Magazin > Horoskop in Numerologija
3200 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 28. julija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Biki, čaka vas lep dan!

OVEN
Splošno:

Razmišljali boste o tem, kako pravzaprav ne marate preveč svojega dela. Vsekakor pa boste danes zelo očarljivi, zato bo dan primeren za tkanje novih odnosov. Če želite impresionirati koga s svojo intelektualnostjo, bo današnji dan pravi za srečanje, saj bo nad vami navdušen. Med domače boste vnesli dobro voljo. Pričakujte miren, toda nadvse zadovoljiv dan. 

Ljubezen:
Danes boste zares pogumni, ko bo šlo za čustvena vprašanja. Pokazali boste svojo moč in nadvlado nad partnerjem. Pazite do katere meje boste šli, saj je spoštovanje temelj vsakega odnosa. Tudi samski si boste zadali nove tarče. Do neke osebe boste danes delovali zelo ustvarjalno in izvirno. S svojo miselnostjo jo boste navdušili. Bravo. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Končno je pred vami dan, ki vam bo povsem pisan na kožo. Za vami so naporni dnevi, zato poskrbite za to, da boste na današnji dan resnično uživali. Ponovno boste vzpostavili harmoničnost med mentalnim in fizičnim. Posvetili se boste le sebi, zato se boste takoj počutili bolje. Okolico boste odmislili. Pazite na to, da ne bo začel nekdo do vas gojiti zamere. Vseeno si vsaj v večernih urah vzemite minuto časa in opravite klic.

Ljubezen:
Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste polni nove energije. Zdelo se vam bo, da vajin odnos končno pluje v pravo smer. Danes boste morda delovali bolj razumsko kot čustveno, saj se boste želeli posvetiti sebi. Razložite partnerju, da zares potrebujete čas in prostor zase. Samski poskrbite za harmonijo v svojem življenju, da boste bolj zadovoljni, saj boste tako tudi lažje napredovali.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Tudi danes se boste morali osredotočiti na svoje počutje.! Pazite na prebavo, ki vam bo lahko danes povzročila težave. Privoščite si fizično aktivnost tudi po kosilu. Tako bo vaša prebava boljša. Ne ležite doma. Občutki napihnjenosti vam danes ne bodo tuji. Previdno. Finance: pričakujte donosno spremembo!

Ljubezen:
Predvsem moški boste danes v ljubezni malce zadržani in pasivni. Partnerke ne smete jemati kot nekaj samoumevnega, prav tako pa se morate začeti zavedati, da je za uspešno razmerje potrebno vložiti ogromno truda. Premislite. Nežnejši spol si bo želel partnerjeve bližine. Presenetite ga z romantičnim predlogom. Samski boste malce bolj aktivni, vsaj na čustvenem področju.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

RAK
Splošno:

Danes boste razrešili odnose, ki so se še včeraj zdeli konfliktni in kompleksni. Ne izogibajte se pogovorom, saj vas tako stanje ne bi pripeljalo daleč. Danes se posvetite družini, dan bo kot nalašč za zbližanje. Izkoristite čas čim bolj učinkovito, saj nimate vedno časa za vse člane vaše družine. Danes pazite na počutje. Nemirni boste. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste vezani, boste danes že na starih tirnicah. Včeraj ste čutili lastno nezadovoljstvo in prelagali ste ga na partnerja. Danes ne počnite tega, saj bi lahko vaše vedenje ogrozilo razmerje, v katerem ste. Tisti, ki dvomite, da vam partner ustreza, dobro premislite. Ne skušajte ga spremeniti, saj morate partnerja ljubiti takega, kot je. Samski si vzemite čas in prisluhnite intuiciji. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Včeraj ste si odpočili, zato boste danes že boljše volje. Morda se boste odpravili na krajši izlet ali na obisk k prijateljem, ki jim to že dolgo obljubljate. Vsekakor ne premišljujte o delu. Današnji dan izkoristite za sprostitev. Zabavajte se, nasmejte se, zaplešite! Vsakršno razvedrilo bo koristilo vašemu umu. Čutili boste notranje zadoščenje. Konflikti v odnosih danes niso vidni.

Ljubezen:
V odnosu do partnerja boste danes bolj odprti. Če ste bili še včeraj zadržani, je bilo to zgolj zaradi težav, s katerimi se soočate v tem obdobju. Skušajte na prijazen način pokazati, da ste še vedno ista oseba. Pot vaju bo popeljala na stare tire. Obuditev odnosa pa je to, kar trenutno potrebujete samski. Premislite, kaj vse lahko naredite za oživitev ljubezni. Nostalgija bo prisotna.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Če ste se še včeraj zabavali in ste vsem okoli vas izkazovali naklonjenost ter kazali dobro voljo, je sedaj čas, da se sprostite. Današnji dan bo kot nalašč za to. Ne mislite, da ste leni, če boste poležali malce dlje kot sicer. Počitek vam svetujemo, saj je pred vami težak delovni teden. Tudi vi potrebujete počitek in malo več spanja. Počutje: poskrbite za svoje telo. Naj bo skrb za zdravje in dobro počutje danes v ospredju.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v trajnem odnosu, boste danes čutili, da potrebujete čas zase. Še včerajšni dan je minil zelo aktivno, danes pa boste bolj pasivni. Čutili boste, da vam nekaj v ljubezenskem odnosu ne ustreza, toda še sami ne boste vedeli, kaj točno. Samski boste razmišljali o določeni osebi, ki vas je povsem prevzela ob zadnjem srečanju. Naredite si načrt, kako jo boste osvojili. Premislite o tem, saj se vam bodo v glavi porodile nove ideje. Le pogumno!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Kljub temu, da ste bili še včeraj malce energijsko na tleh, boste danes mnogi kot novi. Včasih se zdi, kot da ne pustite bolezni, da bi vas načela in prizadela vaše telo. Razmišljate optimistično, kar je tudi prav. Vsekakor pa bodite previdni, ko gre za počutje. Prisluhnite temu, kar vam pravi notranji glas. V odnosih boste danes izjemni. Družinski člani bodo presrečni, da vas imajo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v ustaljenem odnosu, pričakujte danes ogromno mero pogovorov med vama s partnerjem. Prav mogoče je, da bosta pričela graditi na vajinem skupnem načrtu. Načrti za prihodnost so lahko prijetno opravilo, in četudi bo nekdo od vaju okleval, se bo navdušenje v očeh kazalo pri obeh. Samski boste razmišljali o prav posebni osebi. Skušajte poiskati pravi način za približanje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes bodite previdni v odnosih. Če bo prišlo do prepira med vami in bližnjimi, se boste rešitvam in spravi zagotovo izogibali. Ne bodite tako zamerljivi in trmasti. Nadzorujte svoje vedenje. Dan bo minil mirno, toda obstaja verjetnost sporov. V večernih urah boste poležavali, saj se boste danes v posteljo odpravili prej kot običajno. Privoščite si počitek, saj je pred vami naporen delovnik. 

Ljubezen:
Vezani bodite danes izjemno previdni. Med vama se bodo lahko pojavila večja nesoglasja, ki vama ne bodo prinesla nič dobrega. Odtujitev v odnosu je zato zelo mogoča. Previdno. Če imate ustaljen odnos, potem vaju lahko čaka celo pasiven dan. Razveselite partnerja z zanimivim predlogom, ki bo v vajino razmerje vnesel svež veter. Samski boste preživeli miren dan.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Če ste bili še včeraj pasivni, boste danes vstali kot novi in prerojeni. Že zjutraj boste polni zagona. Ohranite mirno kri in prihranite zaloge energije za jutri. V odnosih boste danes uspešnejši, prav tako pa ne boste tako kritični do drugih. Popoldan boste popestrili z obiski domačih in bližnjih. 

Ljubezen:
Tudi danes boste razmišljali o svojih čustvenih željah in potrebah. Vidni so prepiri v popoldnevu, zato dobro premislite o svojih željah. S to težavo se boste soočale predvsem predstavnice nežnejšega spola. Premislite o svojih prihodnjih potezah, ki jih boste naredili. Samski se boste znašli pred novo preizkušnjo. Danes boste razmišljali o tem, kako se lotili pristopa do določene osebe.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Včeraj ste si privoščili počitek, zato boste danes pripravljeni na nove podvige. Popoldan pričakujte obiske ožjih družinskih članov in prijateljev. Dan bo zato minil zelo družabno. Pogovori med vami bodo vesele narave, zato se boste v današnjem dnevu zagotovo nasmejali. Počutje bo odlično, ne bo vam predstavljalo posebnih težav, prav tako v odnosih niso vidni prepiri. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v odnosu, boste tudi danes veseli, da se lahko zatečete v partnerjev objem. Zaupanje med vama bo izjemno. Proti večeru lahko pričakujeta manjši spor zaradi različnih mnenj. Skušajte sprejeti tudi njegovo mnenje. Lažje vama bo. Predstavnice nežnejšega spola boste danes predane partnerju. S tem ga boste povsem navdušile. Razmišljal bo o skupni življenjski poti.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes si boste energijsko opomogli, povrnili boste moč svojemu telesu. Dan boste zato preživeli zelo aktivno. Izleti vam bodo pisani na kožo, predajali se boste športu. Pričakujte zelo pomemben klic, nekdo vas bo usmeril v pravo smer. Dan bo primeren za pomembnejše odločitve. Komunikacija v odnosih bo odlična.

Ljubezen:
Danes boste zažareli v vseh odnosih. Zdelo se vam bo, da v partnerstvu in ljubezni obvladate vse. Do prepirov danes zagotovo ne bo prišlo. Aktiven dan bo razbremenil tudi samske, ki drugače hrepenite po dotiku in čustveni harmoniji. Poglejte tudi okoli sebe, saj se nekje zagotovo skriva oseba, ki vas lahko navduši. Nežnejši spol bo danes nagnjen h konfliktnemu vedenju. Bodite previdne.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Pred vami je dan poln prijetnih trenutkov in sprostitve. Če ste še včeraj mislili, da vas naklonjenost bližnjih ljudi ne more pomiriti, boste danes ugotovili ravno nasprotno. Svoje skrbi in pomisleke boste zaupali bližnji osebi, ki vam bo dala pravi občutek in moder nasvet. Zaupajte ji čim prej. Dan bo primeren tudi za različne športne dejavnosti.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem razmerju, boste v njem tudi danes uživali. Dan vama bo pisan na kožo. Zaupanje med vama bo preseglo vse razsežnosti. Če vam partner do sedaj ni svetoval, pričakujte njegovo pomoč prav danes. Tisti, ki ste samski, boste razmišljali o sebi. Prav je, da pogledate v svoj svet čustev. Presenečeni boste nad ugotovitvami. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.