Magazin > Horoskop in Numerologija
5752 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 27. maja

astrologija
Komu bodo zvezde naklonjene?

OVEN

Splošno:
Kar si boste zamislili, boste z lahkoto tudi uresničili. Občasno upoštevajte komentarje bližnjih ljudi, kajti drugačen pogled na težave vam bo lahko pomagal. Zbirali boste koristne podatke iz različnih strani. Naredili boste vse, kar bo potrebno, da boste združili lepo s koristnim. Uskladite svoje misli in čustva ter uživajte na poseben način.

Ljubezen:
Zaradi novih in prijetnih dogodkov v zasebnem življenju boste izžarevali pozitivno energijo. Vi ste oseba, ki v ljubezenskem odnosu rada čuti popolno gotovost. K sreči ste dovolj vešči, da svoje načrte vedno tudi uresničite. V odnosu z ljubljeno osebo stvari vidite z drugačnimi očmi, kar je dobro za vajin odnos. Znaki pozornosti in nežnosti bodo vajino zvezo samo učvrstili.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Imate zanimive zamisli in potrebo po vzpostavitvi boljše življenjske pozicije. Včasih hitra ocena predstavlja pomembno prednost pri sprejemanju novih odločitev. Zanesite se na svoje intuitivno opažanje. Bližnji ljudje zaupajo v vaše zmožnosti in vam prepuščajo sprejemanje odločitev v skupnem imenu.

Ljubezen:
Občasno boste prehajali različne faze osebne in čustvene negotovosti, zaskrbljeni boste zaradi določenih postopkov in besed. V ljubezenskem življenju vas bo najbolj motila nenadna evforija v partnerjevem vedenju. Znašli se boste na razpotju med osebnimi željami in možnostmi. Poskušajte ustvariti družinsko harmonijo in izboljšajte ljubezenski dialog.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Polni boste pozitivne energije, želeli se boste dokazati. Nikar ne izpustite določene odlične priložnosti, kajti nahajate se v zelo dobrem položaju. Pozorni bodite na nepričakovano srečanje, nekdo vas bo navdušil za bolj aktivno vlogo. Začutili boste nov zanos, ki vas bo pripravil k svobodnejšemu izražanju misli in čustveno radost.

Ljubezen:
Sreča, ki jo boste začutili, bo delovala kot spremenljiva kategorija. Previdno boste analizirali svoje in partnerjevo ljubezensko življenje ter iskali različne odgovore. Potrebovali boste več čustvene pozornosti in nežnosti. Z dobrimi zamislimi boste lahko ljubljeno osebo prijetno presenetili. Pokažite svojo dobro stran in to, da se razlikujete od drugih.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6
 

RAK

Splošno:
Navada je druga stran osebnosti, toda morali boste sprejeti vpliv določene osebe ali pa boste morali prilagoditi svoj stil glede na zahteve, ki jih imajo ljudje do vas. Vse je možno, kadar obstajata dobra volja in pozitivna vizija. Spremenljivo razpoloženje bo odvračalo vašega partnerja od načrtovanja skupnih ciljev. Vzajemno razumevanje bi prineslo veliko več radosti.

Ljubezen:
K sreči boste hitro našli čustveni navdih, zato boste v partnerskem odnosu začeli delovati v dobro obeh. Morda boste začutili potrebo po spremembi ustaljenega ritma. Zaupanje vam predstavlja veliko srečo. Novi dogodki bodo napovedali pozitiven preobrat. Samski se boste odzivali na številne pozive, uživali boste v družbi izbranih oseb.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Napake, ki se ponavljajo, morate popraviti brez dramatičnega prizvoka in odvečnih besed. Držite se določenega protokola, toda bodite odločni. Okoliščine se hitro menjajo, vi pa se še kar niste pripravljeni soočiti z dilemami, ki vas mučijo. Nezavestno odlašate in prelagate trenutek odločitve. Potrebujete psihološki mir.

Ljubezen:
Imate veliko priložnosti za nove ljubezenske stike, toda samski se še kar ne želite vezati. Strah vas je in izmišljate si razne izgovore. Vezani brez razloga zapletate svoj ljubezenski odnos in preverjate partnerjevo zaupanje. Svoje misli in občutke usmerite k osebi, ki bo razumela vaše potrebe in slabosti.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Hrepenite po boljših poslovnih priložnostih. Ne pozabite, da vodilni položaj zahteva dodatno vztrajnost in večjo stopnjo odgovornosti. Lepo je, ko se nahajate v družbi pozitivnih oseb, ki izpolnjujejo vaša pričakovanja. Zanos, ki ga boste začutili, bo napovedal novo zadovoljstvo in priložnost uživanja. Pomembno je, da se odlično počutite in vzdržujete dobro kondicijo.

Ljubezen:
Vztrajali boste pri svojih ljubezenskih namerah. Ne bodite nepotrpežljivi, ampak poskusite različne formule, ena bo že prinesla želeni učinek. Imeli boste dovolj samozavesti, godili vam bodo številni komplimenti in spoznanje, da posedujete zapeljiv šarm. Občasno boste zelo zbegani, saj boste začeli opažati določene spremembe, ki jih ne boste najbolje razumeli.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Vzdušje ne bo po vaši volji, toda vse bo odvisno od dobrega opazovanja in odziva. Uskladite svoje želje in možnosti po že znanem obrazcu. Lažje vam bo, če boste začeli svet opazovati z rožnatimi očali. Pričakujte, da se bodo določene stvari v vašem življenju rešile same od sebe. Sebi ustvarite neko boljšo priložnost. Dobro se boste počutili, če boste naredili nekaj koristnega.

Ljubezen:
V pozitivnem zanosu boste mislili, kako je vse mogoče in uresničljivo. Tudi v odnosu s partnerjem boste delovali zelo energično. Slišali boste pozitivne komentarje glede videza in vedenja. Godili vam bosta naklonjenost in pozornost, ki ju boste dobivali. Samski odgovorite na ponujeno priložnost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Od vas se pričakuje, da boste naredili več od drugih, kar vam po eni strani laska, po drugi pa vas dodatno izčrpava. Ni lahko ohraniti samostojnosti in nekaterih koristnih stikov, ki jih imate z različnimi ljudmi. Občasno je treba zapostaviti čustva in bolj jasno pogledati na vse možnosti za dobro rešitev. Kar pričakujete, morda ni dostopno na lahek način. Sprostite se!

Ljubezen:
Veliko stvari vam ne bo jasnih. Če se boste želeli pobotati z vam pomembno osebo, boste morali sami narediti prvi korak. Poslušajte svojo intuicijo in se ne prenaglite pri sprejemanju odločitev. Ne obremenjujte se z razmišljanjem o preteklosti ali prihodnosti. Pustite, da gre vse s svojim tokom. Pokličite osebo, ki vam je všeč in jo povabite ven.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno:
Vaše zamisli še niso prinesle pričakovanega odziva, razmislite o alternativni rešitvi. Pomembno je načrtovati, poskrbite za pravo strategijo. V trenutku zanosa ali navdušenja boste pripravljeni pozabiti na vse. Usmerite svojo pozornost k bližnjim ljudem in poskušajte razumeti njihove potrebe. Izboljšajte svoje razpoloženje.

Ljubezen:
V ljubezenskih vodah se boste znašli korak pred partnerjem. Iskreno se pogovorite o težavah, ki obremenjujejo vajino skupno življenje. Brez potrebe skrivate svoja čustva. Manjka vam čustvena podpora, kar dodatno vpliva na vaše razpoloženje. Samski boste privlačili različne osebe, a ne boste prepričani v svoja čustva.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Vaša analitična narava postaja pomemben adut. Znate dobro opazovati in znate oceniti kriterije, ki vplivajo na končni izid. Vzrok za nerazumevanje z drugimi je v miselnosti, toda obstaja način, da med seboj uskladite svoje želje in možnosti. Potrudite se. Potrebujete le dobro voljo. Počutje: privoščite si boljšo nego telesa in duha.

Ljubezen:
Želeli boste skriti svoje občutke ali pa boste imeli skrivne namere v ljubezenskem življenju. Zaradi tega boste begali svojo okolico, še posebej zaradi sprememb v razpoloženju in postopkih. Morda bi morali razrešiti svoja čustva, ki jih imate do ljubljene osebe. Bodite dovolj iskreni in je ne prizadenite. Igrajte pošteno, slabe poteze bi lahko zapletle vajin odnos.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Želite zanemariti neugodne situacije, toda vedno se pojavi nekdo, ki vas spomni in opomni na določene obveznosti. Izogibajte se dokazovanju pred ljudmi, ki imajo drugačne kriterije. Partner bo imel pomemben vpliv na vaše razpoloženje, še posebej ko vas bodo nenadoma preplavila čustva negotovosti in naglašene sentimentalnosti.

Ljubezen:
Brez potrebe se zadržujete pri neuresničenih ali napačnih situacijah iz svoje ljubezenske preteklosti. Vsaka težava ima svojo rešitev in predstavlja poučno izkušnjo. Pomembno je spoznati in izvleči dober poduk iz skupnega življenja. V naletu strasti ali dilem široko odprite oči in poglejte v svoje srce. Ljubezen ima največjo moč takrat, ko ste dovolj iskreni in verjamete v svoja čustva.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Poskušate spremeniti svoj model vedenja, toda čutite potrebo po tem, da bi vas nekdo podprl pri tem. Razpoloženje bližnjih pa se hitro spreminja, potreben bo dober nastop. Najbolje bi bilo, da bi zadevam pustili čas. Ne poskušajte vplivati na določene odločitve. Naredite nekaj, kar bo pustilo velik in poseben vtis na vam drage ljudi. Ohranite dobro razpoloženje in mislite optimistično.

Ljubezen:
Občasno vam bo težko razumeti partnerjeve misli in čustva, kar pa ne bo razlog za ljubezensko nezadovoljstvo. Pomembno je, da obstaja obojestransko zaupanje in skladje. Glede na svoje razpoloženje boste delovali zelo izzivalno, ampak tudi nedostopno. Pazite, da ne boste zaradi napačnih izjav in nepremišljenih postopkov zašli v prepir. Pretirana doza poguma bi lahko ogrozila vaš odnos s partnerjem.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.