Magazin > Horoskop in Numerologija
11019 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. januarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Pomemben premik bo prehod Plutona v znamenje vodnarja.

Nenavadne energije ter zanimive zamisli vas bodo potegnile vase. Ne bodite presenečeni, če bodo vsi okoli vas samo filozofirali in obljubljali, dejanj pa ne bo na spregled. Ne jemljite vsega tako zelo resno, saj v tem primeru sledijo razočaranja. Največ umirjenosti boste zaznavali vezani, ki vas bo umiril objem ljubljene osebe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
V domačem okolju se bo prebujalo veliko radovednih vprašanj, najbolj pomembno vam bo, da vas objemata mir in sreča. Medsebojni odnosi bodo topli, izredno dobro se boste počutili tudi med prijatelji.

BIK 
Tokat se pripravite na razne spremembe, ki se lahko z energijo lune v dvojčkih nenadoma pojavijo ter postavijo vse, kar je bilo skrbno začrtano popolnoma na glavo. 

DVOJČKA 
Nekaj skrivnostnega vas bo pripeljalo do tega, da odgovore, po katerih hrepenite, poiščete drugje. Sestavite celotno sliko, šele nato boste sposobni o njej tudi odkrito spregovoriti.

RAK 
Bodite previdni, ko razlagate nekaj kočljivega, ker vas lahko nekdo zaradi raztresene energije lune v dvojčkih napačno razume. Malce vam lahko ponagaja tudi sarkazem.

LEV 
Nič zato, če se ne v domačem okolju ne boste sposobni skoncentrirati na težje delo, saj bo področje ljubezni tisto, ki vas navdihuje in vam omogoča, da razmišljate navihano ter optimistično.

DEVICA 
Zamikalo vas bo opravljanje, želeli boste izvedeti več kot običajno. Bolje bi bilo, da bi se bolj intenzivno usmerili vase ter v svoje težave, saj vas lahko danes marsikaj zavede.

TEHTNICA 
V zadnjem trenutku si boste premislili in brez jasnega razloga odpovedali družinski dogovor. Če le lahko, prepustite zaradi svoje zmedenosti večjo pomembno odločitev komu drugemu.

ŠKORPIJON 
Ne boste se mogli odločiti, čeprav zadeva ni zares pomembna in tega se boste zavedali tudi sami. Glejte na vse, kar vas obdaja, z optimizmom ter sledite svetli prihodnosti. 

STRELEC 
S svojo energijo se boste zavedali vseh prednosti in se lažje soočili tudi s tisto osebo, ki na vse vedno gleda v temačni smeri. Napolnite svoje baterije z gibanjem in s športom. 

KOZOROG 
Zaupajte vase, boste videli, da vas bo slaba volja, povezana s področjem čustev, hitro minila. Uporabite umirjenost, da se sestavite ter da se v prihodnje bolj umirjeno ter osredotočeno podate novim zmagam naproti.

VODNAR 
Ne delajte ničesar pod pritiskom, prav tako nikar ne pretiravajte. Priznajte si, da ste preveč utrujeni ali zamorjeni, da bi urejali nekaj, kar vas podzavestno še vedno vznemirja.

RIBI 
Na področju čustev boste prijetno presenečeni, toda vseeno pazite, kako se boste odzvali, ker vas nekdo očitno še ne prepriča dovolj. Potrebujete več, saj vas spremlja občutek, da ste prazni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.