Magazin > Horoskop in Numerologija
4116 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 22. avgusta 2021

astrologija, napoved Profimedia
Polna luna v znamenju rib prebuja občutke, za katere ste bili popolnoma prepričani, da jih več ne zaznavate.

Prihajajo konflikti s samim sabo in umik od množice. Tišina bo rešila napetosti in vas popeljala v pravo smer. Izognite se na ljubezenskem področju razčiščevanju, saj se lahko le tako vse skupaj še bolj zaplete. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čas bo, da pridete z besedo na dan in se lotite pogovora z ljubljeno osebo, ki se mu že lep čas izogibate. Potekal bo bolje, kot ste predvidevali. Popoldne, ko luna preide v znamenje rib vam bo lažje.

BIK
Zaželeli si boste več svobode in samostojnosti, prepričani, da si to tudi zaslužite. Ne odločajte se na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno akcijo.

DVOJČKA
Ne dovolite, da vas energija Polne lune posrka v negativne vibracije. Vsemu kar vas utruja in vznemirja se raje nasmehnite. Ne bodite neučakani, saj se nikakor ne bo dobro končalo.

RAK
Potrebujete malo miru, da zaslišite svoje misli. Odsotni boste in v dvomih, kakšen naj bo vaš naslednji korak. V nekaterih odnosih lahko s Polno luno pričakujete ohladitev razpoloženja.

LEV
Razigranost osebe v vaši bližini vam bo šla na živce. Že res, da bo dan obarvan z energijo Polne lune, a zato še ne pričakujte, da bodo vsi mrki in zaskrbljeni. Prebudite optimizem.

DEVICA
Dobro veste, da besed, ki jih izgovorite, ne morete vzeti nazaj, zato tokrat, ko nastopa naporna energija Polne lune raje dvakrat premislite, kaj izrečete. Samski bodite nekoliko bolj potrpežljivi.

TEHTNICA
Umirite se, a reagirajte, ko bo to zares potrebno, prave priložnosti boste pravočasno zaznali. Dogodki, ki se bodo odvijali nepričakovano zahtevajo celega človeka, bodite pripravljeni.

ŠKORPIJON
Odločili se boste in kljub Polni luni naredili pomembne korake naprej. Energija sprememb vas bo ojačala in vam pokazala pravo pot. Daleč v ospredju bo zopet družinsko življenje. 

STRELEC
Pokazali boste samozavest in začeli uresničevati svoja zanimiva prizadevanja. Potreba po tem, da podprete druge ljudi, bo vplivala na vse, ki so v okolici. Partnerski odnosi se bodo razvili. 

KOZOROG
Zamujeno boste nadoknadili, če boste s Polno luno trdno prepričani vase. Povrnila se vam bo samozavest. Spoznali boste, da zares napredujete, le kadar sledite sebi in svojim notranjim občutkom.

VODNAR
Pogajanja ter medsebojni stiki bodo kljub Polni luni na višku. Spoznali boste da ste na nek način odvisni od ljubezni ter odnosov, kar je lahko obremenilno in zoprno spoznanje.

RIBI
Pogled boste imeli usmerjen v prihodnost, poguma pa vam danes kljub Polni luni ne bo manjkalo.  Telesno počutje bo dobro, preganjali vas bodo le manjši dvomi, ki se jim izognite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.