskrenosti, vas lahko le vznemirijo. Pomembna vam bodo dejstva, na podlagi katerih se boste v miru in predvsem premišljeno odločili, kako naprej. Na področju čustev vam bo najbolj pomembno predvsem to, da lahko zaupate ter da se lahko počutite varno.

OVEN 
Ne zavlačujte več, saj boste z luno, ki prehaja v znamenje kozoroga veliko bolj odločni. Vsa pozornost bo namenjena predvsem uvajanju nujno potrebnih sprememb v domačem okolju.

BIK 
Novico, ki je boste deležni, boste sprejeli s težkim srcem. Lažje vam bo, če se o vsem skupaj pogovorite in posvetujete z nekom, ki vas zelo dobro pozna in mu lahko zaupate.

DVOJČKA 
Ker nekoga ne želite izgubiti, se potrudite in malce spremenite vaš odnos. Povejte izključno to, kar v resnici mislite, saj bi se v nasprotnem primeru lahko vse skupaj še bolj zapletlo.

RAK 
Bodite pozorni in pripravljeni na vse, čeprav bo vse skupaj zelo naporno. Oseba, ki vam že nekaj časa nagajivo daje signale, vam bo končno razložila, kaj si od vas želi. 

LEV 
Dogajanje, ki ga boste deležni, vam bo podarilo novo energijo in vzbudilo željo po bolj aktivnem življenju. Spomnili se boste zadeve, ki jo boste želeli rešiti skupaj z družino.

DEVICA 
V kočljivi situaciji vas lahko reši odprt pogled na življenje. O svojih odločitvah boste z veseljem na veliko govorili, kar lahko nekoga preseneti, saj ste običajno bolj zadržani.

TEHTNICA 
Z energijo lune v kozorogu bo pravi dan za sprejemanje odločitev in vnašanje pomembnih sprememb v življenje. Dotaknili se boste tudi področja zdravja, kar se vam bo obrestovalo.

ŠKORPIJON 
Tako poslovno kot zasebno vas bo v mislih ves čas odnašalo v pretiravanje. Nikar se v svojem zanosu ne nagibajte v negativno skrajnost, ki vam prinaša le obremenitve.

STRELEC 
Vse, kar morate storiti, je umiriti se in začutiti v sebi, katera priložnost je najbolj ugodna. Ves čas vas bodo motili, vendar se boste tokrat znali odločno postaviti zase in vztrajati.

KOZOROG 
Že nekaj časa ste preobremenjeni zaradi povečanega občutka za obveznosti in s tem tudi stresa. Veliko bolj boste izpostavljeni psihičnim obremenitvam, zato si skušajte vzeti nekaj čas za lenarjenje.

VODNAR 
V ljubezni boste želeli urediti nekaj, kar se je pred kratkim močno zakompliciralo, vendar nikar ne izberite napačnega pristopa, povezanega z verbalnim napadom.

RIBI 
Prepričevali vas bodo, da bi storili nekaj novega, nenavadnega, kar bi pomenilo tudi tveganje, vendar ne boste dovolj pogumni, da bi izziv sprejeli. Raje se boste zavili v tančico miru.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.