Magazin > Horoskop in Numerologija
4853 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 20. januarja

astrologija, horoskop
Astrološka napoved za nedeljo.

OVEN
Splošno:

Danes boste naleteli na osebo, ki bo zaznamovala vaše življenje, ne še v tem določenem trenutku, ampak nekje v roku enega leta. Interakcije, ki jo boste imeli s to osebo, si ne boste znali razložiti, bo pa na vas nedvomno naredila vtis. Stvari se bodo obrnile na bolje in tudi počutili se boste dobro. Večer bo še posebno ugoden, zato si privoščite nekaj posebnega.

Ljubezen:
Samski imate pomisleke glede zabave danes zvečer. Za to ni razloga, saj imate vedno možnost izbire. Če vam vzdušje ne bo ugajalo, lahko preprosto zapustite zabavo, ko boste želeli. Vezani ste ponovno odkrili mir in harmonijo v razmerju in imate končno spet zaupanje v vašo zvezo. Pokažite parterju svoje občutke in ga opogumite, da bo tudi on pokazal svoje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Danes se boste izognili neprijetni situaciji, ki bi vas duševno paralizirala za kar nekaj časa. Vsakodnevno se zapletate v neprijetne zadeve, ki na vas puščajo pečate, zato delajte na tem, da se boste v prihodnje takim situacijam brez težav izognili. Za to bo treba sicer spremeniti način življenja, pa vendar bo to pozitivno vplivalo na vas.

Ljubezen:
Samski ste zamišljeni nad presenečenji življenja. Še včeraj ste se smilili sami sebi in obupavali nad situacijo, danes pa ste na stvar pogledali z drugega zornega kota, in je bila videti čisto drugačna. Vezani se ne zavedate, kakšno srečo imate, da je vaš partner tako toleranten. Ni mu lahko, pa vas kljub situaciji podpira.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Včasih ste preveč samovšečni. Na ta način dajete napačno sliko o sebi, v družbi pa se ljudje odmikajo od vas, saj se jim ne ljubi poslušati le o vašem napredku in dosežkih. Razmislite, če je to res slika, ki jo želite dajati o sebi, saj prej nikoli niste bili taki. Raje se namesto sebi posvečajte drugim.

Ljubezen:
Samske čaka svež veter v ljubezni, saj boste na poti iz dela nepričakovano naleteli na znanca, ki vaju veže poslovno sodelovanje. Izkoristite sproščen klepet za kaj več. Vezani ne veste, kako bi izrazili občutke. Parterju preprosto povejte, kaj občutite, ko ste z njim. Zanj bo to sicer zelo naporno, pa vendar bosta večer preživela v objemu.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes vas čaka naporen dan. Že sami boste na vsakem koraku opažali, kaj vse bi bilo treba postoriti čim prej, temu pa se bo pridružila še oseba, ki je preprosto ne boste mogli zavrniti. Najbolje izkoriščen čas bo tisti, ki ga boste posvetili načrtovanju. Tudi vaša denarnica vam bo hvaležna, saj vse naenkrat prav gotovo ne bo šlo.

Ljubezen:
Vezani si ne znate več predstavljati življenja brez svojega partnerja. Kar je sicer lepo, pa vendar ne bodite preveč posesivni, saj ga ravno na ta način utegnete odgnati proč od sebe. Poskrbite, da bo imel svoj osebni prostor. Samski ste naveličani čakanja in ste se odločili vzeti usodo v svoje roke. In prav je tako!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Danes boste polni energije in se boste z lahkoto soočali z vsakdanjimi izzivi. Kljub naveličanosti neke osebe, ki se nenehno pritožuje, boste ohranili svoj pozitivizem in ga v popoldanskem času prenesli tudi na druge. Zvečer povabite prijatelje na kozarec vina in v prijetni družbi poklepetajte o vsakodnevnih zadevah. Umirjen dan vam bo dobro del.

Ljubezen:
Samski ste naveličani rutine v svojem življenju in si želite novega zanosa ter svežega vetra na ljubezenskem področju. Pazite, kaj hitro se vam želje lahko izpolnijo. Vezani se prepuščate toku ljubezni in se ne obremenjujete s podrobnostmi. To je dobro za zvezo in tudi parter je spremenil svoj odnos do vas.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Razočarani ste nad starim prijateljem, s katerim imata pestro zgodovino. Poznata se še iz otroških dni in sedaj kar ne morete verjeti, kako se je spremenil. Skušajte ga spoznati na novo in ga sprejeti takšnega, kot je. Zvečer si privoščite nekaj časa zase in za svoje telo. Razvajajte se in si napolnite baterije za jutrišnji dan.

Ljubezen:
Vezani se ne zavedate, kaj imate. Nikar si ne dovolite, da bi partnerja odgnali od sebe. Šele takrat bi se zavedli, kaj ste imeli in kakšne napake ste delali. Raje se pogovorite z njim in mu izkažite spoštovanje, ki si ga zasluži. Samski ste razočarani nad seboj, saj odženete vse ljudi, ki bi vam radi prišli blizu. Vaš obrambni mehanizem je neverjeten.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Čaka vas še kar nekaj dela, zato nikar ne obupujte že nad najbolj preprostimi podvigi. Lotite se stvari drugo za drugo, nikakor pa ne po več naenkrat. Skrbi vas osebna zadeva, povezana s članom vaše družine. Zadeva se vas ne tiče, zato se ne vtikajte preveč, pa vendar izrazite skrb in družinskemu članu ponudite roko.

Ljubezen:
Samski se ne zavedate pozitivnih strani samskega stana, ki vam pravzaprav odgovarjajo, vi pa še kar ostajate trmasti. Zavedajte se, da vsega ne morete imeti. In prav je tako, saj le mislite, da si stvari želite, v resnici pa gre za umetno ustvarjeno potrebo. Vezani ste zaskrbljeni, saj vas je partner začel zapostavljati.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Na vašem obnašanju se več kot očitno odraža vreme. Danes boste razdražljivi, ampak kljub temu boste ostali simpatični in prijetna družba. Počutje bo nihalo, soočali se boste z glavoboli, ki pa se bodo proti večeru pomirili. Sicer boste kljub raztresenosti uspešni in boste dobro opravili zastavljene naloge. Spoznali boste tudi novo osebo, ki pa vam ne bo po godu.

Ljubezen:
Vezani boste navdušeni nad panterjevim načinom, kako se spopada z dnevnimi izzivi. V vas se bo ponovno prebudila stara strast, ki bo parterja presenetila. Ponesla vaju bo v druge dimenzije. Samski ste dobili povabilo na druženje, vendar pa se vam poraja dvom v odločitev. Odločili ste se pravilno, zato ne skrbite.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes se boste glede svojih ciljev odlično odrezali. Vendar pa bo vaš odnos do ostalih zelo negativen in boste na ta način začeli izgubljati stik z ljudmi, ki so vas do sedaj podpirali. Poskrbite, da boste to popravili, saj vaš uspeh brez njihovega sodelovanja ne bi bil mogoč. Raje več razmišljajte o dobrih stvareh in ne krivite drugih za vse, kar je narobe.

Ljubezen:
Vezani si želite več panterjeve bližine. Potrudite se ga razumeti in ga ne obsojajte, saj veste, zakaj vam ne utegne posvečati dovolj časa. Potrpite, kmalu se bodo stvari obrnile na bolje. Samski prenehajte dajati ljudem prazno upanje, saj se vam to kaj hitro utegne vrniti. Bodite odkriti, obrestovalo se vam bo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Končno se vam je povrnila energija. Nikar se ne opogumite prehitro, ampak še vedno skrbite za svoje telo in zdravstveno stanje, da se ne bo zgodba ponovila. Res je neprimerno, da vas sesuje utrujenost in vas tako omeji pri vsakdanjih opravilih. Dan naj bo preprost. Držite se tistih najbolj osnovnih stvari, ki vas veselijo. Vse ostalo lahko še malo počaka.

Ljubezen:
Vezani si ne zatiskajte oči pred resnico in bodite odkriti do partnerja. Poštenost je edina pot skozi zvezo in uspelo vama bo le, če bosta eden do drugega odkrita in poštena. To odraža stopnjo spoštovanja. Samski se sprašujete, kaj je šlo narobe in kje. Ne krivite sebe, ker vam tako stanje le škodi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes se boste počutili odlično. Čaka vas sicer nesmiseln prepir z enim od družinskih članov, ki se bo vrtel okrog nepomembne zadeve, zanetil pa ga bo on sam. Zadevi se uprite z nasmeškom in preprosto mislijo. V tem primeru ne boste prepričali te osebe, pa naj bo vaše stališče še tako pametno in logično. Vseh bitk pač ne morete dobiti.

Ljubezen:
Samski boste razočarani, saj ne boste dobili odziva od osebe, za katero ste pokazali interes. Ampak naj vas zavrnitev ne potre. Vezani ste polni občutij, ki bi jih radi delili s partnerjem, vendar vam partner ne prisluhne. Obremenjen je z delom, vi pa morate občutke zadržati zase.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes boste nesrečni. V slabo voljo vas bodo lahko spravili ljudje, ki so vam zelo blizu. Soočiti se boste morali še s slabo finančno situacijo. Vedeli ste, da imate na tem področju težave in da jih kar ne morete razrešiti, ampak ste kljub temu upali na boljši razvoj dogodkov. Ker temu ni tako, se boste morali odreči določenim materialnim željam.

Ljubezen:
Samski ne veste, kje se vas drži glava. Po eni strani si želite povabila na večerjo, po drugi strani pa zavračate tiste, ki na to namigujejo. Pri sebi razčistite svoje želje. Vezani se obremenjujete s partnerjevo izjavo, ki jo je z vami delil zjutraj. Res je dvoumna, ampak razmišljajte na njegov način in jo tako tudi interpretirajte.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.