Magazin > Horoskop in Numerologija
11903 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 25. februarja 2024

astrologija, napoved Profimedia
Na trenutke se boste počutili nekoliko izolirane od svojih najdražjih, zato boste ves čas iskali točko samote, ki bi vas lahko napolnila z energijo.

Težka vprašanja in razna drezanja v osebni prostor nekoga prihranite za kakšen drug dan. Najbolj vas bodo jezile zadeve, ki jih morate preložiti ali izpustiti. Na ljubezenskem področju boste sami sebi uganka. Drugačnost boste težko sprejemali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Končno boste lahko uskladili čustva z racionalnim pogledom na situacije, ki vas obdajajo. Luna v devici vam bo v veliko pomoč, če se boste lotili čiščenja in pospravljanja.

BIK
Želeli boste biti sami s sabo, odklanjali boste povabila, zato se lahko odnosi s prijatelji precej zapletejo. Zelo pomembna vam bo globina na ljubezenskem področju, še posebej če ste vezani.

DVOJČKA 
Odločitev, ki ste jo sprejeli pred kratkim, vam bo pomagala, da si boste spočili in nabrali energije. Odpravite se v naravo, saj potrebujete gibanje ter sveže energije, da se prebudite.

RAK 
Nikar zopet ne stavite na nekoga, k vas vedno znova razočara s številnimi izgovori. Namesto da ste žalostni, vzemite v roko knjigo, ki ste jo želeli prebrati, a vam je vedno zmanjkalo časa.

LEV
Na ljubezenskem področju vas bo prebudil izredno zanimiv preobrat. Najprej boste zadržani, nato se boste postopoma začeli odpirati ter v vse skupaj tudi iskreno zaupati.

DEVICA 
Po tehtnem premisleku, ki ga spodbuja energija lune v devici, se boste končno poslovili od načina razmišljanja, ki ni prinašal rezultatov. V ljubezni očitno še ni izrečena zadnja beseda.

TEHTNICA 
V partnerstvu bo zaradi hladne energije, ki jo prebuja luna v devici prisotnih veliko nedorečenosti. Popazite na razdražljiv želodec, saj se ravno v njem kopiči negativna energija.

ŠKORPIJON 
Na enostaven način boste razčistili z določenim odnosom, priznali si boste, da vam vibracije, ki jih že nekaj časa po tihem zaznavate ob določeni osebi nikakor ne ustrezajo.

STRELEC 
Pot do zadovoljstva bo potekala skozi sproščeno druženje s prijatelji, še posebej tistimi, ki se znajo skromno sprostiti. Dan bo zelo ugoden tudi za sprostitev in obnovo telesa. 

KOZOROG 
Zavihtite se na sam rob tistega, kar je dovoljeno in s tem popestrite ljubezenski odnos, ki je bil zadnje čase monoton. S svojo lahkotnostjo in očarljivostjo boste poželi lepe komplimente. 

VODNAR 
Z energijo lune v devici, ki prebuja racionalnost boste analizirali finance in se sami sebi čudili, koliko ste v zadnjem obdobju zapravili. Energije ne boste imeli na pretek, zato z njo varčujte.

RIBI 
Veliko bolj odločni in optimistični, kot ste običajno, boste dobra motivacija vsem nervoznim in žalostnim. Prebujal se bo občutek, da zmorete vse, česar se lotite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.