Magazin > Horoskop in Numerologija
4092 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 28. maja 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Najbolj pomembne bodo vezi, ki so povezane s starši, brati in sestrami.

Čustvena pot je lahko malce obremenilna, vendar to ne bo pokvarilo tistih prijetnih trenutkov, ki jih boste spustili v svoj svet. Zaupajte sebi in se podajte na tisto pot, ki vam je v mislih najbolj simpatična. Ljubosumnost se vas ne bo dotaknila, saj boste močno prepričani vase in v svoje odločitve. Pričakujete lahko praktično razmišljanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na osebnem področju boste z globokim razmislekom pridobili prednost in dosegli boljše počutje. Pozneje boste imeli možnost, da še enkrat premislite in se odločite, kot je prav.

BIK 
Očarljivi in prepričljivi, boste nekoga z lahkoto usmerili tja, kamor želite, da vas spremlja. Zlahka boste dobili to kar si želite, posebno od oseb, ki vam največ pomenijo. 

DVOJČKA 
Dobrih novic bo več, kot ste pričakovali, zato boste komaj čakali tudi na podrobnosti. Sprejmite izziv, ki se vam obeta, ne da bi se spraševali, če vam je vse skupaj resnično namenjeno. 

RAK 
Odločno se boste z energijo lune v devici osredotočili na tisto, kar že poznate. Motili in ovirali vas bodo z vprašanji, čeprav se boste kljub temu posvetili svojim opravkom v domačem okolju.

LEV 
Če boste nadaljevali ljubezensko zgodbo v visoki prestavi, vas bo vse skupaj opogumilo, da tvegate. Na vse boste gledali pozitivno, ne glede na občasne zapletene situacije.

DEVICA 
Nekdo se bo ves čas z vami zapletal v nejasne debate. Raje se posvetite bolj prijetnim rečem in ne tuhtajte, kako bi lahko vse skupaj rešili, saj je nasprotna stran v drugih vibracijah.

TEHTNICA 
Vse, kar se dogaja deluje za vaš okus medlo, resnica pa je, da ste nekoliko utrujeni od vseh preteklih dogodkov in odnosa, ki vas obremenjuje. Iztrgajte se iz negativnega scenarija.

ŠKORPIJON 
Nekaj zaznav, ki vas bodo v podzavesti spremljale, bo povezanih z ljubezenskim razmerjem. Ni nujno, da ste vedno med prvimi, ko je treba zapleteno situacijo reševati.

STRELEC 
Poglobili se boste v tiste zaplete, ki vas na osebnem področju že dlje časa obremenjujejo. Marsikaj se lahko že v bližnji prihodnosti spremeni, zato imejte odprte oči.

KOZOROG 
Če sta se z nekom uspešno pogovorila in dogovorila o določeni zadevi nikar po nepotrebnem ne prebujajte raznih dvomov. Prebuja se močna želja po telesnem zadovoljstvu.

VODNAR 
Čeprav na ljubezenskem področju morda ni toliko novosti, kot si jih želite, boste zaradi energije lune v devici delovali stabilno. Zagotovo vam ne bo dolgčas, saj se boste znali zaposliti. 

RIBI 
Spoznali boste, da je bilo negativno razmišljanje, ki vas je spremljalo v zadnjih dneh  povsem odveč. Vse se lahko uredi, tudi v povezavi z denarjem ali nalogami, ki so zelo zahtevne.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.