Magazin > Horoskop in Numerologija
5169 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 27. avgusta 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Če se v misli prikradejo strahovi, sumi in slutnje, skušajte razmisliti o spremembi.

Znašli se boste v zoprni situaciji in do izraza bo prišla bolj hladna narava. Od vas bodo zahtevali hitre odločitve, kar vas lahko notranje obremeni. Intenzivne misli se bodo prepletale in zapletale, prisotne bo tudi nekaj občutljivosti, ki jo lahko premostite s tem, da zaupate. Ljubezen bo prebujala sočutje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Prijatelji vam bodo izkazali vso svojo ljubezen in čas je, da tudi vi naredite tako. Spontano se vam bo ponudilo veliko možnosti, med katerimi boste izbirali ter si naredili dober načrt. 

BIK
Čeprav boste želeli, da bi se vse odvijalo po vaše, to ne bo neizvedljivo. Posledic sicer ne bo, toda vseeno vas bo skrbelo, ker bi radi nekaj pomembnega čim prej končali. V ljubezni bo prisotne več strasti.

DVOJČKA
Pri vas doma bo zelo veselo, pričakujte veliko smeha in predvsem iskrenih in odprtih pogovorov. Med drugim boste končno lahko nekomu, ki vas je razočaral, ponovno zaupali.

RAK
Vse boste počeli po pravilih in vsakomur povedali, kar si mislite. Pomemben družinski pogovor boste opravili šele takrat, ko vam bo začela teči voda v grlo. Skušajte prebuditi več nežnosti. 

LEV
Nima smisla, da na nekoga, ki si želi le, da mu pomagate, valite vso svojo slabo voljo, povezano z drugimi zadevami. Tokrat se boste lažje odločali. Razveselil vas bo nekdo, ki vas bo nepričakovano presenetil.

DEVICA
Ne potrebujete tega, da se vam posvečajo, morda le kakšno spodbudno besedo. Zelo možno je, da se boste zapletli v besedni dvoboj, tudi če nekdo ne bo mislil nič slabega.

TEHTNICA
Največ zadovoljstva boste našli v čiščenju in pospravljanju. Energičnost in dobro voljo boste kazali na vsakem koraku, tudi takrat, ko vas bodo opozorili, da ste si morda naložili preveč. 

ŠKORPIJON
Zaradi energije lune v kozorogu pazite na svojo občutljivost, saj ne boste tako pogumni kot običajno.  Ne boste imeli dovolj potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. 

STRELEC
Pazite na zdravje, posebno na prebavo. Poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Zdelo se bo, da izgubljate trdna tla pod nogami in da ne morete na pravi način nadzirati svojih čustev.

KOZOROG
Današnje vzdušje bo prepleteno s številnimi vprašanji. Ne prenesete pritiska tiste osebe, ki se ji morate nenehno opravičevati zato, ker mislite drugače. Ne jezite se po nepotrebnem.

VODNAR
Nekaj se bo zaradi trde energije lune v kozorogu zakompliciralo. Ne morete storiti veliko, da bi zadeve spremenili, lahko pa svoj čas koristneje uporabite ter storite več za fizično pripravljenost. 

RIBI
Razveselite s kakšno malenkostjo svoje najbližje, veseli bodo vaše pozornosti.  Pustite si kljub energiji lune v kozorogu, ki je trda sanjati, preživite dan z osebo, ki jo ljubite in vam veliko pomeni. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.