Magazin > Horoskop in Numerologija
3926 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. oktobra 2018

astrologija
Ovni, zelo občutljivi boste.

OVEN
Splošno: 

Po vsej verjetnosti boste danes precej občutljivi. Situacija na partnerskem področju bo presegala vse meje, kar vas bo spravilo v obup. Ne boste vedeli točno, kakšen način komunikacije ubrati z vašim partnerjem. Ohranite upanje in raje poskrbite za svoje dobro počutje.

Ljubezen
Samski boste postavljali nova pravila, navduševali se boste nad izvirnostjo neke zanimive osebe. Če boste vezani danes začeli dovolj zgodaj, vam bo zagotovo uspelo opraviti vse pomembnejše naloge. Nadaljujte popoldne, ko boste imeli več energije in bo odnos s partnerjem dobil nov zagon.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Zvečer se odpravite na kakšno kulturno prireditev in tako sprostite duha ter pomirite telo. Vsi tisti, ki vas to ne zanima, pa nikar ne oklevajte in se posvetite drugemu opravku ali pa športu, ki bo poskrbel, da boste zvečer trdno zaspali. S službo in težavami na poslovnem področju pa se danes nikar ne obremenjujte preveč.

Ljubezen
Samske bo nekdo spravil v zadrego, saj bo zelo očitno, da vas osvaja. Vseeno še malo počakajte z odločitvijo, saj ni potrebno, da se odločite v trenutku, ko se to od vas pričakuje. Vezani se boste s partnerjem že zjutraj želeli dogovoriti o nekaterih stvareh, a boste žal naleteli na gluha ušesa. Naj vas njegova ignoranca ne vrže iz tira!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Na čustvenem področju se bodo pojavili dvomi, kar vam utegne ukrasti dobro voljo, ki vas je spremljala v preteklih dneh. Obstaja velika verjetnost, da kar naenkrat ne boste več vedeli, česa si želite, še posebej vezani, ki vas bo preganjala stara ljubezen. Ne zatiskajte si oči pred stvarnostjo!

Ljubezen
Samski se boste nocoj v prijateljskem krogu izpostavili. Enkrat ste imeli srečo, kar pa še ne pomeni, da se bo to ponavljalo v nedogled, zato pazite na svoje arogantno vedenje. Ljubezen je v zatonu. Tudi vezani imate pred seboj precej napet dan, v partnerskem odnosu pa se bo pojavilo še nekaj nerešenih vprašanj iz preteklosti. Lotite se razčiščevanja.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Možnosti imate veliko, vendar jih ne opazite, ker se neprestano oklepate vsega starega. Čas je, da si daste priložnost in iz svojega življenja zbrišete vse tisto, kar vas omejuje. Le tako si boste omogočili napredovanje na vseh področjih, predvsem pa na partnerskem. Bodite potrpežljivi.

Ljubezen
Samski se boste na današnji dan držali tistih, ki so vam vdani, še posebno v prijateljskem krogu. Vezani boste danes zelo zaposleni. Kljub temu, da boste imeli veliko dela, ne boste mogli mimo še ene stvari, ki jo boste želeli opraviti sami, brez partnerjeve pomoči. Pestro bo!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Povečana občutljivost utegne povzročiti kar nekaj težav, predvsem na čustvenem oziroma partnerskem področju. Pazite, kako se boste odzivali na partnerjeve opazke, da ne boste povzročili neplodnih prepirov. Če boste prvo polovico dneva še preživeli v službi, le dajte vse od sebe.

Ljubezen
Samski ste pred dnevi nekomu obljubili, da mu boste danes pomagali, vendar tega na žalost ne boste mogli izpolniti. Čim prej priznate svojo napako. Tisti, ki ste v razmerju, boste spoznali, da se je najbolje držati rutine, saj vas tako ne more nič presenetiti. Partnerju boste nocoj posvetili nekaj več pozornosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Danes boste bolj veliko občutljivi kot navadno. Vaše obnašanje bo precej nepredvidljivo, saj se boste kar naenkrat prelevili iz prijazne osebe v prav zlobno. Ne znašajte odgovornosti za svoja dejanja na druge, saj ste povsem sami krivi, če stvari ne potekajo, kot ste si zaželeli.

Ljubezen
Samski si od nocojšnjega večera obetate veliko več, kot pa boste dejansko iztržili. Naj vas neuspeh ne spravi v slabo voljo. Vezani si danes vzemite čas in premislite o tem, kakšne bi lahko bile posledice neke vaše odločitve. Iz spora s partnerjem bi res odšli kot zmagovalec, a bi to lahko drago plačali. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste občutili nadvse močno potrebo po čutnosti in bližini. Partnerja boste kar prikovali nase, popolnoma nesposobni pa boste tudi pri samostojnih odločitvah. Na splošno bo vaše počutje dobro, nekaj težav pa vam utegne povzročiti le glavobol. Vzemite si čas in pojdite v naravo.

Ljubezen
Samski se pripravite na nekaj zanimivega in izvirnega, kar bo popestrilo današnji dan. V nov dan zakorakajte brez neljubih obveznosti. Vezani izkoristite današnji dan za pogajanja s partnerjem in pri tem uporabite šesti čut. Ustvarili boste odličen vtis, vaš dragi pa vas bo od danes naprej gledal s popolnoma drugačnimi očmi.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Kljub vsemu se morate zavedati, da so sanje eno, stvarnost pa je nekaj povsem drugega. V kolikor boste izgubili tla pod nogami, se bodo vaše možnosti za uspeh neprimerno zmanjšale. Danes poskusite dati skrbi vsaj za nekaj ur na stran in se posvetite vsemu lepemu.

Ljubezen
Samski se boste danes navdušili za nekaj novega, kar se bo povsem razlikovalo od vaših dosedanjih dejavnosti. Izkazali se boste ne glede na prvotni strah. Vezanim se bo danes ponudilo veliko priložnosti in le s težavo se boste odločili le za eno. Poslušajte partnerjev nasvet in skupaj se odločita za najbolj ugoden predlog.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Danes vam bo močno primanjkovalo poguma, poleg tega pa se bo zdelo, kot da bežite pred stvarnostjo. Čas je, da se postavite nazaj na realna tla in objektivno presodite situacijo, saj boste v nasprotnem primeru samo skakali iz enega konca na drugega. V vaše ljubezensko življenje pa vnesite nekaj svežine. 

Ljubezen
Vezani imate pred seboj živčen dan in možno, da se bo med vama s partnerjem vnel nov prepir. Kljub vsemu svoje mnenje povejte na glas. Samski boste nekomu iskreno povedali, da ste nekoliko razočarani. Ne jezite se nanj, saj ni mogel vedeti, kaj ste od njega pričakovali.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 
Po vsej verjetnosti boste danes nekoliko zbegani in zmedeni. Do partnerja bodite bolj potrpežljivi in če boste le lahko, mu zaupajte svoja čustva in občutke, saj vas bo le na ta način lahko razumel. S pomembnimi odločitvami pa počakajte do jutri, ko se vam bo zbistril um.

Ljubezen: 
Vezani boste dan začeli sproščeno, nato pa vas bo zmedla partnerjeva nepričakovana odločitev. Čeprav se z njim ne boste strinjali, poskusite ohraniti mirne živce. Samski boste spoznali, da se z ljubeznijo ne gre igrati. Če vaši nameni do neke osebe niso iskreni, potem prijateljstvo raje prekinite, dokler je še čas.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Pred vami je nadvse deloven dan, proti večeru pa boste uspešno želi rezultate vašega dela. Praznujte skupaj z domačimi in jim končno namenite nekaj več pozornosti. Močno vas že namreč pogrešajo v svoji družbi, zato nikar ne oklevajte. Jutri pa bo za vas prišel še en čudovit dan.

Ljubezen
Vezane bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Samski boste spoznali, da si želite doživeti nekaj novega in drugačnega. To bo veljalo tudi za prijateljske odnose, saj ste že do grla siti vedno enih in istih obrazov. Nocoj se vam obeta srečanje z zanimivo osebo! 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Če boste do partnerja ali prijatelja še naprej tako ljubosumni in posesivni, ne pričakujte nobenih pozitivnih sprememb v vajinem odnosu, ampak prej poslabšanje. Postavite si meje in se jih držite. Obremenjevale vas bodo skrbi glede denarja, ki se jih nikakor ne boste mogli otresti.

Ljubezen
Vezane bodo ves dan spremljali pomisleki v zvezi s trenutnim razmerjem. Če dvomite v partnerjevo zvestobo, se o tem čim prej pogovorita. Samski si od večera veliko obetate in prav je tako. Po nekem telefonskem pogovoru boste nekoliko zmedeni, a naj vas to ne vrže iz tira.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.