Magazin > Horoskop in Numerologija
8519 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 23. januarja 2022

astrologija, horoskop, vedeževanje
Medsebojni odnosi bodo poudarjeni, prav tako boste želeli urediti vse kar je povezano z družino ter ljubezenskimi zgodbami.

Delovali boste pristno, najraje v tišini. Z veseljem boste vsakomur, ki bo potreboval nesebično priskočili na pomoč. Razpravam, ki zahtevajo odločen pristop, se raje izognite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Vse skupaj se bo vrtelo z neverjetno hitrostjo, kar vas bo razveseljevalo. Pustite se navdušiti in popeljati v pogovore, ki vam prinašajo popolnoma nov pogled na določene zadeve.

BIK 
Morali se boste odločiti med mnenjem drugih in svojim mnenjem, ki pa ne bo ravno natančno dodelano. Skrbelo vas bo, kaj si nekdo misli o vsem skupaj, vendar so skrbi zaradi ugodne energije v tehtnici odveč.

DVOJČKA 
Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo zanimiv pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva neprestano in očitno švigajo mimo vas.

RAK 
Zaupajte v svoje odločitve in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete in si želite že nekaj časa. Več časa boste zaradi energije lune v tehtnici namenili prijatelju, s katerim že dlje časa nista bila v stikih.

LEV 
Kljub luni v tehtnici se lahko po nepotrebnem zapletete. Če ste z nekom nekaj dogovorjeni, se poskusite tega držati, saj se vam v nasprotnem primeru nakazujejo zamere.

DEVICA 
Sproščenost, ki bo skupaj z energijo lune v tehtnici spodbujala odlične odnose, lahko prebudi tudi čustva, ki pa jih ne dajte takoj na plano, saj bi lahko nekdo to spretno izkoristil v svoj prid.

TEHTNICA 
Ugotovili boste, da je vir sreče vaše zadovoljstvo, ki ga boste prenašali tudi na okolico. Koristil vam bo stik z gozdom, ki vas bo sproščal, tudi v hladnih trenutkih boste zunaj popolnoma navdušeni.

ŠKORPIJON 
Če ste se odločili, da boste poskrbeli zase, je čas, da začnete tudi telovaditi in se pravilno prehranjevati, kar je lahko za vas, ki ste velik gurman, velik problem. Treba bo vztrajati.

STRELEC
Solze vam ne bodo koristile, zato se sestavite in jim ne dovolite, da vam pokvarijo vse, kar ste si v zadnjem času zgradili. Naj vas ne zmoti, da nekdo razmišlja popolnoma drugače.

KOZOROG 
Pred vami je čas situacij, povezanih z reševanjem vašega ljubezenskega področja, ki se je znašlo v zmedi. Izpostavljena bo tudi potreba po telesni aktivnosti, saj vas vodi žeja po napredku.

VODNAR 
Tako v ljubezenskih kot v prijateljskih odnosih se kljub luni v tehtnici, ki prebuja povezovanje, zapirate in ugaja vam, da vas drugi razvajajo. Varčujete z močmi, saj boste zvečer potrebovali več energije. 

RIBI 
Kljub temu, da boste imeli še tako dobre namene, ne bodo prišli do izraza, saj vas nekdo, ki razmišlja popolnoma drugače ne spusti blizu. Pričakujte, da se boste morali znajti sami.

Komentarjev 1
  • Avatar Tamsmilena
    Tamsmilena 23:38 22.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m