Magazin > Horoskop in Numerologija
2262 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 27. februarja 2022

astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Venero bo ustvarila prijeten, srečen in predvsem ploden dan.

Zaradi povečane čutnosti se boste v ljubezenskih odnosih znali približati, podariti kompliment in ustvariti prijetno vzdušje. Glasba bo tista, ki vas lahko popelje v višave in vas notranje pomiri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Obeta se vam razposajen dan. Prijetno razpoloženje vam bo pisano na kožo, najboljše se boste počutili doma, obdani s toplimi energijami in pripravljeni postoriti vse, kar je potrebno.

BIK 
Kljub luni, ki se bo skozi dan nahajala v kozorogu, bodo določene situacije prebudile vaše srce. Kreativni boste, torej lahko vplivate na ugoden potek srečanja, ki vas v notranjosti nekoliko skrbi.

DVOJČKA 
Pričakovali boste čarobnost in razigranost, dobili pa nerganje in nejasnosti v domačem okolju. Čas je, da se z vplivom lune v kozorogu odločno postavite zase in zahtevate opravičilo.

RAK 
Končno bo nastopil trenutek, da spremenite določene zadeve v bolj pozitivno smer. Tišina bo odlična oblika meditacije in priložnost, da končno najdete svojo harmonijo.

LEV 
Privoščite si nekaj zase, saj se zadnje čase gibljete v stalnih okvirjih, ki vas že utrujajo. Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na ljubezenskem področju spravila v slabo voljo. 

DEVICA 
Dejstvo je, da si boste izbrali težjo pot, za katero boste prepričani, da je učinkovita. Močan vpliv bo imel nekdo od sorodnikov, ki vam lahko pomaga razumeti novosti na drugačen način. 

TEHTNICA 
Nikar se neprestano ne pritožujte, saj tudi sami ne naredite nič v smeri izboljšanja na področju čustev. Samski boste poglobljeno razmišljali o možnostih, ki so vam trenutno na razpolago. 

ŠKORPIJON 
Sledite svoji intuiciji in skušajte premagati slabo voljo ter napetosti. V veliki meri vas bodo obremenili tisti, ki ves čas nekaj želijo in na koncu niso hvaležni za usluge.

STRELEC
Obožujete presenečenja, na katera se boste odzivali z veliko navdušenja. Povežite se z nekom, ki mu lahko popolnoma zaupate, le tako bo določen problem zopet manjši.

KOZOROG 
Izkoristite vse, kar se vam ponuja. V zadnjem času ste se preveč obremenjevali, namesto da bi živeli in uživali v sedanjosti. V ljubezni bo prisotnih nekaj nejasnosti.

VODNAR 
Sproščeni boste in ne bo vas motilo, da marsikaj v domačem okolju ni tako, kot bi moralo biti. Na področju čustev boste zvečer, ko luna preide v vaše znamenje, končno dojeli, kaj lahko pričakujete.

RIBI 
Sledil vam bo občutek, da se v določenem odnosu neprestano trudite in na dogodke ne morete vplivati, posebno če se že nekaj časa nahajate v zgodbah s pridihom nedorečenosti. 
 

Komentarjev 1
  • Judith_Carter 10:39 27.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎