Magazin > Horoskop in Numerologija
6235 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 26. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Raztresenost, igrivost in radovednost vas vodijo k temu, da prekinete z negativnim razmišljanjem.

Vsega bo preveč, zato se boste težko precizno usmerili v težje situacije, bolj vam bodo na kožo pisane lahkotne rešitve. Najbolj vam bo všeč, če vas bodo tisti, ki preveč komplicirajo, pustili na miru. (Vir. Horoskop.si)

OVEN
Negativen način razmišljanja se zaradi lune, ki se bo nahajala v dvojčkih, umika. Nakopičene težave so živčnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete spremeniti. 

BIK 
Obetajo se vam družinske spremembe. Zamrznili boste določen odnos, a ne bo vam žal, saj je preobrat za vas v resnici veliko olajšanje. Kolikor boste v odnos vložili, toliko boste tudi dobili.
 

DVOJČKA
Stopite v akcijo in poskusite svojo srečo drugje kot običajno. Tudi prijatelji vas spodbujajo k premikom, torej edina ovira se le vi sami sebi. Naj vas vodi notranja moč ki jo imate.

RAK
Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo razveselila. Neka stvar, ki vas je že dolgo mučila, se bo končno zaključila in razpletla. Še toliko bolje, ker se bo razpletla v za vas ugodni smeri. 

LEV
Po dolgem pogovoru  boste ugotovili, kaj vse vas še povezuje z nekom iz preteklosti. Zato ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanju. Nečesa ne morete takoj rešiti, a ne obupajte.

DEVICA
Dan bo nasmejan in bo potekal brez težav. Imeli se boste prijetno in živeli boste v pričakovanju naslednjega tedna. Takrat se bo zgodilo nekaj, kar ste že nekaj časa načrtovali.

TEHTNICA
Danes je pred vami dan, ko boste s prehodom lune v dvojčka dosegali precejšne cilje. Močno se boste približali zmagi, a ujeti vam je ne bo uspelo. Čeprav boste zadovoljni z rezultatom, bo razpoloženje nihalo.

ŠKORPIJON
Zjutraj boste še nekoliko na trnih, potem pa bo počasi vse skupaj gladko steklo. Tudi tokrat se je treba nekoliko žrtvovati, še posebej na področju ljubezni kjer niste najbolj zadovoljni.

STRELEC
Z luno v dvojčkih boste navihani, posebno na ljubezenskem področju. Lahko se podate v akcijo, tudi zaključek bo dober, zato se nikar preveč ne obremenjujte po nepotrebnem.

KOZOROG
Lotili se boste intenzivnih priprav na pomemben pogovor, a verjemite, da takšnega uspeha ne boste več ponovili. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se notranje končno  umirite.

VODNAR
Niste najbolj zadovoljni, nekaj se je začelo, vendar se bo hitro tudi ustavilo. To vas lahko spravi v slabo voljo, še posebej če ste na točki, ko se težko zadržujete pred izbruhom.

RIBI
Z veseljem ter z energijo lune v znamenju dvojčkov se boste prepustili optimizmu in dobri družbi, ki vas bo obkrožala v popoldanskih urah v družinskem okolju. Zvečer se prebuja upanje na lepši jutri.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.