Magazin > Horoskop in Numerologija
11049 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 20.marca 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Prebudili se boste v jutro, obarvano s toplino in prijetnimi mislimi ter z vonjem po iskreni ljubezni.

Znali se boste izogniti napetosti in si pričarati lep trenutek zase. Zvečer se boste težje sestavili in nadzirali, saj vas bodo močne energije usmerjale v nejasna vprašanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Določene zadeve vas bodo v domačem okolju zmotile, zato jih boste želeli čim prej postaviti na mesto in začeti graditi nove načrte, ki pa bodo tokrat zelo premišljeni.

BIK
Prepričani boste, da ste se odločili tako, kot je prav, potem pa boste zaznali nekaj, kar bo vzbudilo stare dvome. Sedaj je čas, da bi ne glede na vse morali ostati previdni.

DVOJČKA
Počitek vam bo še kako prijal. Pri domačih opravilih preveč potencirate uspeh, osredotočite se tudi na kvaliteto dela. Čim prej pa dvignite nivo koncentracije.

RAK
V ljubezni prihaja popoldne ko luna preide v škorpijona veliko vznemirljivih iskric, toda bolj malo konkretnega. Morda ste preveč začeli upati v napačno rešitev.

LEV
Vzemite si več časa zase in za vse zasebne zadeve. V ljubezni ste zopet končno na pragu novosti, zato se nikar ne umikajte v najbolj odločilnem trenutku.

DEVICA
Naučili se boste nekaj novega in koristnega. Vse bo veliko preprosteje, kot upate, posebno v pogovoru, kjer bo proti večeru, ko bo luna v škorpijonu prisotna strast.

TEHTNICA 
Uživali boste v družinskem okolju, pogovori bodo sicer globoki, vendar bolj sproščene narave. Zaželite si nekaj večjega, saj imate možnost, da se uresniči.

ŠKORPIJON
Samski škorpijoni boste začutili ljubezen in željo po spolnosti. Tistim, ki ste v vezi, pa se lahko proti večeru, ko bo luna v vašem znamenju pojavi kakšen konflikt.

STRELEC
Z nekom bosta sklenili kompromis, ki vas sicer ne navdušuje preveč. Zato boste precej nemirni in prepričani, da vam nekdo nečesa v bistvu sploh ne privošči. 

KOZOROG
Razmišljajte, s kom bi se lahko povezali, rešitev se bo prikazala spontano, zato se nikar preveč ne obremenjujte. Ob ljubezenski priložnosti se ne zatekajte v molk. 

VODNAR 
Določene notranje občutke boste želeli na vsak način zatreti. Zopet boste prizemljeni in usmerjeni k boljšemu jutri, kar bo opazil tudi nekdo, ki mu veliko pomenite.

RIBI
Zaustavite se in začnite popoldne, ko luna preide v znamenje škorpijona, razmišljati o zadevah, ki so za vas zelo pomembne, pa ste jih nekoliko postavili na stranski tir. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.