Magazin > Horoskop in Numerologija
3116 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 22. maja 2022

astrologija, napoved Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Saturnom pričakujte resnost ter manjšo distanco v intimnih odnosih.

Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči. Te ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na dom in družinsko življenje, zato bodite previdni pri izbiri besed. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub ugodni energiji Zadnjega krajca boste ves čas nemirni, nervozni in neprilagodljivi. Ne zastavljajte si previsokih ciljev, saj zanje ne boste imeli dovolj časa, moči in energije.

BIK
Skozi dan boste razposajeni, spodbujali boste tudi druge in risali nasmeh na ustnice. V večernih urah, ko luna prehaja v znamenje rib, se lahko v podzavesti vse skupaj nakopiči.

DVOJČKA 
Nikar se ne obremenjujte, če se nekdo ves čas vtika v vaše zadeve. Z veseljem si boste vzeli več časa za tehten premislek, ki vas lahko v naslednjih dneh popelje do oprijemljivih rezultatov.

RAK
Čeprav najraje delujete po začrtanih poteh, tokrat ne boste znali ničesar predvidevati. Morda pa vam bodo spontani ter bolj hitri koraki tokrat celo postali zelo všeč.

LEV 
Zbrani boste in odločni, tako da vam v nobeni nalogi, ki si jo boste zastavili ne bo spodletelo. Na ljubezenskem področju se boste odločili in poiskali pravo resnico, ki vas lahko preseneti.

DEVICA
Situacija, ki bo povezana z družinskimi člani, bo od vas zahtevala vso vašo pozornost. Prisluhnite tudi tistim, ki so se vam do sedaj zdeli nekoliko drugačni, saj vas lahko presenetijo.

TEHTNICA
Z nekom od domačih boste preostri, tudi zaradi napetosti, ki je povezana z zadevo, ki vas moti že dlje časa. Ugodna rešitev vas čaka tam, kjer jo najmanj pričakujete.

ŠKORPIJON 
Potrudite se, da boste gledali v pravo smer in skoraj vse se bo zgodilo točno tako kot ste predvidevali. Vezani boste tokrat zelo zadovoljni, saj se vam obetajo prijetni trenutki.

STRELEC
Znašli se boste v nezavidljivi situaciji, še posebej na področju družinskih odnosov. Prihaja tudi nekaj zanimivih ter nenavadnih sprememb, na katere boste lahko vplivali.

KOZOROG
Ne razumete, kaj lahko pričakujete od prijatelja, vse skupaj vas že preveč obremenjuje. Sprostili se boste šele zvečer, ko se bodo zadeve začele z energijo lune, ki preide v ribi, urejati.

VODNAR
Končno se bodo vse stvari, ki niso bile dorečene zavihtele v pravo smer, in sicer v najbolj odločilnem trenutku. Navdušeni se boste z veseljem usmerili k novim poznanstvom.

RIBI
Na vidiku so spontane priložnosti, ki bodo vključevale tudi nekoga od bližnjih. Navihano se boste vsemu skupaj nasmehnili ter se odločili narediti tisti pomemben korak v prihodnost.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.