Magazin > Horoskop in Numerologija
7168 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. maja 2023

astrologija Profimedia
Pomembno bo da ujamete kakšno spontano priložnost, ter da se izognete pretiranemu postavljanju meja.

Prepustite se navihanosti in pustite dnevu, da vas odpelje po poti, ki bo vključevala optimizem, pozitivne komentarje in veselje. Vse, kar je komplicirano, boste znali postaviti na stran. Za ljubezenske pripetljaje v smeri iskanja globokih odgovorov ne boste najbolj razpoloženi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dobro veste, da ste morali za nekaj trdo delati, zato boste drugim razložili, da trenutno stanje, v katerem se nahajate, ni le posledica sreče. Na čustvenem področju se nikar ne bojte, da bi ostali praznih rok.

BIK
V domačem okolju se bo odvil nepričakovan dogodek, ki vas bo notranje vznemiril. Marsikdo bo od vas pričakoval preveč, kar vas bo pahnilo v fazo notranjega nemira. 

DVOJČKA
Vsega, kar so vam pred kratkim v družinskem okolju naložili, res ne boste utegnili opraviti, lahko pa se potrudite po najboljših močeh in se z luno v svojem znamenju prilagodite. 

RAK
Če boste ob težavah, ki se lahko nakopičijo, ukrepali takoj, boste vse nesporazume še pravi čas preprečili. Treba bo odreagirati bliskovito in čim prej razložiti nekaj konkretnega.

LEV
Nehajte ovinkariti ali se izogibati odgovoru. Počasi se končuje obdobje, v katerem je bilo vse na vaši strani. Premisliti morate o tem, kako in v kakšni smeri se razvija vse skupaj.

DEVICA
Zaradi vseh opravkov ste malce pozabili na prijatelje. Nagradite njihovo potrpežljivost in razumevanje, ter naredite nekaj posebnega za njih, saj se vam bo kmalu obrestovalo.

TEHTNICA
Najprej morate ugotoviti, kaj si želite, da se boste lahko potem premaknili naprej. Imejte v mislih, da se vaše skrite želje in potrebe lahko tudi spremenijo, in sicer v nepredvidljivi smeri.

ŠKORPIJON
Opazujte vse misli, ki se bodo prepletale po podzavesti, prišle so, da vam določeno situacijo ali zadevo olajšajo. Čim več časa preživite v družbi ljudi, za katere ste prepričani, da so pozitivni.

STRELEC
Zelo težko vam bo šlo z jezika, kaj čutite in česa si želite v ljubezenskem odnosu. Težje bo, kot se kaže na prvi pogled, vendar je prav, da kljub temu sporne zadeve izpostavite.

KOZOROG
Z energijo lune v znamenju dvojčkov se boste trudili, da določene zadeve izboljšate in da ljudem poveste, kaj bi lahko s skupnimi močmi morda v prihodnje še nekoliko  izboljšali.

VODNAR
Branje zanimive vsebine bo prebudilo um in razširilo spekter razmišljanja. Pojavile se bodo tudi zamisli. Na ljubezenskem področju boste iskali ravnovesje med harmonijo in strastjo.

RIBI
Na ljubezenskem področju boste pogrešali več varnosti in zaupanja. Če si boste dovolili, boste naleteli na nekaj starih težav, posebno če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.