Magazin > Horoskop in Numerologija
10300 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 22. novembra 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Koga čaka lepa nedelja?

OVEN
Splošno:

Pustite intuiciji, da vas vodi. Če boste imeli vse točno začrtano, se zna zgoditi, da se vaši načrti ne bodo uresničevali. Ne razmišljajte preveč, poslušajte raje svoje srce in se prepustite. Ne bodite razočarani, če uspeh ne bo prišel ob pričakovanem času ali v pričakovani obliki. 

Ljubezen:
Samski se ne boste mogli ravno najbolj osredotočiti na čustveno področje, saj vas bodo bolj pestile druge težave. V tem primeru je za nekaj časa bolje pustiti čustva ob strani. Vezanim pa bi dobro del pogovor s popolnim neznancem, saj vam bo podal nov pogled na vajin odnos.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Spet boste bolj prepričani vase in dan se bo za vas začel zelo lahkotno. Našli boste zelo preprosto in tudi učinkovito idejo, ki pa bo prave učinke pokazala šele kasneje, čez nekaj časa. Naj vas to ne ustavi. Rezultati ne bodo hitri, bodo pa vsekakor trajni in vredni potrpljenja, zato potrpežljivo!

Ljubezen:
Samski dobro premislite o drugi možnosti, ki bi jo lahko dali nekomu. Za vas je najpomembneje, da ločite dejstva od svojih strahov. Vezani pa boste morali najti prave besede, kako partnerju povedati kritiko na njegov račun. Pazite, da boste dovolj jasni. Ni vam treba prav vsake besede zavijati v celofan.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Po glavi se vam bodo podile razne misli. Pravzaprav bo nastala prava zmeda, ki je kar ne boste mogli ukrotiti. Še posebej v zadnjem času imate v vašem vsakdanu čisto premalo sprostitve, kar vztrajno načenja vaše živce. Če niste športnik po duši, se vsaj večkrat odpravite na sprehod.

Ljubezen:
Samski boste tudi danes ravnodušnega razpoloženja. Prav bi bilo, da bi namenili več pozornosti svojim čustvom, saj na tem mestu prevladuje ogromno zmedenosti. Vezani boste zmedeni in zadržani. Čutili boste, kako vam notranji glas govori ne. Prisluhnite mu!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Ukrep, ki ga imate v mislih, bo za seboj potegnil kup prijetnih in neprijetnih posledic, zato morate na vse skupaj pogledati z dveh plati. Če boste le enostranski, se utegne zgoditi, da boste spregledali marsikaj pomembnega. Na finančnem področju se vam bodo prav kmalu ponudile nove priložnosti.

Ljubezen:
Samski se boste danes zavedli, da bi morali ohraniti stike z nekom, ki vam je izredno pri srcu. Ne skrivajte več čustev, zberite pogum in se tej osebi zaupajte! Na ljubezenskem področju vezanih se bo danes dogajalo nekaj, kar ne boste povsem razumeli. Zaradi čudne energije, ki jo boste oddajali, bo tudi partner muhast.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Danes se boste nedvomno lotili mnogih novih načrtov, ki se bodo dotaknili tako zasebnosti kot posla. Želite si mnogih sprememb, zato nima smisla, da bi še naprej oklevali. Naredite vse, kar mislite, da je potrebno za uspeh in prav kmalu boste želi pozitivne rezultate. Pazljivo na cesti.

Ljubezen:
Več pozornosti boste posvetili razumu kot srcu, čeprav vam bodo zvezde zagotovile plodna tla za ljubezensko srečo. V kolikor ste samski in željni sprememb, vedite, da se vam obetajo prav kmalu. Zvečer se boste počutili čudovito in sproščeno.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Odnosi se bodo zaostrili. Nek pristop se vam bo zdel tvegan in malce nor, ta oseba pa vam bo zamerila pretirano strahopetnost. Poskušajte se pogovoriti z njo in zberite dovolj moči, da ji boste določene stvari povedali kar v obraz. Brez skrbi, vedli se boste zelo premišljeno in modro.

Ljubezen:
Vezani boste odnos jemali preveč z lahkoto. Morali se boste bolj potruditi, drugače se bo vaš partner počutil zapostavljeno, kar nikoli ni dobra osnova. Samski pričakujte dogodek, ki vam bo popestril dan. Ni pa nujno, da v pozitivni smeri. V kolikor boste razočarani, se poskusite zamotiti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste pošteno uživali. Trudili se boste, da si celovito odpočijete. Pozabili boste na pretekli teden in vso svojo pozornost osredotočili na najbližje. Finance: porabili boste kar nekaj denarja, a trenutno si to lahko brez razmišljanja privoščite. Na svoje zdravje pa le pazite.

Ljubezen:
Vezani, partner bo razumel vse vaše želje in vam poskušal pomagati, da jih boste lahko uresničili. Samski boste končno začutili, da se vaše ljubezensko življenje odvija v pravo smer. Misli vam bodo ušle v sanjarjenje o srečni prihodnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Čim prej sprejmite odločitev, saj nima več smisla, da za seboj vlečete takšno breme. Čeprav se vam morda v tem trenutku to še ne zdi pomembno, pa verjemite, da se boste hitro počutili bolje. Če si boste v drugi polovici dneva obetali neko sodelovanje, boste razočarani. Dela se lotite sami.

Ljubezen:
Danes boste delali na tem, da bi uresničili pričakovanja ljudi okoli vas. Vezani boste zato pozabili, da je vse, kar je pomembno, mnenje vaših bližnjih, še posebej vašega partnerja. Samski pa boste želeli narediti vtis na simpatijo. Ni potrebno, da že danes pokažete vse svoje adute. Kaj lahko prihranite tudi za prihodnjič.  

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Začutite svojo notranjo moč. Ste mogočna oseba, ki v sebi skriva vse odgovore, le prisluhnite srcu in bodite to, kar ste! Ne dovolite, da kdorkoli posega v vaše življenje in vam govori, kako bi morali živeti in se odzivati na dogajanje. Nehajte z iskanjem ljubezni zunaj vas in jo raje poiščite v sebi.

Ljubezen:
Povrnite izgubljeno iskro nazaj v vajin odnos. Vzemite si več časa samo za vaju in ne dopustite, da bi vaju kaj iz zunanjega sveta motilo ali vama kvarilo užitek. Samski pazite pri dvorjenju – v naglici bi lahko naredili nekaj nepremišljenih napak.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno:

Občutiti utegnete rahlo temačen vpliv, ki vas lahko sooči s krizo ali pa nujno preobrazbo. Čas bo primeren tudi za razčiščevanje zadev, zato nikar ne odlašajte. Posvetite se vsemu tistemu, kar imate radi, saj vas bo le to sprostilo in ponovno priklicalo nasmeh na obraz. Ostanite na realnih tleh.

Ljubezen:
Samski boste prišli do novih spoznanj, ki bodo povezana z vašo preteklostjo. Res je, da si želite ljubezni, toda prav tako se zavedate, da ta ni dosegljiva za vsako ceno. Vezani ste uspešno prišli iz konfliktnega obdobja, a vseeno bodite previdni. Stopite iz ozadja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes se boste znašli v globokem razmišljanju in analiziranju ter prišli do nekaterih življenjsko pomembnih zaključkov. Imeli boste veliko volje, da spremenite stvari, kar še zlasti velja za zasebno področje. Finance: neki dogodki v zvezi s povračilom denarja se odvijajo počasi, zato boste nemirni.  

Ljubezen:
Vezani se zavedajte, da vašemu partnerju veliko pomenijo že male pozornosti. Zato napravite nekaj lepega, kar bo vaši boljši polovici ogrelo srce. Samski lahko pričakujete neko novico glede vaše simpatije, ki ni nujno, da bo tako pozitivna, kakor pričakujete. Nikar ne bodite preveč razočarani.  

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Morda boste prehitro pritrdili v nekaj, le nekaj trenutkov pozneje pa boste celotno situacijo že močno obžalovali. V celoti sprejmite dejstva in se ne obremenjujte, saj se bo konec koncev morda izteklo čisto drugače. Če boste ohranili pozitiven pristop, se nimate česa bati.

Ljubezen:
Na zasebnem področju boste v nekem odnosu pokazali precejšnjo mero ljubosumja, zaradi česar je možen prepir. Priznajte svoje napake in jih čim prej odpravite. Večer bo namenjen druženju z bližnjimi. Prisluhnite jim, saj jih do sedaj niste dovolj pozorno poslušali.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.