Magazin > Horoskop in Numerologija
12071 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. avgusta 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Globok strah pred dolgčasom naj vas ne posrka vase.

Prebudil se bo občutek, da ste, če se nič ne dogaja ujeti, kar vas lahko psihično izčrpa. Poudarjeni atributi bodo inteligenca, prijaznost in smisel za zabavo. Želeli si boste svobode, ter tega, da se sami odločate kam naprej in kako. Pri opravilih doma boste bolj površni in raztreseni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav ste nekoga vedno občudovali, prihaja sedaj občutek, da vas močno vznemirja.  Sprejmite odgovornost za svoje odločitve in vzemite tokrat usodo v svoje roke.

BIK
Nikar ne usmerjajte energije in dragocenega časa za stvari, ki niso pomembne. Nenehno pritoževanje je lahko za marsikoga zelo moteče, zato se mu skušajte izogniti.

DVOJČKA
Znebite se določenih zadržkov, ker je napočil čas, da pokažete, česa ste v resnici sposobni. Če si želite nekaj novega v ljubezni se nehajte samo spraševati ampak pojdite v akcijo.

RAK
Prihaja veliko zanimive akcije, saj vas spremlja luna v znamenju dvojčkov. Pot do optimističnega razpoloženja se bo odvijala skozi skupno sproščeno druženje, ki vas bo navdihnilo.

LEV
Negativnost in občutljivost ignorirajte, saj vam bo uspelo, da se iztrgate iz njunih rok in se usmerite proti dobri volji in prijetnim občutkom, ki prihajajo še posebej na področju ljubezni.

DEVICA
Ne bodite tako nestrpni in neučakani. Poželi boste le tisto, kar ste posejali, čeprav so želje veliko večje. Počasi bi se morali osredotočiti predvsem na pozitivno razmišljanje.

TEHTNICA
Med klici in sporočili morda še ne bo tistega, ki se ga najbolj veselite. Ne odlašajte, saj se bo treba znova pogovoriti o zadevah, ki se odvijajo drugače od preteklih pričakovanj.

ŠKORPIJON
Samski boste iskali osebo, ki bi ji pokazali svoja čustva, vendar boste vedno znova presenečeni. Za vezane škorpijone bo dan namenjen raznim soočenjem, ki ne bodo enostavna.

STRELEC
Zaradi neprestanega dogajanja, ki ga prebuja luna v dvojčkih ne bo dovolj časa, da se posvetite vsemu, kar bi želeli postoriti. Ne nalagajte si dodatnih obveznosti, opravite raje vse kar je nujno. 

KOZOROG
Počasi se boste začeli zavedati da z neprestanim pritoževanjem ogrožate svoj dragoceni mir. Utrujeni od dela, si boste privoščili nekaj počitka in sprostitve v pravem pomenu. 

VODNAR
Družba vam danes kljub energiji lune v dvojčkih ne bo najbolj ugajala, zato se boste zapirali v svoje sanje. Samske vodnarje bo zmedla izredno odločna in samovšečna oseba.

RIBI
Navaditi se morate, da ne morete vsega sami, preprosto se morate tudi prikloniti, čeprav zlahka. Na čustvenem področju bi se morali izogniti ljubosumju, ki prinaša številne konflikte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.