Magazin > Horoskop in Numerologija
12700 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 25. oktobra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Tehtnice, zaupajte!

OVEN 
Splošno: 

Danes bo odličen dan, primeren bo tudi za urejanje finančnih zadev. Drugo polovico dneva boste več ali manj samo nakupovali, saj si želite novih stvari. Vsekakor pazite nase. Odnos z ljubljeno osebo ne bo ravno odličen, a boste do večera vsa nesoglasja že zgladili. Poskrbite za več gibanja.

Ljubezen
V ljubezensko življenje vezanih bosta danes vstopila nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes ne sprejemate velikih odločitev. Že proti večeru boste zaznali partnerjevo naklonjenost. Samski pa se boste s težavami spopadali bolj razumsko, čeprav bi bilo bolje, da bi vsaj enkrat pošteno izgubili živce in povedali vse, kar vas moti. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Danes boste izredno dobre volje. Že to, da boste zjutraj lahko potegnili spanec še za nekaj ur, bo veliko pripomoglo k temu. Vstali boste naspani in spočiti. Danes vas sicer čaka kar nekaj opravkov, zato bo dobro, da boste polni energije. Morda se boste celo pomerili v nekem tekmovanju.

Ljubezen
Samski se danes obkrožite z ljudmi, ki so vam všeč, in ne s tistimi, ki so za vas koristni. Sami najbolje veste, da je tudi spogledovanje umetnost, v kateri ste vi zelo uspešni. Izkoristite to v svoj prid. Današnji dan bo malo manj naklonjen vezanim. Poskusite ostati čim bolj mirni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Današnji dan bo od vas zahteval veliko več potrpljenja, kot pa so ga pretekli dnevi. Posvetite se negi telesa. Lahko da ste se že odločili, kaj dobrega boste storili zase. Če pa tega še niste storili, pohitite. Prepustite se in uživajte v dobrih energijah, ki vas bodo obdajale. Idealno bi bilo, če bi preživeli večer ob dobri hrani, ki ste jo pripravili sami.

Ljubezen
Potrebno se bo čim prej sprijazniti s tem, da bo težave enkrat treba rešiti. Vezani se boste zaradi tega že navsezgodaj zjutraj zapletli v prepir s partnerjem. Kasneje se raje oddaljite, poskrbite zase in se sprostite. Samski pa bodite previdni pri sprejemanju pomembnih odločitev. Nikar ne silite z glavo skozi zid.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Danes se boste posvečali predvsem finančnemu planu, saj ima ta veliko lukenj. Če se s partnerjem ali drugo osebo, ki ima vpliv na vaše finance, ne bosta pogovorila iskreno in jasno, vama težav ne bo uspelo odpraviti. Posledice pa bi bile lahko res neprijetne, zato se raje potrudite, čeprav boste danes za to porabili veliko energije.

Ljubezen
Ljubezenska sreča bo danes naklonjena predvsem vezanim. Že navsezgodaj boste občutili močne impulze, ki vas bodo spodbujali k aktivnejši vlogi v partnerskem odnosu. Pozitivni dogodki, ki bodo danes zaznamovali vaše intimno življenje, pa vam bodo prinesli novo zadovoljstvo. Samski pa boste današnji dan začeli dobro, a brez posebnih sprememb.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Ljudje so že utrujeni zaradi vašega neprestanega pritoževanja in kritiziranja. Čas je, da razmislite tudi o svojih napakah. Ne krivite vedno drugih za svoj neuspeh, saj veste, da ste tudi sami naredili marsikatero napako. Priznajte jih in se naučite iz njih potegniti le najboljše.

Ljubezen
Vezani lahko danes pričakujete presenečenje, ki vam ga bo pripravil partner. Nikar mu ne odklanjajte svoje pozornosti! Samske pa bo prav danes pritegnila neka oseba, ki razmišlja podobno, predvsem pa svobodno ljubi. Ta oseba vas bo želela spraviti v posteljo, a prej dobro premislite, da ne boste nemara tega jutri obžalovali.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Preveč delate! To čivkajo že vrabci na drevesu. Izraz na obrazu imate utrujen, manjka vam veselja do vsakdanjih stvari. Skrajni čas je, da se umirite, drugače boste resno zboleli. Saj veste, da denar ni vse. Raje se posvetite drugim stvarem v življenju. Poiščite ravnovesje med vsem, kar počnete.

Ljubezen
Samski pripadniki tega znamenja se boste danes kljub temu, da okoliščine niso najboljše, srečali z osebo, ki bo na vas pustila poseben pečat. Vezani pa boste preobremenjeni z različnimi opravili, kar bo slabo vplivalo na vaše razmerje. Ne jemljite določenih reči tako osebno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

Ponovno ste se znašli v vlogi žrtve. Poskušajte se izmotati iz tega in spoznajte, da morate življenje vzeti v svoje roke. S tem, da valite krivdo na druge, ne boste nikamor prišli, poleg tega pa imajo tudi vaši bližnji več kot dovolj takega obnašanja. Lahko pričakujete klic iz oddaljenih krajev.
Ljubezen
Samski boste dan začeli zelo optimistično, celo izboljšali si boste možnosti pri osebi, ki vam je všeč. Danes se boste še bolj približali svojemu cilju. Vezani pa ne pozabite, da je zaupanje lepilo, ki bo utrdilo tudi vaše razmerje. Razvijanje zaupanja bo v tem času sprememb še poglobilo vezi med vama.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Tudi če ste imeli za danes kakšne plane, bo najbolje, da se čim prej sprijaznite, da boste morali biti precej fleksibilni. Komunikacija bo pestra in dogajalo se bo marsikaj, na kar se boste želeli takoj odzivati, biti del neke pobude ali prizadevanj. Znali boste biti prepričljivi, vendar se boste želeli temeljito pozanimati, preden se boste čemurkoli zavezali.

Ljubezen
Strasti samskih se bodo zjutraj razvnele, kar vam bo lahko povzročilo nemalo težav z zbranostjo. Kljub vsemu boste nocoj navdušeni nad nekim povabilom. Vezani pa lahko proti večeru pričakujete čustven preobrat, ki bo verjetno povsem spremenil vaše življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Danes vas bo vse zelo osrečevalo. Zdelo se vam bo, da ljudje okoli vas nadvse pozitivno vplivajo na vašo kreativnost. Danes vam bodo manjše skrbi povzročale le finance, vendar ne po vaši krivdi. Nekdo vam še vedno ni odplačal dolga. Kar pogumno ga spomnite na to, vendar uporabite pirjazen pristop.

Ljubezen
Današnji dan bo za tiste, ki ste v čustvenem življenju na trdnih tleh, zelo ugoden. Samski se boste odlično razumeli z vsemi. Vezani boste danes nenavadno sproščeni in dobro razpoloženi. Partner vas bo popoldan presenetil in z malo sreče bosta imela veliko kvalitetnega časa zase.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Nekdo si vas bo izbral za zaupnika, kar vam ne bo prav nič všeč, saj se vam bo zdelo, da želi svoje težave prenesti na vas. Tej osebi jasno povejte, da so to njene težave. Nikar ne bodite naivni in se ne vmešavajte, četudi se vam bo vse skupaj zdelo precej nedolžno. Verjemite, da ne bo.

Ljubezen
Današnji dan bo skrivnosten in prepleten s posebno čarobnostjo. Vezani boste mislili, da izgubljate trdna tla pod nogami. Svojih čustev ne boste mogli več nadzirati. Samski pa boste čustvene zadeve postavili na prvo mesto. Bodite le previdni, da želja po vznemirjenju ne bi prevladala nad bolj pomembnimi stvarmi. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Čakajo vas globoki pogovori s prijatelji. Zaupali jim boste tudi svoje najbolj skrite občutke. Nekaj vas močno žre, zato se boste po tem pogovoru počutili veliko bolje. Ne držite vedno vsega v sebi, saj to ni dobro za vaše počutje in veselje do vsakdanjih opravkov. Naučite se poslušati svoje občutke in začnite s čustvi tudi upravljati.

Ljubezen
Vezani boste danes popoldan na prvo mesto postavili potrebe svojega partnerja, saj že nekaj dni čutite, da je raztresen. Zelo vam bo hvaležen, ker si boste vzeli čas zanj. Samskim pa se obeta nova ljubezenska avantura, ki bo lahko prerasla tudi v nekaj več. Vaš razum bo danes podprt z dobro intuicijo - izkoristite to v svoj prid.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Danes vam bodo težave povzročale nerešene čustvene zadeve. Vaša preobčutljivost bo lahko pripeljala do mnogih prepirov, ki jim kar ne bo videti konca, hkrati pa bodo brez pravega smisla. Vzemite v roke kakšno dobro knjigo in dan preživite v samoti, saj boste tako naredili še najmanj škode. Posvetite pa se tudi gospodinjskim opravilom.

Ljubezen
Samske bo domišljija danes odnesla daleč stran v čudežno deželo. Sanjarjenje je sicer prijetno opravilo, a ne prinese veliko dobrega. Vezane pa bodo danes ovirala čustva, ki jih že dalj časa prikrivate partnerju. Pogovorita se, priznajte svojo zmoto, se sprostite in odložite breme.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.