Magazin > Horoskop in Numerologija
5845 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. novembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
V medsebojnih odnosih boste prožni in dojemljivi, nekateri pa tudi zelo spretni.

Globina vas ne bo pritegnila, drobne malenkosti boste sposobni ignorirati, raje se boste posvečali vsemu, kar vas bo v danem trenutku prepričalo, da je dovolj zanimivo za vaš okus. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Veliko lepše vam bo zaradi vpliva lune v znamenju dvojčkov v dvoje, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa praktično opravilo v domačem okolju, kjer bodo vsi izredno klepetavi.

BIK
Postavite se na realna tla, saj ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Tudi pri zelo napornem delu boste z vplivom lune v dvojčkih zagnani, saj je pred vami čas dokazovanja.

DVOJČKA
Čutili boste, da vas preteklost zopet malce obremenjuje. Veliko boste premišljevali o tem, kako zelo ste se spremenili tako na čustvenem kot na osebnostnem področju. 

RAK
Priporočljivo je, da počasi naredite nekaj zase. Sprehodi v naravi vam bodo koristili. V duhovnem smislu nikar ne pozabite bolj nežno negovati svojega notranjega otroka.

LEV
Še naprej boste iskali nekoga, ki bi vam lahko ponudil več odgovorov na vaša malce dvomljiva vprašanja. Če si želite korenitih sprememb, se vprašajte, ali ste si jih zaslužili.

DEVICA
Motila vas bo neiskrenost nekoga, ki bo ves čas spraševal o zadevah, ki jih nikakor ne mislite izdati. Skušajte kljub luni v dvojčkih, ki prebuja radovednost ostati prilagodljivi in lažje vam bo.

TEHTNICA
Ustavite se in razmislite o kočljivih stvareh, ki ves čas napadajo vaše misli. Končno se boste popoldne lahko premaknili in si na področju čustev dovolili več strasti ter pestrega dogajanja.

ŠKORPIJON
Priznajte v družinskem krogu svojo napako. Res so se strasti že nekoliko umirile, vendar bo še veliko huje, če boste molčali vse do trenutka, ko vas bodo razkrinkali drugi. 

STRELEC
Pomembnih zadev ne vidite v takšni luči, kot v resnici so. Začnite se s pomočjo lune v znamenju dvojčkov zavedati, da je včasih boljše ostati tiho, kot pa komentirati nekaj, v kar niste sigurni.

KOZOROG
Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, saj vam bo le tako uspelo urediti razmere v družinskem krogu, ki so že nekaj časa v nenavadnih vibracijah. Taktičen pristop bo najboljša izbira.

VODNAR
Nekdo izmed bližnjih na vas prenaša dobro razpoloženje in v vas prebuja prijetne spomine. Vezani boste morali razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate že nekaj časa v sebi.

RIBI
Nekdo bo danes potreboval več miru zase, zato vas bo morda celo zavrnil. Tudi sami boste nekoliko zadržani, vendar bo na koncu pri obeh zmagala iskrenost, ki prebuja dobre občutke.
 

Komentarjev 1
  • Jewell_Hart 11:45 21.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦