Magazin > Horoskop in Numerologija
5788 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 26. marca 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Nerešeni odnosi tako na področju ljubezni vas lahko obremenijo in spravijo v slabo voljo.

Drža bo pokončna, spremljala vas bo povečana samozavest zato nikar ne oklevajte. Ne omejujte sami sebe, ampak se raje neobremenjeno prepustite delovanju, ki naj bo čim bolj spontano. Če ne boste koristno uporabili odvečne energije, se bo nemir začel kopičiti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z veseljem si boste vzeli čas za ljubezen. Življenje morate živeti in danes boste imeli možnost to storiti tudi v pravem pomenu besede. Vodila vas bo razigrana energija dvojčkov.

BIK
Že nekaj časa čutite, da niste na pravi poti, kar se tiče stanja na čustvenem področju. Počasi se pripravite na soočenje. Začeti morate pri konkretnem vzroku, ki se skriva samo v vas.

DVOJČKA
Nekaj vas bo kljub energiji lune v vašem znamenju obremenilo, saj ste neodločni in pričakujete hitre rešitve. Umirili se boste šele takrat, ko si boste nekaj pomembnega priznali.

RAK
Ne bodite presenečeni, če boste poglobili družinske odnose, v ljubezni pa je čas, da si snamete rožnata očala in se soočite z resnico. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste končno izpeljali.

LEV
Priznati si boste morali, da niste pripravljeni na odrekanje. Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v kakšno debato.

DEVICA
Zelo hitro se boste z energijo lune v dvojčkih usmerili v določene taktične rešitve, ki vas lahko daleč pripeljejo. Razpeti boste med obveznostmi, ki vas čakajo in družino, ki vas ima rada.

TEHTNICA
Nikar se ne skrivajte za zidovi in računalniškim ekranom, ampak se raje usmerite v dobro družbo. Videli boste, da so nekateri ljudje okoli vas zelo prijetni in simpatični.

ŠKORPIJON
Imate veliko razlogov, da zaupate nekomu izmed bližnjih, čeprav v zadnjih časih nista na istem bregu. Obojestranski nameni lahko obrodijo odlične sadove, zato ne mencajte preveč.

STRELEC
V povezavi z družinskim okoljem boste morali preučiti vse dejavnike. Vprašali se boste, ali ste zadovoljni ali je čas za korak naprej. Prav je, da ste vztrajni ter odgovorni.

KOZOROG
Prehitro boste doma dvignili roke k višku, čeprav vas čaka še nekaj težjih opravkov. Trenutno vas preveč motijo vsi, ki od vas ves čas nekaj pričakujejo in vas imajo za samoumevne. 

VODNAR
Bodite čim bolj prilagodljivi, še posebno ob nepričakovanem dogajanju. Če boste poskrbeli za svoje dobro počutje in zdravo prehrano, se boste končno boljše počutili. 

RIBI
Previdno delujte zaradi energije lune v dvojčkih posebno z denarjem in ob reševanju vprašanja, ki vključuje družinske člane. Ni potrebno, da vse veste in da ste udeleženi v prav vse, kar se dogaja. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.