Magazin > Horoskop in Numerologija
13692 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 28. novembra 2021

astrologija
Zaupati vam, ne bo težavna naloga, težje bo zaupati drugim.

Ves čas se bodo prepletali analitični dvomi, ki bodo zmedli tudi najbolj sproščene. Ne skušajte tekmovati sami s sabo, saj vam zmaga tokrat ne bo pisana na kožo. Usmerite se v resne odločitve, ki bodo počasi dozorele v pravi smeri. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Zaradi lune v devici boste utrujeni in zapleti prihajajo takrat, ko bi si radi le vzeli nekaj več časa zase. Vse bo zelo negotovo in pod vprašajem, kar vas naj ne vznemiri preveč. 

BIK 
Veliko bo priložnosti in pogled bo jasen, odvisno, kaj želite od življenja. Vse, česar se boste lotili, bo nosilo zadovoljstvo, zato tokrat skrijte dvome čim bolj na stran.

DVOJČKA 
Nekaj se bo sprva močno zavleklo. Potem se vse bo vse razpletlo praktično v krajšem času in zdelo se vam bo nenavadno, da ste sploh obremenjevali v zvezi zelo očitnih stvari.

RAK 
Pokažite več izvirnosti in ustvarjalnosti, tudi ob nalogah, ki so rutinske. Spremembe bodo vsekakor več kot dobrodošle. Bodite previdni, če poslovno sodelujete z nekom od domačih.

LEV 
Ostajajte odprti za priložnosti zato pogumno odprite vrata svojega življenja, spremlja vas tudi luna v devici. Zasebno boste tuhtali in iskali za vas najboljše možne rešitve.

DEVICA 
Potrdilo se bo koliko dobrih prijateljev imate. Prihaja odprt pogled na življenje in o vsem tem boste na veliko govorili v sproščenem krogu. V večernih urah bo zagodla luna v devici.

TEHTNICA 
Nekoliko manj izvirni in ustvarjalni boste, dan z luno v devici je ugoden predvsem za učenje. Vse tisto, kar je strogo določeno in praktično, vas bo tokrat močno odbijalo. 

ŠKORPIJON 
Ne pomaga to, da ste se že neštetokrat znašli v čudnem položaju na ljubezenskem področju, ker bo tokrat vsaj za odtenek drugače, malce lažje za vas. Pozorno prisluhnite!

STRELEC 
Danes si boste končno privoščili zaslužen prosti čas. Odpravite se v naravo, da se boste čim lažje sprostili in dan ohranili v lepem spominu. Ljubezen bo tista, ki bo vzpodbujala.

KOZOROG 
Najprej boste napeti in jezni, tudi zaradi malenkosti. Tudi odnosi so pod velikim vprašajem in ne bi smeli dovoliti, da bi se kot velikokrat doslej zgodilo, da na vas pade največje breme. 

VODNAR 
S težkim srcem si boste priznali, da niste najbolj zadovoljni. Dan z luno v devici vam prinaša rešitve za vaše težave, na dan lahko pridejo tudi skrivnosti, kar lahko povzroči zmedo, ki jo boste premagali le z iskrenostjo.

RIBI 
Borili se boste za svojo pravico in na koncu, če ne boste pazili, ostali razočarani. Več lepega se vam obeta v drugi polovici dneva, ko boste končno zaživeli na pravi način.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.