Magazin > Horoskop in Numerologija
12399 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. aprila 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti ter pripravljeni na romantične podvige.

Prihaja navdušenje nad vsem, kar vas bo obdajalo, zato vas bo težko razjeziti ali razžalostiti. Delovali boste z ravno pravo mero takta in iznajdljivosti. Prihaja sposobnost občutenja in izražanja hvaležnosti skupaj z ljubeznijo in sočutjem. Več časa kot običajno boste namenili pogovorom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z luno v tehtnici se boste lahkotno uprli notranji napetosti. Odlično se boste  razumeli z vsemi, ki so se pripravljeni z vami pogovarjati. Iskreno se boste usmerili tudi v tkanje vezi na področju ljubezni.

BIK 
Z umirjeno energijo lune v tehtnici vam bo pomembno, da je vse kar vas obdaja skladno, prav tako lahko zgladite nekaj domačih sporov in razrešite nekaj, kar je razlog slabe volje.

DVOJČKA 
Če se bo nekaj zakompliciralo, bo pomembno, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Neprestano poizvedovanje ter prerekanje bo nosilo težave v zasebne odnose. 

RAK 
Če boste sposobni dati sebe na prvo mesto, boste v določeni situaciji nepremagljivi. Nihče vas ne bo znal očarati, saj boste zamišljeni ter zadržani. Kaj, če bi prebudili kanček humorja.

LEV 
V določeni situaciji v domačem okolju boste ostali brez besed. Nekdo vas bo ustavljal in vam želel dopovedati, da se počasi daleč pride. Razmislite tudi o bolj resnih stvareh, ki ste jih potisnili v ozadje.

DEVICA 
Ob sebi si boste želeli nekoga, ki bi mu lahko povsem zaupali. Razočarani boste, saj si nihče ne bo vzel časa, da bi vam ustregel, čeprav bodo vaši predlogi zelo simpatični. 

TEHTNICA 
V slabo voljo vas lahko, kljub temu da bo luna v vašem znamenju, spravijo tisti, ki imajo vedno pripravljen odgovor za vse. Preveč boste napeti, da bi se prilagodili in zadihali spontanost.

ŠKORPIJON 
V dobro voljo vas bo spravil prijeten klic, tudi v družinskem krogu bo vse potekalo dokaj sproščeno. Skušajte tokrat delovati brez pretiranega načrtovanja, kaj bi še morali narediti.

STRELEC 
Zavede vas lahko površen pristop, ki ga bo treba čim prej spremeniti. Nekdo vas bo prevzel in očaral, še posebej, če ste samski in si močno želite nove dogodivščine na področju čustev. 

KOZOROG 
Če ste se dolgo mučili v dvomljivih čustvenih zapletih in težavah, prihaja z energijo lune v tehtnici prijetna razbremenitev. Razprostrta čustva in navihane misli vas vodijo k sreči.

VODNAR 
Ostanite, kljub temu da vas bodo želeli prepričati v nasprotno zvesti sami sebi ter svojim željam. Dogajanje in dogovarjanje bo prebudilo priložnost v odnosu, ki ga želite poglobiti.

RIBI
Z energijo lune v tehtnici, ki je usmerjena v iskrenost, se boste soočiti z resnico in skušati narediti kakšen pomemben korak v smeri, da bi vsi skupaj delovali bolj stabilno.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.