Magazin > Horoskop in Numerologija
6279 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 26. avgusta

astrologija, horoskopi
To vam napovedujejo astrologi.

OVEN
Splošno:

Pričakujete lahko velike preobrate na področju prijateljstva. Bližnja oseba, ki vam je zelo pri srcu, vas bo lahko nepričakovano presenetila s svojo odločitvijo. Spoznali boste tudi osebo, ki bo, če ji boste odprli vrata svojega življenja, usmerila vaše načrte v novo, veliko bolj pozitivno smer.

Ljubezen:
Obema bo zelo pomembno dokazovanje na družbenem področju in intelektualno dopolnjevanje. Brez pogovora za vas ne bo prave zveze. Vaš partner bo morda izkusil določene situacije, ki ga bodo spodbudile, da se bo aktivneje vključil v reševanje nekih intimnih težav.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Svojo intimo boste težko zadržali znotraj štirih sten. Povabljeni boste na večje družinsko srečanje, razlogi pa bodo morda velike spremembe v življenju vašega brata, sestre ali drugega bližnjega sorodnika. Poslušajte svojo intuicijo, ki vas vodi na pravo pot. Polni boste novih zamisli, zato izkoristite vsako priložnost za pogovor.

Ljubezen:
Vajina zveza bo burna in zelo strastna. Lepi trenutki bodo ostali zapisani v vajinih srcih. Pričakujete lahko tudi pomembne odločitve, vezane na prihodnost. Skrbi zamenjajta za veselje, vidva najbolje vesta, kako to storiti. Če se bo partner strinjal z vašimi odločitvami, boste zelo srečni.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Odprle se bodo priložnosti za bolj pogosta potovanja v družbi duhovitih in pustolovskih oseb. Če ste na dopustu, pa uživajte in si vzemite čim več prostega časa samo zase. Osvobodite se vseh družinskih obveznosti, kajti preveč bi skrbeli zaradi nepomembnih stvari. Zaradi tega bi bili samo jezni in izgubljali bi živce.

Ljubezen:
Težko se boste kosali s partnerjevimi kritikami. Tekom dneva bo nejevoljen in strog. Kadar je v takšnem stanju, se mu je najbolje izogniti. Oba bosta želela več od tistega, kar trenutno imata. Izkoristite dan in poiščite nove načine za izboljšavo vajinega odnosa. Veliko lahko še spremenita.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Stara poglavja se bodo počasi zapirala in tako ustvarjala čas in prostor za odprtje novih ambicij. Intelektualno boste zelo močni, polni novih načrtov in zelo ustvarjalni. Počutili se boste bolje in bili boste bolj energični. Energijske blokade se bodo počasi porušile, zato boste razmišljali in delovali bolj premišljeno in zrelo.

Ljubezen:
Negativne strasti se bodo umirile. Oba bosta pripravljena oprostiti, ne pa tudi pozabiti. Vi se boste ne glede na vse znašli v zelo dobri poziciji. Določene izjave vaju bodo sprle, morda tudi oddaljile. Še vedno ne boste pripravljeni na kompromise. Čim prej bosta morala pogledati resnici v oči.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Za seboj pustite vse okoliščine in osebe, ki v vas ustvarjajo občutek krivde ali pa vas pretirano utrujajo s svojimi zahtevami. Kot se bo dan bližal h koncu, se boste tudi vi počutili bolje, bili boste bolj svobodni in zadovoljni. Všeč vam bo vaš izraz v tujem pogledu, zato boste tudi veliko časa namenili svojemu videzu.

Ljubezen:
Čeprav bo navdušen nad določenimi vašimi odločitvami, ga bodo te v globini duše na nek način zelo vznemirile. Zdelo se mu bo, da izgublja čvrsta tla pod nogami. Morda mu boste nekaj skrivali ali pa mu ne boste povedali resnice, ker ga ne boste želeli prizadeti. Toda, on se bo zavedal vsega zamolčanega.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Imeli boste veliko dobrih možnosti za uresničitev svojih poslovnih in izobraževalnih načrtov in ambicij. Ste v zelo aktivnem obdobju, ko vam bo osvajanje že začrtanih ciljev odprlo neke nove priložnosti, zaradi katerih boste zelo zaposleni. A nekateri načrti se bodo tudi prestavili ali zapletli.

Ljubezen:
V vas se bo prebudila želja po boljšem ljubezenskem življenju. Do sedaj še niste uspeli najti osebe, s katero bi delili čustva. Danes pa bo v vaše medosebne odnose prišlo več lepote in harmonije. Ne bo več raznih omejitev, vi pa ne boste več nepotrpežljivi in boste bolje ocenjevali osebe, ki bodo prihajale v vašo bližino.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Glede izobraževanja se vam bodo odprla vrata nepričakovanih priložnosti, kar vas bo pustilo v stanju pozitivnega šoka. Obdobje bo zelo dobro za vpis v izobraževalni tečaj ali seminar, kot tudi za vključevanje v ustvarjalne delavnice, na katerih boste lahko izboljšali določene veščine in talente.

Ljubezen:
Nepričakovani dogodki bodo v vašo bližino pripeljali osebo, v katero se boste morda zaljubili na prvi pogled. Sprva se bosta družila kar tako in ne zaradi čustvenih razlogov, sčasoma pa bosta odkrila veliko več drug o drugem in spoznala, da je med vama posebna kemija. Izkoristita to na najboljši način.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Zapravljanju se boste le stežka uprli. Lahko bi se zaleteli in bi porabili veliko denarja za predmet, s katerim na koncu sploh ne bi bili zadovoljni. Finančna situacija je dobra, toda pazite, da ne boste stopili iz okvirjev svojih plačilnih zmožnosti. Nevarne bodo kreditne kartice in ostala plačilna sredstva, ki omogočajo obročno plačevanje.

Ljubezen:
Samski boste zelo neučakani. Ne bo minilo veliko časa od spoznavanja do prvega poljuba in relativno hitro se boste znašli v stanju zaljubljenosti. Vezani, odnos s partnerjem se bo začel spreminjati. No, ne bo nič tako naglega ali drastičnega, a opazila bosta majhne, toda zelo pomembne premike na bolje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Nekateri med vami boste poiskali nove načine za spoznavanje novih ljudi, razširili boste svoj krog prijateljev, seveda pa bo tisto najpomembnejše, da boste razširili svoje obzorje. Umaknili se boste od določenih stališč in prevzeli bolj inovativen način razmišljanja, ki pa vas bo lahko pripeljal še zelo daleč.

Ljubezen:
Pod pogojem, da se nahajata v zdravem odnosu, je ljubezen vajin glavni motiv, ki vaju veže skupaj. Imela bosta zelo buren in zanimiv dan. Umaknila se bosta od določenih situacij ali oseb, ki so netile nemir v vajinih srcih in vama na ta način kradle čas in energijo za dobre stvari.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Partnerstva se bodo lahko znašla v krizi, saj boste postali bolj samozavestni in boste videli, da partner morda ni tako dober, kot ste ga doživljali. Morda bo prišel čas, da gre vsak svojo pot. Previdno s partnerjevim denarjem oziroma njegovo lastnino. Če bodo stvari šle predaleč, se bosta znašla v zelo resnem sporu.

Ljubezen:
Če ste v težavni zvezi, bodo vajine vezi še bolj slabele, nekdaj žive slike pa bodo bledele. Začela bosta uresničevati lastne potrebe, pri tem pa bosta zanemarjala drug drugega. Morda se bo tekom dneva zgodil tudi tisti ključni trenutek, po katerem marsikaj v vajini zvezi ne bo ostalo isto.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Tisti, ki se ukvarjate z zasebnim podjetništvom ali delate za nekoga drugega, se boste znašli na pragu sprememb. Začeli boste razmišljati o tem, kako vaši potenciali niso dovolj izkoriščeni in želeli boste spremeniti delovno mesto ali odpreti svoj posel. Zahtevni odnosi v vašem delovnem okolju vas bodo spodbudili, da se boste začeli aktivneje borite zase.

Ljubezen:
Mladi pari boste začeli razmišljati o skupnem življenju, morda tudi o potomstvu. Oba imata zelo veliko prijateljev, zato se bosta veliko družila z njimi. Tako bosta bolj kvalitetno preživljala svoj prosti čas. V družbi boste partnerja videli v novi in drugi luči, vaš pogled pa bo opazil tudi tiste malenkosti, ki jih sicer ne.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Novi ustvarjalni interesi, uresničevanje vaših ambicij in potovanja bodo samo nekatere od nepričakovanih priložnosti, ki se zgodijo samo enkrat v življenju. Zgrabite jih! Ne hodite po liniji manjšega odpora, temveč se spustite v določene projekte. Spoznajte, da ste se zmotili in krenite dalje. S tem ne bo nič narobe.

Ljubezen:
Otroci, potovanja, druženje in prijatelji bodo stvari, ki vaju bodo vezale in bodo tudi vir vzburljivih in navdihujočih trenutkov. Okoliščine se bodo menjale v korist vajinega odnosa. Bolj pripravljeni boste oprostiti, razumeti in preslišati določene partnerjeve drzne izjave. S tem boste spremenili vzdušje v zvezi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.