Magazin > Horoskop in Numerologija
9976 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 29. januarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Zelo skrbni in pazljivi boste pretehtali prav vsako možnost, tokrat ne boste spregledali niti najmanjše podrobnosti.

Z nežnimi trenutki in majhnimi pozornostmi si boste znali v domačem okolju pričarati prav prijetno vzdušje. Dišala vam bo okusna, vendar močna kalorična hrana. Dan bo stabilen, delovali boste vztrajno, napakam se boste znali spretno izogniti. Usmerili se boste predvsem k praktičnim rešitvam. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dan boste preživeli tam, kjer ne bo manjkalo smeha, saj ste siti neprestanega razčiščevanja in negativnih informacij, ki prihajajo iz vseh strani. Spodbujali boste tudi druge.

BIK 
Dodatno potrditev na področju čustev vam prinaša situacija, ki bo zaradi lune v vašem znamenju še bolj sladka in privlačna. Dišale vam bodo dobre jedi, z veseljem boste zavihteli kuhalnico. 

DVOJČKA 
Nekaj se bo najprej za trenutek zaostrilo, nato se bo vse razpletlo. Nikar ne bodite prepričani da ste v vsem najboljši, saj vas lahko nekdo od prijateljev opozori, da ste preveč samovšečni.

RAK 
Zaupanje vam bo prineslo tisto, kar v določenem trenutku potrebujete, tisto po čemer že dlje časa hrepenite. Veliko lepega se vam obeta zvečer, ko boste končno odvrgli vsa bremena.

LEV 
Vse, česar se boste spomnili, bo navdihnilo tudi tiste, ki vas obdajajo, zato boste tokrat pravi vir navdiha in dobre volje. Pohvale bodo deževale iz vseh strani, prav prijetno vam bo.

DEVICA 
Namesto, da se z nekom neprestano besedno zapletate in vztrajate, da imate prav, pokažite več prilagodljivosti ter dobre volje, s katero boste vse rešili tako, kot si želite. 

TEHTNICA 
Spremembe vas tokrat ne bodo zanimale, saj vas bo luna v biku usmerjala v vse, kar je poznano. Bodite previdni, če z nekom od domačih že nekaj časa ne najdete skupnega jezika.

ŠKORPIJON 
Pogumno se podajte v skrite kotičke in okusite zadovoljstvo s strastnimi podvigi.  Najboljše možne rešitve glede zelo pomembne zadeve bodo prišle, ko boste skoraj obupali nad vsem.

STRELEC 
V sproščenem krogu prijateljev bodo na dan prišle zanimive opazke, ki vas bodo presenetile v pozitivni smeri. Niste si mislili, da nekomu resnično toliko pomenite. 

KOZOROG 
Vse tisto, kar diši po novostih, vas bo zaradi energije lune v biku, ki je z vami kompatibilna odbijalo. Ljubezen bo tista, ki bo polepšala trenutke in vas zavihtela v območje sreče.

VODNAR 
Kljub luni v biku se boste na področju čustev znašli v čudnem položaju. Nekaj, povezano z družino, bo tokrat na vašo srečo vsaj za odtenek drugače, bolj sprejemljivo.

RIBI 
Nekaj, kar bo negotovo, naj vas ne vznemiri preveč, čeprav vas že nekaj časa spremlja občutek, da niste najbolj zadovoljni. Ne bi smeli dovoliti, da na vas pade večje breme. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.