Magazin > Horoskop in Numerologija
3907 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 25. junija 2023

astrologija Profimedia
Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči.

Ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na dom in družinsko življenje. Situacija bo preizkušala čustva in lahko privede do občutkov zavrnjenosti. Potrebna bo samodisciplina. Ker boste bolj občutljivi na negativno energijo, se lahko v trenutku razburite. Stavite na to, da boste namesto razdražljivosti pritegnili iskreno ljubezen in lepoto. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, po drugi pa nimate energije. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil, zato se potrudite, da boste to, kar prejemate, znali tudi vračati.

BIK
Vsak začetek je običajno težak, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji. Pišite, naj se izpišejo vaša čustva, zapišite si, kaj se vam je sanjalo ali zgodilo v zadnjem času. 

DVOJČKA
Ne najdete pravega načina z osebo, s katero ste tesno povezani, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate sami. Skušajte se držati tistega, kar ste obljubili, lažje vam bo.

RAK 
V družinskem krogu vas bodo navdušili za nove, bolj ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste, zato vas zagotovo nič ne bo ustavilo, pomembno zadevo boste opravili na najboljši možen način.

LEV
Nekaj vam bo uspelo bolj, kot ste pričakovali, zato se boste z veseljem vsem, ki so vas v preteklih dneh ovirali, nasmejali. Intenzivnost dogajanja vas lahko nekoliko zmede in prinese nepričakovane spremembe.

DEVICA
Čeprav boste skušali biti diplomatski, boste na trenutke tudi nepotrpežljivi. Počutili se boste brezvoljno, krive bodo predvsem nedorečenosti v zasebnem ljubezenskem odnosu, ki vas vznemirjajo.

TEHTNICA 
Zaradi energije lune v znamenju device bo pot do dogovora zelo dolga in naporna. Z denarjem bodite bolj previdni, saj se vam določene zadeve malce komplicirajo v nejasnih smereh.

ŠKORPIJON 
Da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri, si morate priznati, da je za vami nekaj zelo napornih obveznosti. Tudi če vas bo kdo izzval, se ne boste odzvali, raje se boste obrnili vstran.

STRELEC 
Izkoristite dan za ustvarjanje, zabavo, igro, igrajte se z otroki in uživajte v lepih trenutkih. Telefonski klic vam bo še dodatno polepšal dan, ki bo dišal po optimizmu. 

KOZOROG 
Nekdo vam bo predal novico, ki vam bo še dolgo ostala v mislih. Čakajo vas pomembne spremembe, vendar imejte v mislih, da so lahko tudi preveč nepredvidljive za vaš okus.

VODNAR 
Naj vas, ko se boste odločili v družinskem krogu razčistiti pomembno situacijo, nič ne ustavi. Pokažite svoj pravi namen, saj niste razpoloženi za nerealne pripombe, temveč za resen dogovor. 

RIBI 
Poskušajte se s stabilno naravnano energijo lune v znamenju device razbremeniti notranjih napetosti, ki se kopičijo. Spomnite se, kako zelo pomembno je imeti dobre prijatelje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.