Magazin > Horoskop in Numerologija
12482 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 26. maja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Zelo skrbni in pazljivi boste pretehtali prav vsako možnost, tokrat ne boste spregledali niti najmanjše podrobnosti.

Dan bo stabilen, delovali boste vztrajno, napakam se boste znali spretno izogniti. Usmerili se boste predvsem k praktičnim rešitvam. Odlično se boste znašli v vseh situacijah, ki zahtevajo rekonstrukcijo, prenovo ali popravek. Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij (Vir: Horoskop.si)

OVEN

S pomembnim dogovorom v družinskem krogu se boste težko sprijaznili, vendar bo kljub temu pomembno, da se o določenih stvareh čim prej pogovorite. Bližnjim boste z veseljem pomagali.

BIK

Luna v kozorogu bo prebudila občutek, da vas zapostavljajo in da vas ne jemljejo resno. Skušajte na vse skupaj pogledati iz drugega zornega kota ter izluščiti vse, kar je nepomembno.

DVOJČKA

Polni boste prepričanja, da ste na pravi poti. Nasprotja, ki se bodo nizala na družinskem področju boste premagali le z iskrenim pogovorom. Naj vas ne bo strah odpreti se zanimivim spremembam.

RAK

Samozavesti bo tokrat dovolj, odločnosti tudi, za motivacijo in vztrajnost pa se lahko zahvalite vplivu lune v znamenju kozoroga. Doma boste postorili veliko več kot običajno.

LEV

Ne razdajajte se preveč, saj s tem pozabljate na svoje zadeve, ki so zagotovo že potrebne soočenja. Skušajte se bolj poglobiti vase, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav. 

DEVICA

Ker vas bo spremljal občutek, da ste močno nasičeni in obremenjeni, se boste z veseljem podali v dobro družbo prijateljev. Vse se bo vrtelo okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. 

TEHTNICA

Trenutno razmere v domačem krogu ne bodo najbolj blesteče, saj boste z luno v kozorogu bolj mrki ter zadržani. V kolikor boste sposobni zaupati vase, se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila. 

ŠKORPIJON

Pazite, da ne bi zaradi strogih prepričanj, ki jih bo prebujala luna v kozorogu nekoga popolnoma napačno ocenili. Vzemite se v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici. 

STRELEC

Z vplivom lune v kozorogu boste dovolj motivirani, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Ko boste vse spretno zaključili, prihaja nagajiva energija. 

KOZOROG

Nikar ne dovolite žalosti, da vas objame in preplavi. Niste najbolj zadovoljni, saj se zadeve nikamor ne premaknejo. Potrebno se bo prilagoditi in se pozanimati o vseh drobnih malenkostih.

VODNAR

Ne želite si napotkov ter navodil drugih, saj boste želeli vse postoriti sami, popolnoma brez pomoči. Pogovori bodo povezani s toplino in sočutnimi odločitvami, ki lahko izboljšajo odnos.

RIBI

Vse se bo uredilo, le počakati bo treba, da se situacija v družinskem krogu končno umiri. Razmislite, ali se splača tvegati ter ponovno odpirati nekaj, kar vam je že v naprej jasno, da je lahko sporno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.