Magazin > Horoskop in Numerologija
3246 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 22. decembra

astrologija, horoskop Profimedia
Levi, danes bo za vas poseben dan!

OVEN

Splošno: 

Tudi danes si boste naredili naporen dan. Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Veseli pa boste, ker boste lahko dan preživeli z ljudmi, ki jih imate radi. Umirite se tudi danes in naredite nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari lahko osrečijo.

Ljubezen: 
Vezani boste danes do partnerja zelo zahtevni. Ne pozabite na to, da sta si različna in da njega osrečujejo povsem druge stvari kot vas. Ne prepirajte se na družinski dan. Sprejmite njegov pogled na svet in videli boste, da bo razumevanje med vama ponovno prisotno. Samski se boste z veseljem ozirali okoli sebe. V vas se bo ponovno prebujala želja po ljubezni.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Danes boste boljše volje, kot ste bili včeraj. Čutili boste, da vam družba dobro dene, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni v vašem življenju. Danes bo zares srečen dan, zato pričakujte ogromno smejanja. V večernih urah si boste vzeli čas zase in za bližnjo osebo. Prepustite se toku življenja.

Ljubezen: 
Samski boste premišljevali o svojih dejanjih in o tem, ali je vaše vedenje res tisto pravo. Vsekakor je prav, da premislite, saj ste se v zadnjih dneh obnašali zelo neodraslo. Ne izkazujte pretirane pozornosti osebi, ki je za vas zainteresirana, seveda, če ne mislite resno. Vezani se boste v večernih urah predali partnerju. Bili boste povsem pomirjeni.

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno: 

Danes se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavami, ki jih imate. Čutili boste, da vam delo jemlje energijo in da vam je primanjkuje za osebe, ki jih imate najraje. Čas je, da ukrepate in spremenite svoj način življenja. Ne pozabite na to, da je vse v porazdelitvi prostega časa. Zdravje: posvetite več pozornosti fizični aktivnosti. Ne pozabite na to. 

Ljubezen: 
Samski boste danes utrujeni, a zasanjani. Včerajšnji večer je mnogim odkril nove dimenzije ljubezni, zato boste danes zelo dobre volje. Mnogi se boste kmalu poslovili od svojega samskega življenja. Vezani boste danes predani svojemu partnerju. Ker ste se v zadnjem tednu od njega oddaljili, boste želeli danes vse nadoknaditi. Potrudite se in videli boste, da bo vajin odnos izjemen.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2


RAK

Splošno: 

Danes boste malce depresivni in ravnodušni. Zdi se, da se določeno obdobje izteka in da se bo potrebno vrniti v realnost. Cenite vsak preživet trenutek in uživajte v sedanjosti. Tako bo tudi prihodnost svetla. Prijatelj vas bo lahko danes razveselil. Njegovo sporočilo se vas bo zares dotaknilo, zato mu vrnite pozornost na poseben način. Premislite. 

Ljubezen: 
Samski si boste danes zaželeli več. Res je, da imate pozornost nasprotnega spola in da bi se lahko zapletli v nepomembno avanturo, toda sedaj boste imeli tega dovolj. Hrepeneli boste po ljubezni. Morda morate spremeniti svoj odnos do ljubezni, saj boste tako privlačili povsem drugačne partnerje. Premislite. Vezani boste danes razočarani. 

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 

Današnji dan bo za vas prav poseben. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo potrebuje počitek. Privoščite si ga brez posebnih zadržkov, saj so prosti dnevi namenjeni uresničenju naših želja in pričakovanj. Morda se vas loteva daljša utrujenost, zato je tako počutje povsem normalno. Popestrite si dan na svoj način.

Ljubezen: 
Samski boste sanjarili o tisti novi osebi. Zdelo se vam bo, da vam misel nanjo krati spanec. Počutili se boste kot najstnik, saj bodo v vas prenovljena čustva, za katera ste mislili, da jih ne boste nikoli več občutili. Prepustite se jim. Vezani boste v svojem svetu. Zdelo se bo, da danes ne čutite, kaj partner želi in pričakuje od vas. Potrudite se.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

DEVICA

Splošno: 

Še vedno boste dvomili v neko težavo, ki je ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo. Morda ne bi bilo slabo, da bi pridobili še drugačen pogled na situacijo. Posvetujte se z ljudmi, ki jim lahko zaupate. Videli boste, da še marsičesa ne veste. 

Ljubezen: 
Samski boste tudi danes razočarani nad ljubeznijo, saj se zdi, da izgubljate upanje, da za vas obstaja prava oseba. Ne bodite tako pesimistični. Morda pričakujete preveč. Zagotovo prihaja pravi čas za vas, zato bodite brez skrbi. Vezani boste srečnejši. Med vama s partnerjem se kažejo razlike, ki pa jih uspešno premagujeta. Bravo!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno: 

Razočarani ste nad prijateljstvom, zato se boste danes obrnili na družinski krog, saj najbolj zaupate ljudem znotraj njega. Vprašajte se, ali za vsem tem tiči tudi del vaše krivde in če imate zares pravi odnos do prijateljev. Ne zakrivajte si oči. Pazite na svoje zdravje. Čutite, da je vaše telo izpostavljeno nižji odpornosti, zato previdno, saj bo vse okoli vas polno virusnih obolenj. 

Ljubezen: 
Samski ste navdušeni nad osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim. Zdi se vam, da bi s to osebo lahko gojili prav poseben odnos. Danes boste odkrili, da se celo zaljubljate. Občutki bodo tako prijetni, da se jim ne boste mogli odreči. Vezani boste danes rahlo prepirljivi. Med vama s partnerjem se bodo lahko pojavili konflikti zaradi različnih pričakovanj. Previdno!

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2

ŠKORPIJON

Splošno: 

Danes se boste počutili slabše kot sicer. Bodite previdni, saj se vas bo lahko lotil prehlad ali hujše virusno obolenje. Čutili boste, da vam primanjkuje moči in da ste utrujeni. Spočijte se, saj vaše telo potrebuje odmor. V družinskem krogu bo drugače prijetno in veselo. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo. Cenite to.

Ljubezen: 
Samski se boste morali navaditi tudi na zavrnitve. Zavedajte se, da vsi ne ustrezamo vsem, zato tudi vi ne vsakomur. Naučite se ceniti iskrenost. Zavedajte se, da se vse zgodi s prav določenim razlogom. Vezani pazite. Partner vas ima dovolj. Vaše zahteve so nerealne. Čas je, da se prenehate pritoževati nad partnerjem. Ljubezen je močna, zato jo pokažite.    

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 1

STRELEC

Splošno: 

Še vedno boste slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca. Zavedajte se, da ste sami krivi za stanje, v katerem ste se znašli. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti. Potegnite ven najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepa. Privoščite si sprostitev v naravi, nato premislite o tem, kako boste dosegli finančno stabilnost. 

Ljubezen: 
Samski boste tudi danes hrepeneli po novih doživetjih in avanturah. Vzemite v roke telefon in pokličite osebo, na katero mislite že dalj časa. Ne bo vam žal, saj boste prijetno presenečeni. Pri vsem tem ne pozabite, da kdor ne tvega, ne more biti srečen. Vezani boste danes boljše volje. Med vama s partnerjem bo zavladala prav posebna energija.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3


KOZOROG

Splošno: 

Še vedno boste pod vplivom včerajšnjega dne. Novica, ki ste jo prejeli, vas je presenetila, toda v pozitivnem smislu. Danes jo proslavite. Zberite vse družinske člane in videli boste, da vas čaka prav zanimiv dan. Bodite pozorni na svoje zdravje. Tisti, ki imate težave s telesno težo, vzemite stvari v svoje roke. Čas bo primeren za dieto.

Ljubezen: 
Vezani boste odlične volje, saj se vam bo zdelo, da je razumevanje med vama s partnerjem zares izvrstno. Čutili boste, da sta si zares blizu in da je vez med vama zelo močna. Uživali boste v sadovih ljubezni. Samski boste razočarani nad dejstvom, da veselja ne morete deliti z ljubljeno osebo. Začinite svoje razmišljanje s kančkom optimizma in svet bo lepši.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3 

VODNAR

Splošno: 

Danes si boste vzeli čas zase. Prav je tako. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase. Ugotovite, kje leži rešitev. Prijatelji so na vaši strani, zato se jim izpovejte. Čas je, da se zaveste, da niste sami. Obdani ste z ljudmi, ki jim lahko zaupate, zato jih povprašajte za nasvet. Zdravje: situacija z vašimi dihali je lahko zelo resna, zato ne postavljajte zdravja ob stran.

Ljubezen: 
Samski imate v mislih nekaj simpatij, toda ne morete se odločiti, če bi bila s katero od njih mogoča prihodnost. Iščite torej naprej, saj je čas povsem na vaši strani. Ne spuščajte se v razmerja, v katera niste prepričani že na samem začetku. Vezani boste danes srečni v objemu svojega partnerja. Pričeli boste ceniti vajino ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 2

RIBI

Splošno: 

Tudi danes boste zmedeni. Zdi se, da so pred vami pomembne odločitve, vi pa kar ne veste, katero smer bi ubrali. Pazite na svoje odločitve. Svetujemo vam, da jih pošteno pretehtate. Zdravje: še vedno ne pijete dovolj tekočine, prav tako pa je prehrana na zelo nizkem nivoju. Mnogi lahko trpite za slabokrvnostjo, zato obisk pri zdravniku ne bo odveč. 

Ljubezen: 
Samski si boste zaželeli pozornosti. Zdelo se vam bo, da tako močno hrepenite po njej, da bi bili zadovoljni s komerkoli. Ne pretiravajte. Čeprav si želite ljubezni, čas ne bo najbolj primeren za takšne romance. Prava ljubezen bo šele prišla. Malce potrpite. Vezani boste srečni. Parter vam izkazuje več pozornosti kot sicer.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.