Magazin > Horoskop in Numerologija
7074 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 24. oktobra 2021

astrologija
Nalili si boste ogromno bremen in nalog, vendar vsega skupaj ne boste zaključili, saj vas bodo ves čas mikale majhne in sladke pozornosti.

Nikar se zopet ne ustavljajte tam, kjer ste se ravno pred kratkim že močno opekli. Raje izberite preverjeno pot, na kateri vam bo nekdo ponudil roko sprave, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo. Ljubezen bo prijetno obarvana. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zelo prijetno vas bo presenetila pozornost osebe, ki vas očitno ni pozabila. Tako v družini kot v družbi bo prijetno, še posebej zaradi razigranosti, ki jo prinaša luna v dvojčkih. 

BIK
Počasi boste prišli do zaključka, da je včasih bolj smotrno postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi nekaj kočljivega povedali direktno v obraz, zaradi česar bi se lahko kesali.

DVOJČKA
Preplavilo vas bo nemirno, delovanje, za katerega bo deležen vpliv lune v dvojčkih. Vsekakor izkoristite priložnost za osebno izpopolnjevanje, ki prihaja tokrat spontano.

RAK
Popazite na zdravje, posebno glede prehrane. Preveč se razvajate, potem pa se pritožujete. Nekaj vaših zamisli se uresničuje počasneje, tudi zaradi splošnega nezadovoljstva.

LEV
Nekdo od domačih vas bo nenehno nadlegoval in vznemirjal. Občutek boste imeli, da vam gre na živce. Težavo poskušajte rešiti s pogovorom, pri tem pa nadzorujte temperament.

DEVICA
V ospredje z luno v dvojčkih prihaja dobra volja, čeprav se največja ljubezenska želja še ne izpolnjuje. Povezali se boste z nekom, s katerim sta že zdavnaj ugotovila, da razmišljata podobno.

TEHTNICA
Privlačnost bo zelo intenzivno poudarjena, zato se boste ves čas ukvarjali z ljubezenskim področjem. V domačem okolju vas bo navdihnila prijetna dodatna spodbuda. 

ŠKORPIJON
Dobili boste dobro novico, lahko se odzovete, nikar pa ne pričakujte nemogočega. Z nekom, ki vam je vedno pri srcu lahko nadoknadita zamujeno, glede na to, da bosta oba bolj sproščena kot nekoč. 

STRELEC 
V mislih boste pogosto odsotni, namesto da bi se poglobili vase se boste posvečali svojim čustvenim težavam. Občutljivi boste in zelo dovzetni za nežnost, ki jo lahko začutite v najtoplejšem objemu.

KOZOROG 
Družinski dan bo z luno v znamenju dvojčkov prijeten. Komunicirali boste sproščeno in prisrčno, le težjemu delu se tokrat izognite, saj žal ne boste dovolj vztrajni in motivirani.

VODNAR 
Odličen dan z vplivom lune v dvojčkih, ki se mu je vredno popolnoma prepustiti. Čeprav boste morda zadržani v svojih besedah, boste to nadoknadili z dejanji, ki bodo še dolgo ostala v spominu.

RIBI 
Nima smisla, da bi se zapletli v nepotreben spor, saj še ne veste, kaj se plete v ozadju. Na splošno bo počutje zaradi vpliva lune v znamenju dvojčkov dobro, fizično in psihično boste močni.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.