Magazin > Horoskop in Numerologija
7651 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 23. aprila 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Veliko bolj kot v preteklih dneh boste motivirani, da s konjunkcijo med Luno in Venero, dojemate zdravje ter prehranjevalne navade bolj resno.

Služenje drugim vas ne bo motilo, zato boste z veseljem naredili kakšno uslugo ali priskočili na pomoč. Obdani s harmonijo boste spoznali, da je povečana potreba po povezovanju, prav tako vas bo spremljala potreba po ukrepanju tam, kjer je karkoli nestabilno. Delovali boste kot mirovnik z diplomatskimi sposobnostmi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti, luna v dvojčkih bo tista, ki vas bo opomnila, da so pomembni predvsem medsebojni odnosi, ki jih gojite že dlje časa. 

BIK
Določene stvari boste napačno razumeli, zato si boste naredili svoj scenarij. Delovali boste bolj trezno in hladno, zato vam ne bodo upali direktno pristopiti in vas soočiti z resnico.

DVOJČKA
Z energijo lune v vašem znamenju vam ne bo manjkalo optimizma in želje po novih dogodivščinah. Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, to je tisto, kar boste tokrat spoznali.

RAK
Na ljubezenskem področju lahko pričakujete ugodne vibracije. Prihaja tudi konkretna odločitev, morda se vam bodo nekateri posamezniki počasi začeli bližati in se opravičevati.

LEV
Če ste se v zadnjih dneh preveč zaprli vase, se boste sedaj z energijo lune v dvojčkih z veseljem odprli. Bodite bolj iznajdljivi, saj boste s tem ohranili pozitivno energijo v razmerju.

DEVICA
Prihaja več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko v domačem okolju dokazali, da ste zelo sposobni. Premiki se nakazujejo samskim tudi na področju ljubezni.

TEHTNICA
S pomočjo iznajdljivosti, ki jo prebuja luna v dvojčkih, boste našli izhod iz trenutne situacije, posebno če je vpleten še nekdo, ki ga želite navdušiti. Izboljšujejo se tudi odnosi z družino.

ŠKORPIJON
Napetost v družinskem okolju bo počasi minila, kar vam bo povrnilo upanje v stabilne odnose. Prednost podarite tistim, ki se do vas obnašajo iskreno, pa čeprav so včasih bolj kritični. 

STRELEC
Če boste v notranjosti prepričani da delate prav, lahko mirno nadaljujete. Poiščite družbo, saj morate z energijo lune v dvojčkih povedati svoje mnenje, se nasmejati in zabavati.

KOZOROG
Situacija v domačem okolju je v zadnjem času dosegla zadnjo mejo. Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite.

VODNAR
Privoščite si razvajanje, ki bo prebudilo vaše čute. Tudi področje ljubezni bodo spremljale ugodne vibracije. Neverjetno zgovorni boste, klepetavi in predvsem zelo sproščeni.

RIBI
Če nekaj ne deluje, ne izgubljajte časa, ampak pojdite tja, kjer boste uspešni. Zavedati se boste začeli, da ste samo vi tisti, ki lahko vnesete pomembne spremembe v svoje življenje. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.