Magazin > Horoskop in Numerologija
9292 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 20. novembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen in imeti občutek varnosti.

Vse, kar je bilo umirjeno, nevidno in tiho, stopa sedaj počasi v ospredje. Čustven skok v prihodnost bo dišal po romantičnih energijah, zato boste vsak predlog osebe nasprotnega spola z veseljem sprejeli. V ospredje stopa področje komunikacije, še posebej v povezavi z družino. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Prisiljeni boste, da v domačem okolju s pomočjo lune v tehtnici odvržete oklep in začnete komunicirati. Besede boste tople, obarvane s sočutnimi frazami, ki bodo situacijo končno uredile.

BIK 
Z energijo lune v tehtnici se boste malce odklopili in si vizualizirali, kako bi bilo, če bi bilo nekaj popolnoma drugače. Sladke sanje vas lahko malce odvrnejo od trenutnih težav.

DVOJČKA 
Nesoglasja boste morali ignorirati, ker boste samo tako lahko rešili situacijo in izravnali zadeve na umirjen način. Energija lune v tehtnici vas bo prepričala, da potrebujete ljubezen.

RAK 
Vzemite si čas za počitek in tiste aktivnosti, ki vam dajejo energijo. Spoznali boste, da nekoga, ki vam je še pred kratkim veliko pomenil, vendar vas je razočaral, v bistvu sploh ne potrebujete.

LEV 
Ljubezen vas bo zaradi lune v tehtnici tako močno prevzela, da boste pozabili na ostale obveznosti. Hrepeneli boste po strasti in kakšnem dodatnem koraku, ki vodi v poglobitev.

DEVICA 
Luna v tehtnici vas usmerja k temu, da uredite na področju čustev vse, kar je neurejeno. Samo s pogovori zagotovo ne boste zadovoljni. Zato boste poskrbeli, da bodo na vrsti tudi dejanja.

TEHTNICA 
Naj vas težave nekoga od domačih, na katere ne morete vplivati, nikar ne spravijo v slabo voljo. Namesto da se obremenjujete, se raje posvetite prijateljskim odnosom.

ŠKORPIJON 
Z raznimi dvomi boste pomembno situacijo še bolj zapletli. Prebudite um, da bo zaznal tudi optimistične vibracije, ter povečal občutek samozavesti, ki se je v zadnjem času malce zmanjšal.

STRELEC 
Na veliko boste razpravljali, pri tem se ne boste ozirali na občutke tistih, ki vas obkrožajo. Nekdo vas že nekaj časa grdo gleda, zato bodite z njim malo bolj pazljivi.

KOZOROG 
Družabno življenje bo z energijo lune v tehtnici bolj pestro. Občutili boste potrebo, da spregovorite o svojih mislih in čustvih, še posebej tistih, ki ste jih zadrževali le zase.

VODNAR 
Tisti, ki vas poznajo in vas imajo radi, vas bodo razumeli. Na vse ostale se tokrat niti ne ozirajte, saj bo ključnega pomena, da ohranite stabilen pristop in zbrane misli.

RIBI 
Z energijo lune v tehtnici, ki išče pravico, imate dobre možnosti v smeri reševanja družinskih sporov. Poiskali boste prave besede, prav tako boste znali umirjeno prisluhniti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.